Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayyy kardeşş takvim yalan dolan sen yap çatlatmanıı ovulasyonda da çıktıysa çift çizgii doktor da demiş zaten çatlat gitsinn
Bencede tatlım o uygulama takvimleri insanları yanıltıyor bence. 10 kişiden ancak 2-3üne uyuyordur. Ben o günlere göre denedim doktora gittim randevum vardı daha yumurta çatlama aşamasına bile gelmemiş

Adetin 19.günü gördüm canım sen teste devam et, bazı aylar yumurtlama olmayabiliyor
Evet devam edeyim testlere. Sizde de oluyor mu bilmiyorum. Gebe kalmak istiyoruz, deniyoruz. Sanki olacakmış gibi bir kasık ağrısı hissediyorum acaba diyorum tuttu mu oldu mu acaba yumurtlama mı? Anlayacağınız aklımda deli sorular

oooo olmaz mııı kasık ağrısı artı idrarda tortu başladı daha dün çatladı bismillah benimkiler psikolojik

Teşekkür ederim kızları.. 12 ve 36 sonra iliski.. sonrası da 14 gün bekleyiş. İlk çocuk deneyimim. İlk heyecan. Bakalım ne çıkacak. Umarım erkek olur:))))

Bu arada ben çatlatma igmesini yapali bir saat oldu. Acaba ağrılar sancılar ne zaman kaç saat sonra başlıyacak?

Kaç ay denedikten sonra çatlatma iğnesi önerdi doktor canım?
1 yıllık evliyim 8 ay korundum. 4 aydır normal olmuyor.. hiç bir sorun ve sıkıntı yok..
Dün gece çatlatma iğnesi oldum ama hiç ağrım sızım yokkk.. bu normal mi? Ki genelde regl ağrılarim ağlamaklı yataklık olur

Bu arada beni de listeye ekler msnz ? Yaş 28. İlk Bebek inşallah. Bugün son ilişki ve sonra 14 gün bekleyiş. 14 gün sonra sonucunu buraya yazarım

Merhaba arkadaşlar ekteki testi adete 8 gün kala akşam idrarı ile yaptım. Fakat netten araştırdım bu markanın testlerinde yanılma oluyormuş. Sizlerin yorumunu alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ekteki testi adete 8 gün kala akşam idrarı ile yaptım. Fakat netten araştırdım bu markanın testlerinde yanılma oluyormuş. Sizlerin yorumunu alabilir miyim?Eki Görüntüle 2876969
Adete 8 kala normalde çıkmaz ama erken yumurtlama gorduysen o zaman olabilir.yumurtlama tarihini kesin biliyormusun.

Çizgiyi farkettinizmi peki?maalesef yumurtlama tarihimi bilmiyorum.
Evet evet çizgi görünüyor, testte belli olduysa adetine 8 gün yok büyük ihtimalle erken yumurtlaman olmuş bu ay.test markasıyla ilgili bir fikrim yok ama bilen arkadaşlar yazar.

Evet evet çizgi görünüyor, testte belli olduysa adetine 8 gün yok büyük ihtimalle erken yumurtlaman olmuş bu ay.test markasıyla ilgili bir fikrim yok ama bilen arkadaşlar yazar.
Adete göre sadece 9. Ve 11. Günde ilişki oldu. Sonradan bu ay için vazgeçtik erteleyelim derken test yapayım dedim belli tarihler iliski olduğu için.ve sonuç bu bat 30 Haziran.

Adete göre sadece 9. Ve 11. Günde ilişki oldu. Sonradan bu ay için vazgeçtik erteleyelim derken test yapayım dedim belli tarihler iliski olduğu için.ve sonuç bu bat 30 Haziran.
Peki bugün adetinin kaçıncı günü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…