• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynisi gecen ay başıma geldi,adetlerim duzenlidir 28 gunde 1 olurum,14. Gun karnimdan bakti bilmiyorum karından bakti diye mi goremedi yumurta yok dedi,yumurtaların az çalışıyor dedi,eve bir geldim ovulasyon testi poziti buf 😳
Benim de aklıma şimdi geldi. Geceny ay da aynısı olmuştu. 20. günümdeydim doktorum yumurtalama olmamış henüz dedi ama eve gelince akşamüstü testim pikti hatta baya koyu çıkmıştı. Acaba kanda lh artışı oluyor ama yumurtalar büyümüyor mu diye düşünüyorum şu an

Kızlarrr yarın bat günüm ama ovülasyon testim koyulaşmaya başladı bu şekilde öğreneniniz var mı ?

Eklentiler

• 0691B01C-D109-4465-B31A-84F401304B60.webp
    0691B01C-D109-4465-B31A-84F401304B60.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 36
Benim de aklıma şimdi geldi. Geceny ay da aynısı olmuştu. 20. günümdeydim doktorum yumurtalama olmamış henüz dedi ama eve gelince akşamüstü testim pikti hatta baya koyu çıkmıştı. Acaba kanda lh artışı oluyor ama yumurtalar büyümüyor mu diye düşünüyorum şu an
Ben de anlam veremiyorum karmakarışık şeyler,kizlar böyle bi sey basiniza geldi mi, bi fikriniz var mi?

m sıcak ama elim ayağım soğuk sıtmalanıyorum ara ara
İnşallah vardır canım ama düzenli olcmen lazım ancak öyle anlaşılır çünkü.bak sana bir link atayım burayı incele istersen bu şekilde olcmen lazım ateşini başka türlü birşey anlaşılmaz.

Kızlar adetime yarın itibariyle 4 gün kalıcak erken gebelik testi aldım sol kasığım inanılmaz ağrıyor testi yarın yapayım mı sizce ?

canım 2. çocuk olacak kısmetse yeni başladık geçen sene bi kaza eseri hamile kaldım o da kimyasal oldu
ilk gebeliğimde 5.ayda düsük yaptım
bir kızım var şimdi şükür
Bat tarihin kaçtı inşallah sagsalim olur kucağına almayı nasip eder

Back
X