• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, doktor bana da klomen önerdi. Henüz kullansam mı karar vermedim. Ne kadar süre kullanıp doktora gitmek gerekiyor? Klomen kullanımı sonrası sürec nasıl ilerliyor, catlatma iğnesi mi yapılıyor? Tesekkürler
Merhaba klomen öneri üstüne kullanılabilecek bir ilaç değil. Bn aşılama olacağım ve bu süreç dr.un kontrolünde o yüzden dr.ne derse ona uyuyorsun. Mesela bn 3.gün başlayıp 5 gün sabah akşam bi kutu bitirdim. 1 hafta sonra kontrole çağırdı yumurta gelişmiş mı ona bakacak. Eğer yumurta istenilen büyüklüğe ulaştıysa aynı gün çatlatma iğnesi veriyor ve 24-36 saat sonra eşimden alınan spermi enjekte edecekler yani aşılama olacak.
Sana tavsiyem henüz netlestirilen bir tedavin yoksa başka dr ile de görüş. Sormak istediğin şeyler olursa seve seve cevaplarım. 🌸

Canım ben netten de aldım instagramda bir ebenin günlüğünde de aldım bir ebenin günlüğünde satılan hem uygun fiyatı hemde içimde bozuk falan çıkmadı onu tercih edebilirsin hemde yaptığında istersen o sayfaya atıp soru sorabilirsin hemen cvplıyo istersen bize de sorabilirsin bende 3 aydır yapıyorum 😃🤗
Teşekkür ederim canım çok sağol

Gunaydin kizceler nabersiniz

Merhaba klomen öneri üstüne kullanılabilecek bir ilaç değil. Bn aşılama olacağım ve bu süreç dr.un kontrolünde o yüzden dr.ne derse ona uyuyorsun. Mesela bn 3.gün başlayıp 5 gün sabah akşam bi kutu bitirdim. 1 hafta sonra kontrole çağırdı yumurta gelişmiş mı ona bakacak. Eğer yumurta istenilen büyüklüğe ulaştıysa aynı gün çatlatma iğnesi veriyor ve 24-36 saat sonra eşimden alınan spermi enjekte edecekler yani aşılama olacak.
Sana tavsiyem henüz netlestirilen bir tedavin yoksa başka dr ile de görüş. Sormak istediğin şeyler olursa seve seve cevaplarım. 🌸
Çok tesekkür ederim. Ben de bu anlattığın süreci öğrenmek istiyordum. Bir 3 ay dogal yolla deneyip, olmadığına kendimi ikna edip öyle asılamaya gecmek istiyorum. Şu anda ovulasyon testi ile deniyorum. Geri dönüşün için çok sağol, umarım ikimizin süreç de olumlu sonuçlanır🙋‍♀️💜

Çok tesekkür ederim. Ben de bu anlattığın süreci öğrenmek istiyordum. Bir 3 ay dogal yolla deneyip, olmadığına kendimi ikna edip öyle asılamaya gecmek istiyorum. Şu anda ovulasyon testi ile deniyorum. Geri dönüşün için çok sağol, umarım ikimizin süreç de olumlu sonuçlanır🙋‍♀️💜
Inşallah Allah tüm bekleyenleri sevindirsin 🤲

Valla kızlar benim 2-3 gündür sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım oluyor ara ara. Birde vücut ödemim var. İnsallah güzel haberler veririz peş peşe

Benim göğüsler sis sol gogusum sızlıyor her zaman ki gibi birde belim agriyor ama bel agrisi dün baza falan kaldirdim ondandir diye tahmin ediyorum 🤣☺️
Valla kızlar benim 2-3 gündür sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım oluyor ara ara. Birde vücut ödemim var. İnsallah güzel haberler veririz peş peşe
Bemmde alt karin agrim cok ozellikle ssg kasik bolgemde birde sag gogsum sis ve sizliyor 😂😂 hadi hayirlisi baklm ama bu ay bir garibim hic test falan uapasim yok hdjdjdjd

Bemmde alt karin agrim cok ozellikle ssg kasik bolgemde birde sag gogsum sis ve sizliyor 😂😂 hadi hayirlisi baklm ama bu ay bir garibim hic test falan uapasim yok hdjdjdjd
Al benden o kadar yaaa aman diyip sallıyorum ama bu ay farklı bir şey var gibi hadi hayırlısı bu ay çok üzerine dusmicem vallahi nolursa olsun mantıgi oldu 🤣🤣🤣 belirtilerinizi yazın bu arada kızlar 🤗

Back