- 6 Mart 2021
- 124
- 59
- 48
Ben geçen ay eşimin yanında değildim cnmAdet oldun yani fhjfjfkfkfkd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben geçen ay eşimin yanında değildim cnmAdet oldun yani fhjfjfkfkfkd
Bende yarına yapsam mı beklesem mi diyorumBen de olmadım henüz eşime de test al dedim yetişemedi kapandı eczaneler kısmet yarına artık
Yok ben ölçmüyorum hiç işte burda okudum sadece merak edip ölçtüm normal koltukaltı sabah dil altı ölçeyim ozamanSüper bir haber inşallah vardır, ateşini nasıl olcuyorsun düzenli bir şekilde hep aynı saatte yataktan kalkmadan dil altindan değil mi ?
Vücudum sıcak ama elim ayağım soğuk sıtmalanıyorum ara araSüper bir haber inşallah vardır, ateşini nasıl olcuyorsun düzenli bir şekilde hep aynı saatte yataktan kalkmadan dil altindan değil mi ?
Çok teşekkür ederim aminHayirlisi olsun cnm hakkında Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin sana cnm![]()
Benim de aklıma şimdi geldi. Geceny ay da aynısı olmuştu. 20. günümdeydim doktorum yumurtalama olmamış henüz dedi ama eve gelince akşamüstü testim pikti hatta baya koyu çıkmıştı. Acaba kanda lh artışı oluyor ama yumurtalar büyümüyor mu diye düşünüyorum şu anAynisi gecen ay başıma geldi,adetlerim duzenlidir 28 gunde 1 olurum,14. Gun karnimdan bakti bilmiyorum karından bakti diye mi goremedi yumurta yok dedi,yumurtaların az çalışıyor dedi,eve bir geldim ovulasyon testi poziti buf![]()
Sabah ilk idrarla yapın ozaman. Bende şuan hiçbir belirti yok sık idrara çıkmak dışındaBende yarına yapsam mı beklesem mi diyorumhep sonuç hüsran oluyor
Bendede vücut sıcak el ayak soğuk sıtma oluyor ara ara onun dışında bendede değişik bişey yokSabah ilk idrarla yapın ozaman. Bende şuan hiçbir belirti yok sık idrara çıkmak dışında
Ben de anlam veremiyorum karmakarışık şeyler,kizlar böyle bi sey basiniza geldi mi, bi fikriniz var mi?Benim de aklıma şimdi geldi. Geceny ay da aynısı olmuştu. 20. günümdeydim doktorum yumurtalama olmamış henüz dedi ama eve gelince akşamüstü testim pikti hatta baya koyu çıkmıştı. Acaba kanda lh artışı oluyor ama yumurtalar büyümüyor mu diye düşünüyorum şu an
Insallah bebiştirKızlarrr yarın bat günüm ama ovülasyon testim koyulaşmaya başladı bu şekilde öğreneniniz var mı ?
İnşallah vardır canım ama düzenli olcmen lazım ancak öyle anlaşılır çünkü.bak sana bir link atayım burayı incele istersen bu şekilde olcmen lazım ateşini başka türlü birşey anlaşılmaz.m sıcak ama elim ayağım soğuk sıtmalanıyorum ara ara
Ben yumurtlama bekliyorum 16. Gün daha böyle koyu çıkmadıKızlarrr yarın bat günüm ama ovülasyon testim koyulaşmaya başladı bu şekilde öğreneniniz var mı ?
Amin kuzum insallah Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsinInsallah bebiştir![]()
Çıkar insallah kuzum daha koyu çıkarBen yumurtlama bekliyorum 16. Gün daha böyle koyu çıkmadı![]()
Evet canım fitili yaptım şimdi işe yaramazsa şu aşılamadan sonra ona bakicam artıkkaşıntı var dedin ya canım gebeliğe sorun yaratmasın diye dedim için rahat etmesi için ona baktırırsın enfeksiyon mu var
Bat tarihin kaçtı inşallah sagsalim olur kucağına almayı nasip edercanım 2. çocuk olacak kısmetse yeni başladık geçen sene bi kaza eseri hamile kaldım o da kimyasal oldu
ilk gebeliğimde 5.ayda düsük yaptım
bir kızım var şimdi şükür
İnşallah Allah herkesin gönlüne versin.Çakşır suyu ve hayıt tohumu çayı deneyin.Ben onlarında etkilediğini düşünüyorum.İnşallah canim bize de dua et
ayy yap yapp çok heyecanlııKızlar adetime yarın itibariyle 4 gün kalıcak erken gebelik testi aldım sol kasığım inanılmaz ağrıyor testi yarın yapayım mı sizce ?