- 3 Nisan 2021
- 1.093
- 827
- 73
Dün çatlamıştı galiba canım bugünü değeelendirmesen de olur eşin 8 24 yada 12 24 çalışmıyor mu yarın elbet evde olur günaşırı devam et istersenKocam polis ve yarın görevden gelcek napcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün çatlamıştı galiba canım bugünü değeelendirmesen de olur eşin 8 24 yada 12 24 çalışmıyor mu yarın elbet evde olur günaşırı devam et istersenKocam polis ve yarın görevden gelcek napcam
Cok teşekkür ederim canim. Bende 5 gun kala bir deneyeyim şansımıCanim ben hamile degilim adetin 4.gunu bugün erken gebelik testi yapmıştım negatifti sozde bel agrisi kasik agrisi vardi ama cikmadi insallah sen hamilesindirtest icin biraz daha bekle bence
Canım yumurtlaman iki gün önce oldu dün çatladı.. Siz hangi günleri Değerlendirdiniz? Yumurtanın ömrü 24 saat çoktan gitti yumurtaKocam polis ve yarın görevden gelcek napcam
Yavas yavas ekliyorum
Bu liste ekledikçe kayıyor gabipa şimdide parça parça kaymışYavas yavas ekliyorum![]()
Ayy özür ozaman bebeğim kolay gelsin kizzzz ozaman topik sahipleri bu işle çok ugrastiklari için dusunmeye fırsat bulamıyorsda ondan mı hamile kaliyoYavas yavas ekliyorum![]()
Canım benim bat değişti geç yumurtlama oldu hazır yeniden duzenliyorken düzeltebilir misin. 7 Haziran yeni bat yaş 30Yavas yavas ekliyorum![]()
Evet yaaa bukadar oluyor bwnde yapamadim anlayamadimBu liste ekledikçe kayıyor gabipa şimdide parça parça kaymış
Eskisinden iyi yine
Herldw oyle oliyoAyy özür ozaman bebeğim kolay gelsin kizzzz ozaman topik sahipleri bu işle çok ugrastiklari için dusunmeye fırsat bulamıyorsda ondan mı hamile kaliyo![]()
Bence içtiğiniz şey bozdu döngüyü. Herkeste farklı Bi etki yapıyor. Sizde adet gecimtirmiş demekkiYok canım vermedim idrar testi yaptım oda bembeyaz kalbim gibi![]()
Dün eşim bugünde eşim yok ama dün doktora muayene oldum çatlama yok dediCanım yumurtlaman iki gün önce oldu dün çatladı.. Siz hangi günleri Değerlendirdiniz? Yumurtanın ömrü 24 saat çoktan gitti yumurta![]()
Dünde yoktu bugünde yok yarın varDün çatlamıştı galiba canım bugünü değeelendirmesen de olur eşin 8 24 yada 12 24 çalışmıyor mu yarın elbet evde olur günaşırı devam et istersen![]()
![]()
Kiz ben bugün bilgisayardan 2 dakka girdim çok kolay düzenlenio telden cok zorYavas yavas ekliyorum![]()
Yumurtlama değerlendirdin sonuçta canım içini ferah tut olacaksa her türlü oluyo sadece yumurtlama öncesi değerlendirip hamile kalanlar var inşallah tutar bu ayDünde yoktu bugünde yok yarın var
Böule şeyler okuyunca da acayip umutlanıyorum tam yok derken süpriz olmuşayy yan grupta bir hanımın adeti gecikmişti 3 kere aralıklı test yaptı negatif kan vergi negatif doktor kistin var olmaz uzun süre demiş ağlıyodu kaç gündür bugün yine dayanamamış test yapmış pozitif kese bile görünmüş. allahtan ümit kesilmiyor valla darısı hepimizin başına
Canim benide eklermisin bende baya once yazmistim sana bat 9 haziran yas 29Kizlar su an koydugum listede olupta adet yada hamile olan varsa bu mesaja yazsin cevap olara