Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba anne adayları 💙 20 mayıs ovu zamanıydı; 22si çatlama oldu 19u itibariyle de hergün değerlendirdik. Bat 3-4 haziran gibi, mart ayında 6 haftalık düşük yaşamıştım. Umarım herkes için mutluluk dolu bi ay olur Haziran
Benimde sizinle herşeyimiz aynı düşüğümüz bile😢 ama daha şansımız devam ediyor birkaç kere daha gün aşırı değerlendirmeliyiz inşallah bu sefer olur

Kızlar 8.gunum adet bitiminin 2.gunu hatta dünde son biraz lekelendim bu normal mi haftaya yumurtlama olması gerekiyordu buna göre yarın öbür gün yumurtlarim gibi

Dün ve bugün

Eklentiler

• 20210523_143322.jpg
    20210523_143322.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 26
Ay erken yumurtladim kiz ben de diyorum daha var haftaya olur anca takvime göre test almasam kacirdiydik😅
Hastalığın kaçıncı günü olacak peki canım ya ben uygulamaya göre gittim erken yumurtlama ihyimalim çok yüksek suan En erken hastalığın kaçıncı gününden başlar yumurtlamaya peki ya 🤗🤣🤣🤣🤣

Ooo masallah benim catladimi oldumu anlamadım ya gecen hafta akıntım falan oldu ama bakalım devam et sonra bırak kuzum bat ne zamandı senin 🤭🤗🤗
Bat 6 Haziran canım yanlış hesaplamisim 🙈🙈🙈 bugun ovu testi yaptım yine dün çatlamış benim yumurta bugünde silik çıktı 👍 ben yarın Çarşamba ve cuma da ilişki olsun diyorum ondan sonra gerek yok 🤣🤣

Bat 6 Haziran canım yanlış hesaplamisim 🙈🙈🙈 bugun ovu testi yaptım yine dün çatlamış benim yumurta bugünde silik çıktı 👍 ben yarın Çarşamba ve cuma da ilişki olsun diyorum ondan sonra gerek yok 🤣🤣
Aynen canım bugünü degerlendir başka gerek yok diye düşünüyorum catladiktan sonra Gerek kalmaz diye düşünüyorum 🤣🤣🤗

Aynen canım bugünü degerlendir başka gerek yok diye düşünüyorum catladiktan sonra Gerek kalmaz diye düşünüyorum 🤣🤣🤗
Çatladıktan sonra 24 saatte değerlendirebilirsiniz, sonraki günlerin döllenme için bir faydası olmaz.. butun enerjiyi bugune verin :)

Çatladıktan sonra 24 saatte değerlendirebilirsiniz, sonraki günlerin döllenme için bir faydası olmaz.. butun enerjiyi bugune verin :)
Ben dün akşam çatladı diye dünü değerlendirdim o zaman bugünde yapayım ve daha sonra ne olur ne olmaz diye gün aşırı bir kaç kez daha devam edeyim 👍

Kızlar bir şey soracağım size ben şimdi tuvalete gittim de kahverengine benzer adet sonrasi akıntı olur ya afedersiniz mideniz bulanmasın ama sildigimde değilde günlük pede kremsi şeklinde bir şey gelmiş çok kahverengi de değil çok sarı da değil hafif kahverengine çalıyor hafif sarıya doğru ama kremsi böyle ? Sizce nedendir

Back