• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar haziran sonuna kadar 20yaş üstü herkes asılanacakmış. Siz bu konuda ne planlıyorsunuz ya da doktorunuz birsey dedi mi? Ben henüz iliskiye girmedim sizce ası olduktan sonra mı cocuk düsünmeliyim koronadan cok korkuyorum 😕 cevrenizde hamileligini korona olup rahat atlatan oldu mu? Asıdan sonra gebelik icin bekleme süresi var mı? ✍🏼🌼
Gebelikte ilk 3 aydan sonra asılanma olabiliyo diye duydum sanki

Geri sayımda tek basamaklı günlere indim bat 31 mayıs. Bu ay dördüncü ayımız, ilk 3 ay hep belirtilerim vardı ateş basması, yorgunluk hatta geçen ay sık idrara çıkma da olunca çok ümitliydim, psikolojikmiş hepsi🤷‍♀️ bu sefer henüz bir belirtim yok psikolojik de olsa ve kendimi dinlememeye gayret ediyorum. Var mı bat aynı tarih olan, birlikte bekleriz:))

herkese merhaba. Ben 2 ay önce aşılama oldum ama kimyasalla sonuçlandı. Bu ay 2. Aşılamayı olacağım hayırlısıyla. Yaşım 30, 1 yıldır deniyoruz. PCOS olduğu için Bat değişiyor ama 24 Haziran diyebiliriz. Bu ay hepimiz o güzel haberi alırız inşallah.
Merhaba aşılama öncesi takviye vitamin kullandığınız mı acaba

Al benden o kadar yaaa aman diyip sallıyorum ama bu ay farklı bir şey var gibi hadi hayırlısı bu ay çok üzerine dusmicem vallahi nolursa olsun mantıgi oldu 🤣🤣🤣 belirtilerinizi yazın bu arada kızlar 🤗
Al bendende o kadar bende olursa olura geçtim hadi hayirlisi

Kızlar haziran sonuna kadar 20yaş üstü herkes asılanacakmış. Siz bu konuda ne planlıyorsunuz ya da doktorunuz birsey dedi mi? Ben henüz iliskiye girmedim sizce ası olduktan sonra mı cocuk düsünmeliyim koronadan cok korkuyorum 😕 cevrenizde hamileligini korona olup rahat atlatan oldu mu? Asıdan sonra gebelik icin bekleme süresi var mı? ✍🏼🌼
Canım benim kuzen 4 aylıkken korona olmuştu ve ailesinde zor atlatanlarda vardı ama bişey olmadı şükür şimdi kızı 4 aylık maşallah 🙏☺️ Eşiminde aşı sırası geldi ama şuan olmayı düşünmüyor bakalım 🤔

O kadar kararsızım ki bu konuda, öğretmenim bize açılalı baya oldu ama, çocuk düşündüğüm için erteledim hep, bir kaç arkadaşım gebeyken korona oldu ama şükür çok hafif atlattılar bebişleri de sağlıklı çok şükür. Bağışıklığı güçlendirici takviyeler kullanmaya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum. 🤷‍♀️
Mrb beni de en çok düşündüren bu konu. Yakın tarihte gebelik dusunenlerin asi yaptırmaması hamileliğin 3. Ayından sonra yaptırılması diye okudum ve duydum bende gebelik düşündüğüm için şu an yaptırmiyorum asi allah nasip eder gebelik oOlursa 3. aydan sonra doktoruma sorarak olmayı düşünüyorum

Mrb beni de en çok düşündüren bu konu. Yakın tarihte gebelik dusunenlerin asi yaptırmaması hamileliğin 3. Ayından sonra yaptırılması diye okudum ve duydum bende gebelik düşündüğüm için şu an yaptırmiyorum asi allah nasip eder gebelik oOlursa 3. aydan sonra doktoruma sorarak olmayı düşünüyorum
Şu an için en mantıklısı bu gibi, inşallah tez zamanda hamile kalabilirsek, yoksa elbet aşı olmak zorunda olcam ve ertelenecek gebelik 😪

Eğer ki tuvalete çıkarken yanma oluyorsa diye biliyorum yaa ben kuzum noldu enfeksiyondan mi şüpheleniyorsun yoksa 🤔😧
Enfeksiyonm vardi zaten ama hic olmuyordu boyle yanma falan tuvalet yaparken yanma degilde kasik agrisi cok oluyo sanki mesanem dolunca birsey zorluyo onu gibi

Enfeksiyonm vardi zaten ama hic olmuyordu boyle yanma falan tuvalet yaparken yanma degilde kasik agrisi cok oluyo sanki mesanem dolunca birsey zorluyo onu gibi
İdrar yolu enfeksiyonu değilde mantar falan olabilir mi canım süt kesiği gibi akıntı kaşıntı koku var mo canım

Back