• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Merhaba kızlar🧡 benim de yarın adetimin 3. Günü ve iğnelere bağlıyoruz yarın. Testler yapıldı her şey yolunda yalnızca stresten sanıyorum 16larda olan prolaktinim 25 sınırını geçmiş ve 30 olmuş😞 3. Denememiz olacak bu. Yaşım 30. Açıklanamayan infertilite dendi. Bakalım bu defa ne olacak. Açıkçası biraz stresliyim hem bir korku var içimde ya yine olmazsa diye hem bir heyecan.. Bu topic hepimize şans getirsin hepimiz buraya bebek haberlerimizi yazalım inşallah☺️🧡
merhaba bende 30 yaşındayım ve benimde tedavim dün başladı aynıyız seninle☺️ umarım güzel sonuçlar alırız.

Merhabalar arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım.Yaş 31 bizde sorun benden kaynaklı .Memorial şişli semra kahramana başlayacagız nasipse adetin 2. günü gelin dedi doktorlar sanırm burda okudugm kadarıyla kısa protokol uygulanacak bana ?bu detayları cok konusamadık ne yazık ki ama bana söylenen sol tüpün bağlanması gerektiği cunku sıvı birikimi varmış tüp hasarlıymş ayrıca amh 0.51 belki iki defa yumurta toplayabilirz dedi..ameliyattan sonra transfer gerçekleşecekmiş oda yaklaşk 6 aylık bir süreç rahim dinlendirme ile beraber .
girdik bir yola da bakalım heyecanla beraber korku ve endişe de var tabiki.
Umarım Rabbim bizler gibi isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip eder biranonce
Merhabalar sizin kararınızı değiştirmek istemem. Banada tüpünde sıvı birikimi şüphesi var dedi orası ve 1/2 kere transfer ol eğer olmazsa öyle ameliyat olursun dediler . Ama gittiğim diğer tüp bebek yerleri bana onlar kadar olumsuz konuşmadı hatta bugün başladım acıbadem atakentte ilk iğnemide oldum hoca tüplerin hiçbir sıkıntısı yok diyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Merhabalar benimde ilk denemem ve bugün ilk iğnemi oldum arkadaşlar hakkımızda hayırlısı olsun acıbadem atakent turgut aydın hocayla başladık ☺️

Öncelikle hoşgeldiniz kendi sürecinden bahsedeyim sizlere. 5 yıllık evliyim. Benim troid ve insilün direnci hariç rahatsızlıgım yok ha birde kan pıhtılaşma sorunum var ama hepsi tedavi ile normal aralıkta artık. Eşim ilk varikosel ameliyatını askerde açık ameliyat şeklinde olmuş ancak tutmamış sonrasında evligimizin 4. Yılında 2 ameliyatı oldu ancak oda tutmadı. Sonrasında sperm sayısı azalıyor diyerek bizi tüp bebege yönlendirdiler bu arada sayı 5 milyon altı morfoloji 0 hız 14. İlk deneyimim berbattı yogun bakımda yattım ve hiç içime sinmedi 18 yumurtadan 5ç güne giden 1 tane oldu. Hastanenin sorunu oldugunu düşündüm transfer olmak bile istemedim. Ama zorlasa olsa oldum be negatifi gördük. Çok yıkıcı bir süreçti sonra 20 gün içinde biz Ankara da Aygül demirol hocaya gittik. Bize kan testleri genetik testler trombofoli paneli yaptı. Sonuçlar çıkana kadar da takviyeler ve eşime igne verdi. Sonuçlar temiz çıktı bende kan pıhtılaşma çıktı. Neyse maddi açıdan zordaydık hemen başlayamadık 3 ay biz bu vitaminleri kullanalım öyle başlayalım dedik. Ocak ayından bugüne kadar Aygül hocanın verdigi tedavi ile eşimde sperm sayısı 40 milyona morfoloji 2 ye yükseldi ve ben hamile kaldım ancak düştü. 20 gün öncesinde tüp bebege başladık Aygül hocanın onayıyla. Ancak yapı geregi farklı bir bünyem varmış 3 günlük igne ile bir sürü yumurta oluşmuş ve 22 23 mm 2 tane yumurta olmuş. Aygül hoca bana istenilen durumun bu olmadıgını her folikülün aynı derecede uyarılması gerektigini söyledi ve tedaviyi sonlandırmak istedigini yoksa 5.güne kalan yine çok az olur ve yogun bakıma kadar gider şeklinde konuştu. O yüzden tedaviyi sonlandırdı. Çatlama ignesi ile birliktelik önerdi bizde yaptık şuan çatlama ignesinin 12. Günündeyim. Sonuç negatif gibi geliyor. Bu tedavide farklı bir yöntem uygulanacak bana hem burada sizlerle paylaşmak hem destek olalım birbirimize istedim 🤗
Ben de yeni başladım tedaviye4 gündür iğne vuruldum yarın muayene çağırdı bklm doktorumhayırlı haberler alrz inşallah

Benim de bir negatif denemem var haziran adetiyle tekrar tedaviye başlayacağım ama yumurta toplamada anesteziden sonra çok kötü olmustum tansiyonum düştü, midem bulandı basim dondu çok geç ayildim neden böyle oluyor bilmiyorum benim gibi olan var mi

32 yaş düşük yumurta rezervi,kötü yumurta kalitesi ve erken menapoz olma ihtimali teşhis edildikten sonra 2021 Kasım ayında ilk tüp bebek denememiz oldu sadece 3 yumurta toplanabildi 2 si transfer edildi ve sonuç negatif.

2.denememiz nisanda oldu bu sefer 5 yumurta toplanabildi sadece 1 tanesi transfer edilebildi.Hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrendim tabi sevincimiz kısa sürecekti.Çift çizgi görmekle iş bitmiyormuş.8.haftamda ne yazık ki boş gebelik teşhisi kondu.

Maddi kısmı geçtim bir şekilde ödeniyor ama manevi olarak 3.denemeye gücüm kalır mı bilmiyorum.Zaten 3 ten sonrasını denemek isteyeceğimi de sanmıyorum.
Ruhen çok yorgunum..

32 yaş düşük yumurta rezervi,kötü yumurta kalitesi ve erken menapoz olma ihtimali teşhis edildikten sonra 2021 Kasım ayında ilk tüp bebek denememiz oldu sadece 3 yumurta toplanabildi 2 si transfer edildi ve sonuç negatif.

2.denememiz nisanda oldu bu sefer 5 yumurta toplanabildi sadece 1 tanesi transfer edilebildi.Hiç umudum yokken hamile olduğumu öğrendim tabi sevincimiz kısa sürecekti.Çift çizgi görmekle iş bitmiyormuş.8.haftamda ne yazık ki boş gebelik teşhisi kondu.

Maddi kısmı geçtim bir şekilde ödeniyor ama manevi olarak 3.denemeye gücüm kalır mı bilmiyorum.Zaten 3 ten sonrasını denemek isteyeceğimi de sanmıyorum.
Ruhen çok yorgunum..
tedavilere ara verip önce psikolojik olarak toparlan canım kaliteyi arttırmak için bir şeyler söylredi mi dr ??

tedavilere ara verip önce psikolojik olarak toparlan canım kaliteyi arttırmak için bir şeyler söylredi mi dr ??
erken menapoz riskim olduğu için fazla ara verme şansım olmuyor malesef en fazla 4-5 ay sonra tekrar başlıyoruz.Kaliteyi artırmanın da bir tedavisi yokmuş şu an tıbbi olarak ilaçlar da fayda etmiyor :(

Merhabalar sizin kararınızı değiştirmek istemem. Banada tüpünde sıvı birikimi şüphesi var dedi orası ve 1/2 kere transfer ol eğer olmazsa öyle ameliyat olursun dediler . Ama gittiğim diğer tüp bebek yerleri bana onlar kadar olumsuz konuşmadı hatta bugün başladım acıbadem atakentte ilk iğnemide oldum hoca tüplerin hiçbir sıkıntısı yok diyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba Kararsız kaldım şimdi ama bana hsg cekildi hsg de de gorunuyor tüp ayrıca ameliyatımı yapan doktor da söylemişti tüp hasarlı diye ben de emin olamadım şimdi acıbadem fulya da ercan bastu vardı ismini duymuştum acaba nasıl ?sizn doktorunuz kim

erken menapoz riskim olduğu için fazla ara verme şansım olmuyor malesef en fazla 4-5 ay sonra tekrar başlıyoruz.Kaliteyi artırmanın da bir tedavisi yokmuş şu an tıbbi olarak ilaçlar da fayda etmiyor :KK43:
nasıl yokmuş canım ya biosteron kullanan var arısütü incir kürü falan bunlar işe yaramaz mı acaba sence??

erken menapoz riskim olduğu için fazla ara verme şansım olmuyor malesef en fazla 4-5 ay sonra tekrar başlıyoruz.Kaliteyi artırmanın da bir tedavisi yokmuş şu an tıbbi olarak ilaçlar da fayda etmiyor :KK43:
moralini bozma sakın senin çocuğun olmaz denen biri incir kürü ile çocuk sahibi olmuştu amh sıfırlardaydı amh sıfır olsa bile arada bir yumurta atıyor insan o yüzden kalitesi için bir şeyler dene Allaha bırak kısmet edecek inşallah

Ruhen çok yorgunum..

Evet incir kürü çok etkili ben kullandım ama dikkat edin prolaktin seviyesini yükseltiyor. Arı sütü içinde çok yararlı diyolar kullanun biley kaybetmezsiniz. Doğada her derde deva var benim rahim duvarı inceliğim vardı nar suyu içtim dr bugün çok güzel rahmin dedi kesinlikle deneyin

Merhaba hanımlar bugün son kontrolümü yaptırdım cuma opu ve nasip olursa da taze transfer olacak dr bugün herşey çok güzel dedi. Opu le transfer arasında beni neler bekliyor bilgi verebilir misiniz taze transfer yaptıranlar

Merhaba hanımlar bugün son kontrolümü yaptırdım cuma opu ve nasip olursa da taze transfer olacak dr bugün herşey çok güzel dedi. Opu le transfer arasında beni neler bekliyor bilgi verebilir misiniz taze transfer yaptıranlar
bunu ben de merak ediyorum ben de yarın opuya gireceğim dua edelim birbirimize inşallah sonucu güzel olur :)

Back