Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ederim canım doktora gideli 1 ay olmuştu ben senin dediğin gibi bi hastaneyi arayayım diğer ilacın raporunuda uzatacaktı demekki oda onaylanmadığı için eczane az kutu verdi .ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum. Normalde hiç rapor onaylatmadım ben bugüne kadar ☺️
Ben de onaylatmadan eve gelmiştim bi dene şansını belki ondandır canım sağlıkla ilerlesin her şey inşallah ❤️

Ay inşallah canım. Bu da bize ekstra gerginlik yüklüyor. Batı bilmeden boşluğa gebelik testi yapıyorum gibi oluyor. Tüm paramı gebelik testine harcıycam, dayanamıyorum resmen. Kasettestler de gec sonuç veriyor. Bu hafta erken gebelik testi alıcam. Yoksa da boşa ümitlenmiyim😊
Aynen öyle canım bende trendyoldan aldım işte 3lü predictorlardan. Eczaneden almaya kalksak batarız zaten🙄

Anladım kuzum ya benim bugün yada dün yumurtlama günüm olarak gözüküyor ama akıntı falan yok önce yumurtlamış olma ihtimalim var dimi ? ;/
Önce yumurtadan bile düzenli değerlendirdiğin sürece sorun çıkmaz bence sonucta speemin bizde kalma süresi vae ya biz ilk denemeye başladığımızda bu uygulamalar hep yanılttı ya ateste anlayacaksın yada ovulasyon testinden bence çünkü uygulamanın dediği zamanlarda ben çoktan yumurtlamış oluyordum sonraki aylarda fark ettim trendyol dan çoklu alım yapmıstımm ovu testi öyle daha uygun oluyor artık böyle takip ediyor herkes kuzum

İşte bat tarihim belli olsaydı %100 ama değil kuzum bazen 50 günde gelen adetim bazen 30.gündede gelebiliyor. O yüzden düsündüm acaba bu ay belki 30 cekcekti de ondan mı geldi bu yerlesme kanamasına benzeyen şey. Ama kıvamsız bir sey yanı direk kiloda islemiş.herhangi bir katı kalıntı falan yok. İnternette biraz baktım yerleşme kanamasından 5-6 gün sonra erken gebelik testi veya kan testi yaptırılabilir diyor. Ben zaten siparis vermistim 5 gün sonra yapacağım
Hadi bakalım hayırlısı kuzum inşallah hamilesindir 🥰🌸🤩

Eklemeleri aksam yapiyorum yas ve bat yazarsaniz eklerim
Gün içinde yazdım ama sanırım gitmemiş tekrar bakayım dedim o nedenle. Yaş 33 ilk gebelik olacak inşallah bat düzensizlik gösterdi geçen ay ilk defa 2 kere oldum yani 20 gün arayla. 24 ile 26 gün aralığında oluyordu normalde. Yani kısacası en son 5 mayısta olmuştum ama bat aralığı dengesizlik gösterdi o nedenle kesin olmamakla birlikte 31 mayıs diyebilirim

Önce yumurtadan bile düzenli değerlendirdiğin sürece sorun çıkmaz bence sonucta speemin bizde kalma süresi vae ya biz ilk denemeye başladığımızda bu uygulamalar hep yanılttı ya ateste anlayacaksın yada ovulasyon testinden bence çünkü uygulamanın dediği zamanlarda ben çoktan yumurtlamış oluyordum sonraki aylarda fark ettim trendyol dan çoklu alım yapmıstımm ovu testi öyle daha uygun oluyor artık böyle takip ediyor herkes kuzum
Hangi marka testle gebeliği öğrendin canım. Normal kaset test mi yaptın bugün yoksa erken gebelik testi mi. Gecen ay erken gebelik yanlış sonuç verdi demiştin😊

Kızlar bir fasıl ağladım şimdi iyiyimm 🥰🥰 şimdi 494 tam okunmuyor ordaaa kaç haftalıktır
Adet günün daha gelmedi dimi canım değerin çok güzel maşallah rabbim sağsalim kucağına almanı nasip etsin 🤲🏻 Valla bende duygulandım aynı durumda bende ağlardım ayy gel sarılalım :KK5:🤗

Geri sayımda tek basamaklı günlere indim bat 31 mayıs. Bu ay dördüncü ayımız, ilk 3 ay hep belirtilerim vardı ateş basması, yorgunluk hatta geçen ay sık idrara çıkma da olunca çok ümitliydim, psikolojikmiş hepsi🤷‍♀️ bu sefer henüz bir belirtim yok psikolojik de olsa ve kendimi dinlememeye gayret ediyorum. Var mı bat aynı tarih olan, birlikte bekleriz:))
İkimizin bat günü aynı ben elimden geldiği kadayi ile kendimi dinlememeye karar verdim inşallah başarılı olurum 🤲🏻😄😄

Özel hamilelik sigortası yaptıran varmı ? veya bilgisi olan
Ben cok araştırdım onu normalde özel saglık sigortam var. İlk önce dogum paketi ekledigim zaman 6 ay hamile kalmamam gerekiyormuş. Totalde nerden baksan 9-10 bin tl yi buluyor 2 senelik dogum sigortası. Sonra herhangi özel muayenesi olan bi doktoru aradım ve hemen hemen yakın bi rakam cıkarttı. Bende sigortadan vazgectim. 6 ay bekleyemem valla bide arada ucurum farklarda yok. Benim sigorta allianz bu arada .

Koca gobegimle merhaba teyzeler 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_20210522_212500_4.jpg
    IMG_20210522_212500_4.jpg
    140,6 KB · Görüntüleme: 56
Back