Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün ara öğün olarak tam olgunlaşmış bir avokadoyu dilimleyip limonladık tuzladım azcıkta zeytinyağı döktüm biraz yedim. Bundan sonra hergüm tüketmeyi düsünüyorum ara ögün olarak cok faydalıymıs herhalde

Ay yok ya dunya para verip negatif cikmasi uzuyo beni
Trendyolda 3 lü satılıyo eczanede o fiyata 2 tane bile alamıyosın. Olsun ama kendini negatife endeksliyosun sen içten içe. Enerjini o yöne sarf edersen kendinide etkilersinn:) pozitif düsün pozitif olsunn♥️

Trendyolda 3 lü satılıyo eczanede o fiyata 2 tane bile alamıyosın. Olsun ama kendini negatife endeksliyosun sen içten içe. Enerjini o yöne sarf edersen kendinide etkilersinn:) pozitif düsün pozitif olsunn♥️
Hep pozitif dusunup husrana ugruyorum ben bu ay pek takmayı dusunmuyorum baklm haftaya kada duralim bi nasip 🤷🏼‍♀️

Verdim geldim kızlar evime çok yakın egemed vardı acilinden verdim kanı 🤩🤩 1,5 saate dedi bakalım ücreti 166 TL di bu arada benm tamamlayıcı sağlık sigortam var aslında acilde geceeli değilmiş
Ayy hadi hayırlı haberi alalım insallah bizlere umut ol canım🌸

Normal acile gitseydin keske cok para vermistim bizim burda duru var 50 tl verdim ben gecen ay
Verdim geldim kızlar evime çok yakın egemed vardı acilinden verdim kanı 🤩🤩 1,5 saate dedi bakalım ücreti 166 TL di bu arada benm tamamlayıcı sağlık sigortam var aslında acilde geceeli değilmiş

Yaa evet bende kesin gözüyle bakiyorum bu ay cok iyi degerlendirdim ama nasip tabi umarim haklisindir 🤲🤲 ne gibi belirtiler vardi
Göğüslerde şişlik olmuştu hatta tüm vücudum da ödem olmuştu regl olacakmışım gibi hissediyordum belim ve bacaklarımda sızı kasıklarımda batma vardı özellikle idrara çıkınca oluyordu ozaman havalar soguk oldugu için bende üşüdügümü düşünmüştüm öyle yani hayırlısı olsun canım hakkına 🤲🏻 Vardır insallah

Hep pozitif dusunup husrana ugruyorum ben bu ay pek takmayı dusunmuyorum baklm haftaya kada duralim bi nasip 🤷🏼‍♀️
Olsun inancını asla kaybetme kuzum🙏🏻 Ben sen test yapana kadar bi 3 kere daha test denerim muhtemelen.😂😂
Birde suan bi mide ağrısı oldu bende cok fena göğüs arama bastırıyor

Göğüslerde şişlik olmuştu hatta tüm vücudum da ödem olmuştu regl olacakmışım gibi hissediyordum belim ve bacaklarımda sızı kasıklarımda batma vardı özellikle idrara çıkınca oluyordu ozaman havalar soguk oldugu için bende üşüdügümü düşünmüştüm öyle yani hayırlısı olsun canım hakkına 🤲🏻 Vardır insallah
Benmde ozellikle idrsra cikinca oliyogoguslerimde sislik var kasik tarafim sabki rahmimin ici suyla dolmus gibi araba falan azcik hoplasin disari cikcak gibi hissediyorum insallah 🤲

Olsun inancını asla kaybetme kuzum🙏🏻 Ben sen test yapana kadar bi 3 kere daha test denerim muhtemelen.😂😂
Birde suan bi mide ağrısı oldu bende cok fena göğüs arama bastırıyor
😂😂😂 Sen benden daha onxe ogrenirsin belki mide agrisi da gebelik belirtisi diyorlar

Back