Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kadar çok ağrı mi yapıyorAklm her ay oyun oynuyoda bu oyun gibi degil gece uykumdan uyandiriyo bu ağrı
Evet regl agrisinin biraz dhaa fazlasi gibiO kadar çok ağrı mi yapıyorinşallah bebektendir canım
Hadi insallah tutunur bebeginAynen aklıma geldi zaten atarken dünkü dediğin![]()
Tutunmaya çalışıyordur belkiİnsallah![]()
Karnım ağrıyor biraz kasıklarım kuzum bu kadar agrı normal mi bilemedim hiç iştahım yok pazartesi olsada kandan baktırsam
3 yada 4 gun sonra basladi bu gun 7. GunTutunmaya çalışıyordur belkiinsallah öyledir de
yumurtlamadan kaç gün sonra başladı bu arada kasik agrin canım
Ooooo gözün aydın canım boş geçirme değerlendirBugün yumurtlamayı gördüm şükür kızlar![]()
Tekrar bir gebelik testi yapsaydin koyulasmismi diye bakardikKarnım ağrıyor biraz kasıklarım kuzum bu kadar agrı normal mi bilemedim hiç iştahım yok pazartesi olsada kandan baktırsam
Yaaaa pazartesi haber etmeyi unutma sakinKarnım ağrıyor biraz kasıklarım kuzum bu kadar agrı normal mi bilemedim hiç iştahım yok pazartesi olsada kandan baktırsam
Yaaa insallah yaaa benimde arada geliyor sol kasik agrisi geliyor gidiyor yaaa bakalım herseyin hayırlısı3 yada 4 gun sonra basladi bu gun 7. Gun
Bilemedim bende hiç öyle bişey olmamıştı ama kişiden kişiye değişiyor belirtiler adet olursan da dr git yinede önlem almış olursunEvet regl agrisinin biraz dhaa fazlasi gibi
Amin inşallah ya bak şöyle bir şey olabilir mi hastanede yazdırdıktan sonra hastanenin raporlama bölümüne gidip onaylatmak lazımmış ben unutup yaptırmamıştım iki gün sonra eczane rapor çıkmadı diye arayınca hastaneyi aradım o da bana onaylatmamışsınız ondan dedi sonra onayladı rapor hemen çıktı şeninde gittiğin hastane özelse bi ara sor canımBenim bu raporlarla başım derttepandemi diye bana okadar acele bakıyorki doktorum hemen hastaneden çıkış yapayım die. Belki rapor içeriğinde yanlış yazdı çünkü yıllık rapor çıkarmış gözüküyo . Ama eczacı sağlık ocağına gidersem yazdırırsan raporu görürüz öle işlem yapabiliriz dedi .umarım heray gitmek zorunda kalmam iğne için. Çooook teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için .Allah hepimizin yardımcısı olsun
Zor süreçleri çok kolay atlatırız inş.
Benmki gitmiyor gece bile yuzustu yatinca tam sag kasigim agriyo ozellikle o bölge sıkışınca oluyoYaaa insallah yaaa benimde arada geliyor sol kasik agrisi geliyor gidiyor yaaa bakalım herseyin hayırlısı![]()
İnşallah hepimiz güzel haberlerle gelirizHadi insallah tutunur bebegin![]()
İşten gelince yaptım sabah idrarı değil kuzum umutlanmayacağım test sonucu çıkana kadar ağrım var yaniTekrar bir gebelik testi yapsaydin koyulasmismi diye bakardik