• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Bizde en başta demişlerdi yumurta toplanması ya da toplandı döllenmedi dondurularak düzeyde embriyo olmadı para iadesi yapılacak diye o yüzden çok şaşırdım
Baktım şimdi sadece transfer ücreti iade ediliyomuş o da tedavinin %20 kadar yada 2400 tl verdiğim 12000 artı ilaçlar( 6-7bin) yanında hiç bişey

İnşallah öyle olur burda okuduklarım var yumurta takibinde az görüp opuda biraz daha fazla toplanıyomuş inşallah bizimde öyle olur 🤲🏻
Benim öyle oldu olabiliyor yumurta takibi için bigun gittim kontrole 15 kadar toplarız dedi sonra opu ya gittim 28 toplandı 20si olgun dedi ama şuan 11 embriyo var dollenip dondurulan

Benim öyle oldu olabiliyor yumurta takibi için bigun gittim kontrole 15 kadar toplarız dedi sonra opu ya gittim 28 toplandı 20si olgun dedi ama şuan 11 embriyo var dollenip dondurulan
Maşallah benim 15 yumurtam toplanması için en az 6 7 sefer yumurta toplatmam lazım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız🤲🏻

Bizim genetik sıkıntısı var embriyoları yurt dışına gönderdik o yüzden bizim ki 30 bini buldu. Nisan ayında başladık yumurtalar toplandı döllendi yurt dışına gitti geldi bende o arada rahim filmi çektirdim şu an transfer sürecindeyiz
Hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuc alırsınız. Tutmadigi için mi genetige gitti

Maşallah benim 15 yumurtam toplanması için en az 6 7 sefer yumurta toplatmam lazım inşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız🤲🏻
Hayırlısı olsun inşallah ama umudunuzu yitirmeyin tek yumurta tek sperm yeterli olabiliyor su surecde beslenmenize özellikle dikkat edin kalitesi için yumurta sayısını arttırmakta ziyade kalitesi çok önemli Dr lar yumurta sayısını özellikle arttırmak istiyo en azından içinden kaliteli olan çıkar diye

İnşallah öyle olur burda okuduklarım var yumurta takibinde az görüp opuda biraz daha fazla toplanıyomuş inşallah bizimde öyle olur 🤲🏻
Benimki de tersi oldu. Amh 2.2 ultrasonda da çok görünmedi.7 yumurta toplanmıştı 2 si boş çıktı. Zaten o tüp bebek De tutmadı,kalan yumurtalar da öldü

Hayırlısı olsun inşallah ama umudunuzu yitirmeyin tek yumurta tek sperm yeterli olabiliyor su surecde beslenmenize özellikle dikkat edin kalitesi için yumurta sayısını arttırmakta ziyade kalitesi çok önemli Dr lar yumurta sayısını özellikle arttırmak istiyo en azından içinden kaliteli olan çıkar diye
Evet bende öyle diyorum az olsun öz olsun bari diye teselli ediyorum kendimi. En sıkıntılı süreç o 5 gün bence döllendi mi döllencek mi diye

Ben şuan tedavideyim büyük ihtimalle cuma günü opu olacak benimde 2 yumurtam var aynı endişe bende de var umarım herşey yolunda gider de transfer olurum diye dua ediyorum eğer embriyo kalmazsa ne olur düşünmek bile istemiyorum. Daha yardımcı olarak birileri çıkar diye düşünüyorum
İgneleri 10 gün boyunca mı kullanıyorsunuz

Bugün 10.günüm yumurta toplanıncaya kadar kullanıyor sanırım yarında var iğnelerim çarşamba kontrol sonrasını bilmiyorum henüz 🥴
Sabah akşam mı vuruyorsunuz. Doktorum da söyler de gerçi. Merakımdan soruyorum. Bir de iğneyi ben yapamam çok kötü oluyorum. Siz yapabiliyor musunuz

Sabah akşam mı vuruyorsunuz. Doktorum da söyler de gerçi. Merakımdan soruyorum. Bir de iğneyi ben yapamam çok kötü oluyorum. Siz yapabiliyor musunuz
Yok benim iğnelerim günde 1 sefer hep aynı saatte vurulmam gerekiyor kendisi vuran da çok ama ben kan alınırken bile bakamadığım için şuanlık ablama vurduruyorum ama mecbur kalırsam mecbur kendim vurucam 🙄 aklınıza ne takılırsa sorabilirsiniz bildiğim kadarıyla cevap veririm 🤗 sizin sorun neydi?

Bugün 10.günüm yumurta toplanıncaya kadar kullanıyor sanırım yarında var iğnelerim çarşamba kontrol sonrasını bilmiyorum henüz 🥴
Opu mesela cuma ise Perşembe vurunmuyorsunuz carsambada dahil hergun vurunuyorsunuz Çarşamba günü çatlatma iğnesi vurunuyorsunuz farklı igne

Back