İnş sağlıkla oluşur gebeliğin hiç bu stresi yaşamama gerek kalmaz bende folbiol kullanıyorum umarım kimsenin kaybı olmadan sağlıkla bebeklerini kucaklarına alırlar. Doktorun öyle önerdiyse öyle yapman gerekir tabiki seninki daha farklı çünkü.Anladım canim doktorların görüsleri farkli farkli anladiğim kadarıyla benim 3 genimde var mtfhr c677t olan homozigot digerleri heterezigot bi 7 haftalik kalbi durdu arkasindanda rahim agzi gebeliği gecirdim arastirdik pıhtilasma bozukluğu cikti troid degerlerim normal ama dahiliyecide haşimato teşhisi koydu gebelik süphem var die oda troid ilacina baslatti. Gectigimiz ay şuan gittigim kadin doğum doktorunu buldum uzun araştirmalar sonunda gebelik düsundugumuzu soyledim gittigim gun yumurtam catlamisti ultrasonda gorduk corasprin 100luk onceden kullandigim folidays tı onuda deistirdi folbiol kullanmami soyledi iğneyide 5 gun sonra başlatti oksapar 4000luk doktorumun dediği gebelik oncesi kullan yada kullanma ama tecrubeme dayanarak kullanmani öneriyorum dedi muhtemelen sonuclarima gore boyle bi oneride bulundu. Dediğin gibi bende ya gebelik olmazsa her ay iğnemi yapcam die düsünuyodum ama doktorun dediginide kulak ardi edemedim insallah sağlikli bi sekilde ilerleriz