• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün geçmiş kız hiç mi test yapmadınn ben çatlardım
Ya yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 haziranda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz

Ya yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 mayısda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz

Ya yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 haziranda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz
Göndersene

Ayyy at att istemez miyiz bayılırızzz en sevdiğmm hemen inceleyelim

Çok fazla ayarı ile oynadım sırf görebilelim diye😅😅ama bunu çarşamba günü yapmıştım

Eklentiler

• 38EA2749-653C-4B81-AEEA-63AEE84891DD.webp
    38EA2749-653C-4B81-AEEA-63AEE84891DD.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 71
Ben bu ay adet oldum. Psikolojikmen çok etkilendigim bir ay oldu 9 aydır deniyoruz. Yorucu ve yıpratıcı bir süreç bu ay enerjimi toplayamiyorum bu yüzden durum güncellemesi yapmak gelmedi aklıma. Teşekkürler Haso18 Haso18

Back
X