Sizinde mi var pıhtılaşma sorununuzMerhaba hangi genlerinizde var pihtilaşma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinde mi var pıhtılaşma sorununuzMerhaba hangi genlerinizde var pihtilaşma
Ya yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 haziranda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz5 gün geçmiş kız hiç mi test yapmadınn ben çatlardım
Morvelila kalmış tonti listede elenmiş o da mayıslarda üstlerd
Ya yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 mayısda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz
GönderseneYa yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 haziranda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz
Ayyy at att istemez miyiz bayılırızzz en sevdiğmm hemen inceleyelimYa yaptım aslında ama 5 gün demeyelimde 31 haziranda çatlama gördüğüm için 14 gün bekliyim dedim yoksa evet geçti ve çok fazla belirtim var,productor yaptım ilk başta çizgi filan yoktu daha sonra bişeyler görür gibi oldum sonra kaset test yaptım hiçbişey göremedim , erken gebelik testinin fotoğraf ayarlarını oynadım atayım mı buraya bir bakmak ister misiniz
Demirbaş mı o shdjwkdlrleşeşO silinmiyo![]()
Ayy var bişey he ama ben genelde test görünce bakmasam bile var gibi hissediyorum hadi inş yaaa yeni testi ne zaman yapcaksınnÇok fazla ayarı ile oynadım sırf görebilelim diyeama bunu çarşamba günü yapmıştım
Fotoğraf küçükken ince bir çizgi gözüküyor sanki büyütünce net görünmüyor tekrar bi erken gebelik testi yapsanaÇok fazla ayarı ile oynadım sırf görebilelim diyeama bunu çarşamba günü yapmıştım
Bu kadar bekledin Bence sabah ilk idrar ile yap da garanti olsunBugün bekleyelim kızlar inşallah akşama doğru yapıp atayım![]()
Bilmem demekki oyle silinmiyorD
Demirbaş mı o shdjwkdlrleşeş
Hadi simdi yap bencede varBugün bekleyelim kızlar inşallah akşama doğru yapıp atayım![]()
EvetSizinde mi var pıhtılaşma sorununuz
Çok geçmiş olsunE
Evet
Sağolun sizindemi varÇok geçmiş olsun
Evet benimde var geçen pazartesi pozitif görünce iğneye başladım hemenSağolun sizindemi var
Mesleğim gereği arazideyim müsait olur olmaz yapıcam inşallahHadi simdi yap bencede var