Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabırla bekliyoruz oh hadi bakalım inşallah en güzelll haberleri alırsın💓
Amin insallah rüyamda gece doğuma gidiyordum karnim kocaman olmus dogumhanede sira bekliyordum doguran cikiyo birsuru bebek var uzerimdede mavi bir elbise vardı hayra alamettir insallah

Bende bu ay ovulasyon kullanicam bakalım adet bitince hemen başlasam mi acaba baksanıza hiç belli olmuyor
Ben adet bittikten sonra 5. Gün başladım canım ama toplu almadım eczaneden almıştı eşim o yüzden. Zaten vücudumu dinleyince hafif kasık ağrılarım başlar başlamaz teste başladım.

Amin insallah rüyamda gece doğuma gidiyordum karnim kocaman olmus dogumhanede sira bekliyordum doguran cikiyo birsuru bebek var uzerimdede mavi bir elbise vardı hayra alamettir insallah
Ben de bir hafta önce böyle bir rüya gördüm eşimle doğuma gidiyorduk, doğum anını bebeğin çıkışını, sezeryan doğumdu zeytin gözlü bir kızım oluyordu, çok etkilenmiştim bu rüyadan

Ben de bir hafta önce böyle bir rüya gördüm eşimle doğuma gidiyorduk, doğum anını bebeğin çıkışını, sezeryan doğumdu zeytin gözlü bir kızım oluyordu, çok etkilenmiştim bu rüyadan
Bende etkilenmisim hayirlisi olsun baklm ben bebek gormedim dogum olmadi 🤷🏼‍♀️😂

Bide kizlar vitemin falan kullanıyormusunuz
B12 femir ve folik asit önemli
Özellikle folik asiti gebelik istediğin anda başlamak gerekiyor hamile kalmadan 3ay öncesinden itibaren içmek gerekiyormuş.
Ben normal multivitaöinlerden içiyordum. Sonra Vinalac immunitium almıştım..
Son gittiğim doktor protime önerdi

Ağır kaldırmamaya çalışmakta fayda var bence, nasip oldu mu her şekilde tutunur napsanda diyorlar ama bende bata 10 gün kala dikkat etmeye çalışıyorum nolur nolmaz 🤣🤣🤷‍♀️
Bata suan 13 gün var bakalım öyle diye diye temizliği öteliyorum yaaa yapıyorum yavaş yavaş ama bakalım hadi insallah yaaa 🙏🥰

Back