- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Darısı başıma olsun. Evde test kalmadı. 14 günde hepsi bittiyenisini alıcam artık 17.günde de çıkmazsa yoktur. Dua et bana da canım
Uzanıp dinlen akşama kadar inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzAdet olucam gibi karın ve bel ağrım başladı hayırlısı inşallah
Öyle valla bende eşime yaptırıyorum işlerin bir kısmınıBata suan 13 gün var bakalım öyle diye diye temizliği öteliyorum yaaa yapıyorum yavaş yavaş ama bakalım hadi insallah yaaa
Canım onları ben baya araştırdım da tamamiyle doğruyu yansıtmıyormuşKızlar benim bat da 2 haziran evde denenen testler var karbonat gibi yapsak çıkarmı K kizkizakiz cnm Sen bi yapsana nasıl çıkacak
Ben ne zaman yapsam pozitif cikiyo ama hamile degilim inanmayin bunlara yalanKızlar benim bat da 2 haziran evde denenen testler var karbonat gibi yapsak çıkarmı K kizkizakiz cnm Sen bi yapsana nasıl çıkacak
Kızlar benim bat da 2 haziran evde denenen testler var karbonat gibi yapsak çıkarmı K kizkizakiz cnm Sen bi yapsana nasıl çıkacak
Vallahi sabah bende temizlik yapayım diye kalktım uykum geldi uyudum sonra ardından test yaptım yatıverdim amaan dursunTemizliği boşlayanlardan biride benimtemizlikci çağırıcam haftasonu valla
Merhaba hoşgeldinn canım insallah hepimiz hamileyizdir az kaldı batlara artık görecegizMerhaba anne adayları20 mayıs ovu zamanıydı; 22si çatlama oldu 19u itibariyle de hergün değerlendirdik. Bat 3-4 haziran gibi, mart ayında 6 haftalık düşük yaşamıştım. Umarım herkes için mutluluk dolu bi ay olur Haziran
Yaaaa.Öyle valla bende eşime yaptırıyorum işlerin bir kısmınıama erken başlamadık mı sence de diyo
Aynen öyle valla hiç yoramam kendimi zaten gelen giden misafir yokVallahi sabah bende temizlik yapayım diye kalktım uykum geldi uyudum sonra ardından test yaptım yatıverdim amaan dursun
Hoş geldin canım insallah bu ay güzel bir ay olur hepimiz için umutluyuz mutluyuz yılmak yok yola devam sloganları ileMerhaba anne adayları20 mayıs ovu zamanıydı; 22si çatlama oldu 19u itibariyle de hergün değerlendirdik. Bat 3-4 haziran gibi, mart ayında 6 haftalık düşük yaşamıştım. Umarım herkes için mutluluk dolu bi ay olur Haziran
Hahaha çok haklısınAynen öyle valla hiç yoramam kendimi zaten gelen giden misafir yok
Ne kusuru cnm aynen önce kanda gör inş sonra senin üstünde herşeyi test ederizGeçen aylarda çamaşır suyuyla denedim pozitif çıkmıştı inancımı kaybetmiştim, akşam kan testim pozitif gelsin söz ne istiyorsanız yapayım ama şuan bende muallaktayım ya ruh halimi değiştirmesem kusura bakmazsın değil mi canım arkadaşım
2 haziran canım, son 10 bakalımYaaaa.cook iyimis bende yaptırıyorum arada ama senin bat tarihin ne zaman bu arada canım
Ne güzel hepimize bulaşsın bu pozitiflikBugün içim kıpır kıpır vallahi enerjim tavan kızlarsebeb aramıyorum artık
Benimkide 13 gün var gözüküyor 4 ünde2 haziran canım, son 10 bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?