Ay bilemedim ki ya gelmis kurumuş bile ben anca şimdi ışıkta bakınca fark ettim. Ama idrarımı silerken hiç öyle bir şey görmedimYerlesme kanamasi olmasin
Olur mu olur yanı canım belki de yerleşme kanamasi dir batına kaç gün var bu arada canımAy bilemedim ki ya gelmis kurumuş bile ben anca şimdi ışıkta bakınca fark ettim. Ama idrarımı silerken hiç öyle bir şey görmedimsadece kilotta kalıntısı var
Allah Allah bebektendir insallah kuzumAy bilemedim ki ya gelmis kurumuş bile ben anca şimdi ışıkta bakınca fark ettim. Ama idrarımı silerken hiç öyle bir şey görmedimsadece kilotta kalıntısı var
Benim de uygulamada gösterdiği zamanda hiç bir yumurtlama belirtisi olmadı, hatta bu ay hiç akıntı olmadı, sadece arada kasık ağrım oluyor geçiyor, 3 gündür avokado ya başladım inşallah tutunur bu ay, olmadı diğer ay ovülasyon testiyle takip etcemAnladım kuzum ya benim bugün yada dün yumurtlama günüm olarak gözüküyor ama akıntı falan yok önce yumurtlamış olma ihtimalim var dimi ? ;/
Canım normalde 3 uygulamadan takip editorm 3 ü de 7 haziran gösteriyo. Ama son adetim 21 nisandı. Son 3 ay adet döngüm 47-50 gün olmuş ondan böyle hesaplıyolar.Olur mu olur yanı canım belki de yerleşme kanamasi dir batına kaç gün var bu arada canım
İnşallah kuzum ya çok umutlandım inşallah hüsranla sonuclanmazAllah Allah bebektendir insallah kuzum
Daha önce akıntı falan geldi öne mi cekti diyeceğim ama bilemiyorum dünü bugünü degerlendirmedik artık degerlendirmeyi bitirsem mi bilemedim yaa sence kuzumBenim de uygulamada gösterdiği zamanda hiç bir yumurtlama belirtisi olmadı, hatta bu ay hiç akıntı olmadı, sadece arada kasık ağrım oluyor geçiyor, 3 gündür avokado ya başladım inşallah tutunur bu ay, olmadı diğer ay ovülasyon testiyle takip etcem
Biraz daha bekle bata yakın test yap yada batın geçince yap kuzum insallahCanım normalde 3 uygulamadan takip editorm 3 ü de 7 haziran gösteriyo. Ama son adetim 21 nisandı. Son 3 ay adet döngüm 47-50 gün olmuş ondan böyle hesaplıyolar.
mesela hala suan midem felaket ağrıyo ve göğüs arama baskı yapıyo.
Yerleşme kanaması da olabilir, inşallah hamilesindirCanım normalde 3 uygulamadan takip editorm 3 ü de 7 haziran gösteriyo. Ama son adetim 21 nisandı. Son 3 ay adet döngüm 47-50 gün olmuş ondan böyle hesaplıyolar.
mesela hala suan midem felaket ağrıyo ve göğüs arama baskı yapıyo.
Ben adet gününe kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum ama doğru mu değil mi bilmiyorumDaha önce akıntı falan geldi öne mi cekti diyeceğim ama bilemiyorum dünü bugünü degerlendirmedik artık degerlendirmeyi bitirsem mi bilemedim yaa sence kuzum
Süperrrrrr hayırlı uğurlu olsun canım benim, sağlıkla olsunKızlar bir fasıl ağladım şimdi iyiyimmşimdi 494 tam okunmuyor ordaaa kaç haftalıktır
Yerlesme kanamasında silince gelmeside gerekiyo mu? Ben görünce suan cok umutlandım. Eğer bu ay düzgün yumurtladıysam ki bazen adetim düzenli geldigi de olur, yerlesme kanamasıda adete yakın geliyor diye duymustumYerleşme kanaması da olabilir, inşallah hamilesindir
Hadi insalalhİnşallah kuzum ya çok umutlandım inşallah hüsranla sonuclanmaz
Ben demistim sanaaaaKızlar bir fasıl ağladım şimdi iyiyimmşimdi 494 tam okunmuyor ordaaa kaç haftalıktır
Hayırlı ömürlü olsunKızlar bir fasıl ağladım şimdi iyiyimmşimdi 494 tam okunmuyor ordaaa kaç haftalıktır
AminnSüperrrrrr hayırlı uğurlu olsun canım benim, sağlıkla olsundarısı hepimize inşallahh
Bence hiç belirti olarak düşünme herhangi bir sebepten olabilir çünkü canım , sonunda hüsran olmasın, bekleyelim daha bata var bayaYerlesme kanamasında silince gelmeside gerekiyo mu? Ben görünce suan cok umutlandım. Eğer bu ay düzgün yumurtladıysam ki bazen adetim düzenli geldigi de olur, yerlesme kanamasıda adete yakın geliyor diye duymustum
Oh oh ne güzel canım maglesef gün aşırı olmuyor bizde durduk dün yapmadık bugün yapmadık meselaBen adet gününe kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum ama doğru mu değil mi bilmiyorumuygulamanın gösterdiği tarihlerde 4 gün art arda denedik sonrası gün aşırı devam
Amin inşallah kuzummHayırlı ömürlü olsunAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?