• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazartesi kan vercem canım acaba çakşır suyu içmiştim kist mi yaptı diye korkuuorum
Yapiyormuymus o su benim kisti ilk farketmem gecikme sayesinde oldu ama bende karin agrisida yapıyordu sol tarafta zaten solda over kisti varmiş dur bir bakayim o su yaparmiymis kist

Bende 8 gun kala test yapmistim bembeyaz cikmisti bu seferde erken daha diye umutlandirdim kendimi kirmizilari görünce hayal kırıklığı oldu uzulmedim pek fazla çünkü oylesine takvimden takip ederek denedik bu ay cephaneligimi hazırladım daha bilincli takip edecegim hani insan umutlanmaz en kotusune hazirlarsa kendini bence sonuc negatif cikarsa üzülmez pozitif cikarsa çok daha mutlu olur tabi bu insanin elindede değil ama biraz rahat bırakmak lazim bu mevzuyu ben onu anladim bu ay
Canim daha cok erken ama benimle 8 gun var. Sende belirti varmi hic benim sag kasigim hafif agriyor arada birazda gogu hassasiyeti basladi dun

Merhaba kızlar yumurtlama mı acaba 24.gündeyim
08946D66-CD13-4291-BCFD-B339F8691D2D.webp

Merhaba arkadaşları dün çapa infertşlşte doktoruna gittim doktor yumurtaların gayet güzel pcos görüntüsü var ama yumurtaların tüpten Rahime atılmıyor dedi hormon istedi rahim filmi vs iyi de ben kaç gündür Lh testi yapıyorum pozitif bugünde silik çıktı idrarımda sperme benzeten yumurta parçaları çıkıyor yapınca ne demek bu testler yalan mı . Sağdaki resim az önce yaptım

Eklentiler

• E064CF95-D9CD-4DBF-939C-427B5063310B.webp
    E064CF95-D9CD-4DBF-939C-427B5063310B.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 45
  • 6FD36F4C-891B-46D9-AE95-E2276FBA741F.webp
    6FD36F4C-891B-46D9-AE95-E2276FBA741F.webp
    111,6 KB · Görüntüleme: 32
Canim daha cok erken ama benimle 8 gun var. Sende belirti varmi hic benim sag kasigim hafif agriyor arada birazda gogu hassasiyeti basladi dun
Canim ben hamile degilim adetin 4.gunu bugün erken gebelik testi yapmıştım negatifti sozde bel agrisi kasik agrisi vardi ama cikmadi insallah sen hamilesindir 🙏 test icin biraz daha bekle bence

Back