Gebelikte ilk 3 aydan sonra asılanma olabiliyo diye duydum sankiKızlar haziran sonuna kadar 20yaş üstü herkes asılanacakmış. Siz bu konuda ne planlıyorsunuz ya da doktorunuz birsey dedi mi? Ben henüz iliskiye girmedim sizce ası olduktan sonra mı cocuk düsünmeliyim koronadan cok korkuyorumcevrenizde hamileligini korona olup rahat atlatan oldu mu? Asıdan sonra gebelik icin bekleme süresi var mı?
Merhaba aşılama öncesi takviye vitamin kullandığınız mı acabaherkese merhaba. Ben 2 ay önce aşılama oldum ama kimyasalla sonuçlandı. Bu ay 2. Aşılamayı olacağım hayırlısıyla. Yaşım 30, 1 yıldır deniyoruz. PCOS olduğu için Bat değişiyor ama 24 Haziran diyebiliriz. Bu ay hepimiz o güzel haberi alırız inşallah.
Zaten hep dinledikçe olmuyormu ah ahHiç bir belirti yok henüzönceki aylar baya mide bulantısı kasık ağrısı olmuştu ama hep psikolojik miş, bu ay kendimi dinlememeye çalışcam
Al bendende o kadar bende olursa olura geçtim hadi hayirlisiAl benden o kadar yaaa aman diyip sallıyorum ama bu ay farklı bir şey var gibi hadi hayırlısı bu ay çok üzerine dusmicem vallahi nolursa olsun mantıgi oldubelirtilerinizi yazın bu arada kızlar
Maşallah gönlünüze göre olur inşallahBenim de olursa inş 3. Olacak uzun bir aradan sonra 10 ve 8 yaşında 2 oğlum var 2 tane de düştüğüm var
Canım benim kuzen 4 aylıkken korona olmuştu ve ailesinde zor atlatanlarda vardı ama bişey olmadı şükür şimdi kızı 4 aylık maşallahKızlar haziran sonuna kadar 20yaş üstü herkes asılanacakmış. Siz bu konuda ne planlıyorsunuz ya da doktorunuz birsey dedi mi? Ben henüz iliskiye girmedim sizce ası olduktan sonra mı cocuk düsünmeliyim koronadan cok korkuyorumcevrenizde hamileligini korona olup rahat atlatan oldu mu? Asıdan sonra gebelik icin bekleme süresi var mı?
Kasik agrisini yapan idrar yolu enfeksiyonu da olabilir degilmi
Bat ne zamandıBenim ikinci anneliğim olacak inşallah
Mrb beni de en çok düşündüren bu konu. Yakın tarihte gebelik dusunenlerin asi yaptırmaması hamileliğin 3. Ayından sonra yaptırılması diye okudum ve duydum bende gebelik düşündüğüm için şu an yaptırmiyorum asi allah nasip eder gebelik oOlursa 3. aydan sonra doktoruma sorarak olmayı düşünüyorumO kadar kararsızım ki bu konuda, öğretmenim bize açılalı baya oldu ama, çocuk düşündüğüm için erteledim hep, bir kaç arkadaşım gebeyken korona oldu ama şükür çok hafif atlattılar bebişleri de sağlıklı çok şükür. Bağışıklığı güçlendirici takviyeler kullanmaya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Şu an için en mantıklısı bu gibi, inşallah tez zamanda hamile kalabilirsek, yoksa elbet aşı olmak zorunda olcam ve ertelenecek gebelikMrb beni de en çok düşündüren bu konu. Yakın tarihte gebelik dusunenlerin asi yaptırmaması hamileliğin 3. Ayından sonra yaptırılması diye okudum ve duydum bende gebelik düşündüğüm için şu an yaptırmiyorum asi allah nasip eder gebelik oOlursa 3. aydan sonra doktoruma sorarak olmayı düşünüyorum
Evet bende en fazla 1 ,2 ay daha ertelerim asiyi yoksa asi olup sonra düşüncem. Hayırlısı olsun inssŞu an için en mantıklısı bu gibi, inşallah tez zamanda hamile kalabilirsek, yoksa elbet aşı olmak zorunda olcam ve ertelenecek gebelik
Yumurtlama ya göre 4 haziran. İnşallah olmaz tabiBat ne zamandı
Eğer ki tuvalete çıkarken yanma oluyorsa diye biliyorum yaa ben kuzum noldu enfeksiyondan mi şüpheleniyorsun yoksaKasik agrisini yapan idrar yolu enfeksiyonu da olabilir degilmi
Enfeksiyonm vardi zaten ama hic olmuyordu boyle yanma falan tuvalet yaparken yanma degilde kasik agrisi cok oluyo sanki mesanem dolunca birsey zorluyo onu gibiEğer ki tuvalete çıkarken yanma oluyorsa diye biliyorum yaa ben kuzum noldu enfeksiyondan mi şüpheleniyorsun yoksa
Benim 7 aramızda bikaç gün varmış hadi inşallah güzel haber alırız da sonra da babalar günü güzel bi hediye olurYumurtlama ya göre 4 haziran. İnşallah olmaz tabi
İdrar yolu enfeksiyonu değilde mantar falan olabilir mi canım süt kesiği gibi akıntı kaşıntı koku var mo canımEnfeksiyonm vardi zaten ama hic olmuyordu boyle yanma falan tuvalet yaparken yanma degilde kasik agrisi cok oluyo sanki mesanem dolunca birsey zorluyo onu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?