Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay bilemedim ki ya gelmis kurumuş bile ben anca şimdi ışıkta bakınca fark ettim. Ama idrarımı silerken hiç öyle bir şey görmedim 🙄 sadece kilotta kalıntısı var
Olur mu olur yanı canım belki de yerleşme kanamasi dir batına kaç gün var bu arada canım

Anladım kuzum ya benim bugün yada dün yumurtlama günüm olarak gözüküyor ama akıntı falan yok önce yumurtlamış olma ihtimalim var dimi ? ;/
Benim de uygulamada gösterdiği zamanda hiç bir yumurtlama belirtisi olmadı, hatta bu ay hiç akıntı olmadı, sadece arada kasık ağrım oluyor geçiyor, 3 gündür avokado ya başladım inşallah tutunur bu ay, olmadı diğer ay ovülasyon testiyle takip etcem🙏🙏

Olur mu olur yanı canım belki de yerleşme kanamasi dir batına kaç gün var bu arada canım
Canım normalde 3 uygulamadan takip editorm 3 ü de 7 haziran gösteriyo. Ama son adetim 21 nisandı. Son 3 ay adet döngüm 47-50 gün olmuş ondan böyle hesaplıyolar.
mesela hala suan midem felaket ağrıyo ve göğüs arama baskı yapıyo.

Benim de uygulamada gösterdiği zamanda hiç bir yumurtlama belirtisi olmadı, hatta bu ay hiç akıntı olmadı, sadece arada kasık ağrım oluyor geçiyor, 3 gündür avokado ya başladım inşallah tutunur bu ay, olmadı diğer ay ovülasyon testiyle takip etcem🙏🙏
Daha önce akıntı falan geldi öne mi cekti diyeceğim ama bilemiyorum dünü bugünü degerlendirmedik artık degerlendirmeyi bitirsem mi bilemedim yaa sence kuzum 🤗🤗🤣

Canım normalde 3 uygulamadan takip editorm 3 ü de 7 haziran gösteriyo. Ama son adetim 21 nisandı. Son 3 ay adet döngüm 47-50 gün olmuş ondan böyle hesaplıyolar.
Biraz daha bekle bata yakın test yap yada batın geçince yap kuzum insallah 🙏🤗🤗 yolu açtılar arkasından bizler geliriz insallah 🙏🥰

Yerleşme kanaması da olabilir, inşallah hamilesindir 🤩

Daha önce akıntı falan geldi öne mi cekti diyeceğim ama bilemiyorum dünü bugünü degerlendirmedik artık degerlendirmeyi bitirsem mi bilemedim yaa sence kuzum 🤗🤗🤣
Ben adet gününe kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum ama doğru mu değil mi bilmiyorum 🤣 uygulamanın gösterdiği tarihlerde 4 gün art arda denedik sonrası gün aşırı devam 🤣

Kızlar bir fasıl ağladım şimdi iyiyimm 🥰🥰 şimdi 494 tam okunmuyor ordaaa kaç haftalıktır

Eklentiler

• Screenshot_20210522_174513_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210522_174513_com.android.chrome.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 62
Yerleşme kanaması da olabilir, inşallah hamilesindir 🤩
Yerlesme kanamasında silince gelmeside gerekiyo mu? Ben görünce suan cok umutlandım. Eğer bu ay düzgün yumurtladıysam ki bazen adetim düzenli geldigi de olur, yerlesme kanamasıda adete yakın geliyor diye duymustum

Yerlesme kanamasında silince gelmeside gerekiyo mu? Ben görünce suan cok umutlandım. Eğer bu ay düzgün yumurtladıysam ki bazen adetim düzenli geldigi de olur, yerlesme kanamasıda adete yakın geliyor diye duymustum
Bence hiç belirti olarak düşünme herhangi bir sebepten olabilir çünkü canım , sonunda hüsran olmasın, bekleyelim daha bata var baya

Ben adet gününe kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum ama doğru mu değil mi bilmiyorum 🤣 uygulamanın gösterdiği tarihlerde 4 gün art arda denedik sonrası gün aşırı devam 🤣
Oh oh ne güzel canım maglesef gün aşırı olmuyor bizde durduk dün yapmadık bugün yapmadık mesela 🤗🤣🤣🤣🤣

Back