Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah evet canımKozlar Herkesin ilk gebeliği mi olacak inşallah![]()
Benim 3 yasında oglum var artık yavas yavas 2.yi dusunuyoruzKozlar Herkesin ilk gebeliği mi olacak inşallah![]()
Ne güzel inşallah bu ay olur hayırlısıylaBenim 3 yasında oglum var artık yavas yavas 2.yi dusunuyoruzRabbim nasip ederse tabi ki hatta bu ay hamile kalabilirsem son adet tarihime gore hesaplaninca dogum tarihleri ayni gozukuyor 4yas olucak aralarinda. Eger olursa suan adetim bitmek uzere ovulasyon testi aldim
![]()
Çok güzel denk düşürmüşsünüz insallah olur darısı bizlere inşallahBenim 3 yasında oglum var artık yavas yavas 2.yi dusunuyoruzRabbim nasip ederse tabi ki hatta bu ay hamile kalabilirsem son adet tarihime gore hesaplaninca dogum tarihleri ayni gozukuyor 4yas olucak aralarinda. Eger olursa suan adetim bitmek uzere ovulasyon testi aldim
![]()
Folik asit yeni basladım. Bazı seyleri unutmusumÇok güzel denk düşürmüşsünüz insallah olur darısı bizlere inşallah![]()
ilkini yapalimda önce insallah
![]()
Benim bat 5 Haziran bir kızım var 7 yaşında bu ikinci gebeliğim olacak inşallah ama çok ara verince bu işlere farklı bir heyecan oluyorUykusu kaçmış güzel anne adaylari nasılsınız![]()
Oooo insallah temiz çıkar canım doğrusun vallahiFolik asit yeni basladım. Bazı seyleri unutmusuminanın kac hamilelik olursa olsun bence insan herseferinde farklı oluyor. Sanki hic yasamamis gibi heyecanliyim
6gun sonra randevu aldim muayene olucam eger temiz cikarsa rahim felan o gece denemeye baslicaz
![]()
Kaçıncı olursa olsun her hamilelik özel ve güzel oluyoBenim bat 5 Haziran bir kızım var 7 yaşında bu ikinci gebeliğim olacak inşallah ama çok ara verince bu işlere farklı bir heyecan oluyor![]()
Ooo masallah canım benimBenim bat 5 Haziran bir kızım var 7 yaşında bu ikinci gebeliğim olacak inşallah ama çok ara verince bu işlere farklı bir heyecan oluyor![]()
Oksapar ben kullanıyorum ama hamile olmadan veriliyor mu bilmiyorum canım doktor bana rapor çıkardı bir yıllık rapor onaylanınca eczane 80 kutu verdi bitince yine vereceklerOksapar iğne kullanan var mı kızlar? Varsa Nası temin ediyorsunuz ?
Teşekkürler. Inş subat anneleri olarak devam edecegizHoş geldin canım![]()
Yumurtlama bence canımEki Görüntüle 2854494
Kızlar testime bakarmısınız? Yumurtlamamı yoksa catlamami??
Yumurtlama canımEki Görüntüle 2854494
Kızlar testime bakarmısınız? Yumurtlamamı yoksa catlamami??
İnsallah canımTeşekkürler. Inş subat anneleri olarak devam edecegiz![]()
Tesekkür ederim canımmYumurtlama bence canım
Tesekkurler cnmYumurtlama canım