Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın..
Bugün adetim in 6. Günü hala lekeleniyorum..
Elimde fazla test var diye ne olur ne olmaz yapayım dedim sonuç pik :KK57:
Eki Görüntüle 2855279
Benimde lekelenmem vardı negatif diye yaptım zaten en azından adet olacağımı bileyim diye ama sonuç silik çizgi oldu inşallah bi gebelik testi yap seninde vardır

Belirtilerin nelerdi anlat baklm
Aslında adet belirtilerim oldu ama göğüs hassasiyetim yumurtlama dönemi başlar, adet olmadan 3 gün önce sönerdi bu sefer farklı oldu halen göğüs hassasiyetim var 3 gündür de rahimden ufak bi sızı ile vajinaya inen bi zonklama tarzı ağrı mevcuttu, ben evlenmeden önce de adet öncesi böyle ağrılar yaşadığım için sanırım adet olacağım dedim, dün de hafif pembe si akıntı lekelenmem oldu başka bi belirtim yoktu canım

Aslında adet belirtilerim oldu ama göğüs hassasiyetim yumurtlama dönemi başlar, adet olmadan 3 gün önce sönerdi bu sefer farklı oldu halen göğüs hassasiyetim var 3 gündür de rahimden ufak bi sızı ile vajinaya inen bi zonklama tarzı ağrı mevcuttu, ben evlenmeden önce de adet öncesi böyle ağrılar yaşadığım için sanırım adet olacağım dedim, dün de hafif pembe si akıntı lekelenmem oldu başka bi belirtim yoktu canım
Ovulasyon testi kullandinmi peki 😂

K kizkizakiz Dulciana Dulciana
Siz böyle diyince bir heyecanlandım :confused:
Hemen hcg yaptım ama negatif..
Gerçekten yumurtlama bu..
Demek işi şansa bırakmamak lazımmış talimatlara uyup bekleseydim kaçıracaktım yumurtlamayı
Derlendir oyleyse hadi hayrlisi valla benmde oyle oldu adet beklerken hic takip etmiyordum akinti gelince bir ovulasyon testi yapayim dedim bi baktim yumurtlama 😂😂. Nasip gerçekten

Hadi baklm hamilesij bence baska aciklamasi olamaz mukdeni beklyrm topigimin ilk gebelerinden 🥰
İnşallah canım, inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir, valla stres yapınca olmuyor diyorlar ama ben gün saydım adet gününe kadar stres yapınca da olabiliyormuş demek isterim hcg de pozitif çıkarsa eğer, elbette stres çok önemli ama stresle baş etmek çook zor bu konuda, bide ovulasyon testi kullanmadığım aylara yanarım, resmen zaman kaybıymış. 😂

İnşallah canım, inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir, valla stres yapınca olmuyor diyorlar ama ben gün saydım adet gününe kadar stres yapınca da olabiliyormuş demek isterim hcg de pozitif çıkarsa eğer, elbette stres çok önemli ama stresle baş etmek çook zor bu konuda, bide ovulasyon testi kullanmadığım aylara yanarım, resmen zaman kaybıymış. 😂
Bende 2. Kez denedim baklm umarım ise yarar 🤲🤲🥰

Derlendir oyleyse hadi hayrlisi valla benmde oyle oldu adet beklerken hic takip etmiyordum akinti gelince bir ovulasyon testi yapayim dedim bi baktim yumurtlama 😂😂. Nasip gerçekten
O değilde dünya para verip yumurta geliştirici vitamin aldım.. Daha dün geldi :KK70: :KK70:
Ben ilacı içmeden yumurta gelişmiş meğer.

İnşallah sende gebesindir canım.. Ama lh testleri gerçekten çok değerli..
Kuzenim de uygulamaya göre yumurtlama gününe bakıyordu bu ay lh testi yaptı uygulamanın gösterdiğinden 2gün önce yumurtladı.

İnşallah duama her zaman sizleri de kattım yani anne olmak isteyen herkesi. Müjdeli haberini alalım herkesiiiin 💓
İnsallah insallah 🤲 sag kasigima bastirinca cok aciyo kist mi var acaba 🤷🏼‍♀️ kadinlar klubunde okudumda kadin bu sikayetle gitmis 4 haftalik hamile çıkmış

Ben adetim 11. Günü yumurtladım, şaka gibi ondan önceki ay doktor kontrolüne gittim 15 i yumurtlaman olmuş sen geç yumurtluyorsun dedi bana ben pes etmedim ama dedim bu ay bakıp öğreneceğim 11. Günü görünce şok oldum
İnşallah sende gebesindir canım.. Ama lh testleri gerçekten çok değerli..
Kuzenim de uygulamaya göre yumurtlama gününe bakıyordu bu ay lh testi yaptı uygulamanın gösterdiğinden 2gün önce yumurtladı.

Back