Amin insallah rüyamda gece doğuma gidiyordum karnim kocaman olmus dogumhanede sira bekliyordum doguran cikiyo birsuru bebek var uzerimdede mavi bir elbise vardı hayra alamettir insallahSabırla bekliyoruz oh hadi bakalım inşallah en güzelll haberleri alırsın
Ben adet bittikten sonra 5. Gün başladım canım ama toplu almadım eczaneden almıştı eşim o yüzden. Zaten vücudumu dinleyince hafif kasık ağrılarım başlar başlamaz teste başladım.Bende bu ay ovulasyon kullanicam bakalım adet bitince hemen başlasam mi acaba baksanıza hiç belli olmuyor
Fazla varsa basla bence
Ben de bir hafta önce böyle bir rüya gördüm eşimle doğuma gidiyorduk, doğum anını bebeğin çıkışını, sezeryan doğumdu zeytin gözlü bir kızım oluyordu, çok etkilenmiştim bu rüyadanAmin insallah rüyamda gece doğuma gidiyordum karnim kocaman olmus dogumhanede sira bekliyordum doguran cikiyo birsuru bebek var uzerimdede mavi bir elbise vardı hayra alamettir insallah
Hadi hayirlisi olsun insallahRegl oldum 3 günüm p tesi sali biter ..sipariş verdim 50 tane gelir bugün yarın başlıyimcam inşallah ..
Haftada 3 gün folbiol aldım ben.Bide kizlar vitemin falan kullanıyormusunuz
Bende etkilenmisim hayirlisi olsun baklm ben bebek gormedim dogum olmadiBen de bir hafta önce böyle bir rüya gördüm eşimle doğuma gidiyorduk, doğum anını bebeğin çıkışını, sezeryan doğumdu zeytin gözlü bir kızım oluyordu, çok etkilenmiştim bu rüyadan
Olur olur inşallah hayra yoralım rüyalarımızıBende etkilenmisim hayirlisi olsun baklm ben bebek gormedim dogum olmadi
Öyle oyle rabbim en kisa zamanda bebisleri nasip etsin hepimzeOlur olur inşallah hayra yoralım rüyalarımızı
B12 femir ve folik asit önemliBide kizlar vitemin falan kullanıyormusunuz
Adet olucam gibi karın ve bel ağrım başladı hayırlısı inşallahÖyle oyle rabbim en kisa zamanda bebisleri nasip etsin hepimze
Hamilelik belirtileri de aynı şekilde adetle aynı sadece kanama olmuyor ..sen içini rahat tut canimAdet olucam gibi karın ve bel ağrım başladı hayırlısı inşallah
Sanmiyorum ya testte cikmis bence imkanin varsa aksami beklemeden kan verAdet olucam gibi karın ve bel ağrım başladı hayırlısı inşallah
Tamam canım, inşallahHamilelik belirtileri de aynı şekilde adetle aynı sadece kanama olmuyor ..sen içini rahat tut canim
Yok maalesef eşim çalışıyor hastane de biraz uzak, akşamı bekleyeceğiz mecburSanmiyorum ya testte cikmis bence imkanin varsa aksami beklemeden kan ver
Dikkat et kendine ben adet olcagini sanmiyorumTamam canım, inşallah
Yok maalesef eşim çalışıyor hastane de biraz uzak, akşamı bekleyeceğiz mecbur
Dikkat et kendine ben adet olcagini sanmiyorum
Bata suan 13 gün var bakalım öyle diye diye temizliği öteliyorum yaaa yapıyorum yavaş yavaş ama bakalım hadi insallah yaaaAğır kaldırmamaya çalışmakta fayda var bence, nasip oldu mu her şekilde tutunur napsanda diyorlar ama bende bata 10 gün kala dikkat etmeye çalışıyorum nolur nolmaz
yoksa tutumu bebis yaaKızlar günaydın..
Bugün adetim in 6. Günü hala lekeleniyorum..
Elimde fazla test var diye ne olur ne olmaz yapayım dedim sonuç pik
Eki Görüntüle 2855279
Darısı başıma olsun. Evde test kalmadı. 14 günde hepsi bittiNormal kaset test canım 14.gün bende yaptım negatif çıktı bu ikinci testim şükürler olsun gördüm hayalet çizgiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?