• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar ekteki testi adete 8 gün kala akşam idrarı ile yaptım. Fakat netten araştırdım bu markanın testlerinde yanılma oluyormuş. Sizlerin yorumunu alabilir miyim?Eki Görüntüle 2876969
Merhaba bende bu idrar testinden aldım ikincisi silik çıktı şimdi kan verdim yarın sabah belli olucak inşallah

9 ve 11. Gün sadece ilişki olduysa ve testte cizgin de var erken yumurtlamissin çok büyük ihtimalle.11. gün yada 12.gun yunurtlamissan en geç tutması için gebeliğin, 26 yada 27 haziran adet günün canım, he bundan öncede yumurtlamis olabilirsin o zaman adet gunun daha da yakın demektir.yani testin markasinda bir sıkıntı yoksa ben çizgi görüyorum ilişkilerine göre erken yumurtlaman var.yumurtalamadan çoğunlukla 14 gün sonra adet gelir çünkü.senin adet gunune sandigindan daha kisa süre kalmış 😊inşallah bebeğin seninledir.

9 ve 11. Gün sadece ilişki olduysa ve testte cizgin de var erken yumurtlamissin çok büyük ihtimalle.11. gün yada 12.gun yunurtlamissan en geç tutması için gebeliğin, 26 yada 27 haziran adet günün canım, he bundan öncede yumurtlamis olabilirsin o zaman adet gunun daha da yakın demektir.yani testin markasinda bir sıkıntı yoksa ben çizgi görüyorum ilişkilerine göre erken yumurtlaman var.yumurtalamadan çoğunlukla 14 gün sonra adet gelir çünkü.senin adet gunune sandigindan daha kisa süre kalmış 😊inşallah bebeğin seninledir.
Çok guzel açıklamışsin umarım öyledir. Yumurtalama günleri degisiyor demekki çünkü benim geçen yıl adeti 18. Günü doktor ultrasonda yumurta görmüştü catlamamis.

Çok guzel açıklamışsin umarım öyledir. Yumurtalama günleri degisiyor demekki çünkü benim geçen yıl adeti 18. Günü doktor ultrasonda yumurta görmüştü catlamamis.
Evet evet değişiyor, adetler duzenli dahi olsa her ay aynı olmayabiliyor.bazen 11 12 bazen 14 15 bazen 16 17 yumurtlama.onemli olan genel düzen 35 günden fazla değilse genel olarak düzen, düzenli sayiliyor.sonuc alırsan kan falan verip paylaşırsın inşallah.

Hüsrana uğramamak için 30 unu bekliyim diye düşünmüştüm
Beklesende beklemesende husran zaten sonu canm hic degilse erkenden ogrenmis.olursun çizgi cok belrigin bence var birseyler

Evet evet değişiyor, adetler duzenli dahi olsa her ay aynı olmayabiliyor.bazen 11 12 bazen 14 15 bazen 16 17 yumurtlama.onemli olan genel düzen 35 günden fazla değilse genel olarak düzen, düzenli sayiliyor.sonuc alırsan kan falan verip paylaşırsın inşallah.
Tamamen şans olur geçen yıl dört beş ay boyunca olmamıştı sonra ara verelim pandemi biraz rahatlasın dedim. Bu ayda olmaz niyetine iki kez sadece ilişki oldu. Bakalım kısmet hep hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye dua ettim. Mutlaka yazarım çok sağol bilgilendirmen için🤗

Tamamen şans olur geçen yıl dört beş ay boyunca olmamıştı sonra ara verelim pandemi biraz rahatlasın dedim. Bu ayda olmaz niyetine iki kez sadece ilişki oldu. Bakalım kısmet hep hayırlı zamanda sağlıkla gelsin diye dua ettim. Mutlaka yazarım çok sağol bilgilendirmen için🤗
Rica ederim ne demek öğrendiklerimi aktardim sadece 🤗hamiş çıkarsan bana dua edersen çok sevinirim bende 2 yıldır istiyorum olmuyor malesef.hamilelerin duaları kabul olur derler 🥰

Sizin bata kaç gün var birde belirti olarak ne yasiyosunuz
Bat 21 4 gün gecikti sancım var adet olucakmışım gibi ama netice yok baş agrısı gögüste agrı acı diyebilirim test yaptım ekte atarım foto silik çıktı ikinci çizgi hastanede kan tahlili alındı sonuç yarın çıkıcak ultrasonada baktı göremedi kanda çıkar dedi doktor

Eklentiler

• IMG-20210624-WA0001.webp
    IMG-20210624-WA0001.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 86
Back
X