• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah inşallah balımm yumurtlada çatlasın hiç kaçırma günlerini değerlendir🤩🤩 🙏🙏🙏
Ayy insallah onu soracaktım kuzum sana ben diyelim ki bugün degerlendirdim yarın bekleyip ertesi günü degerlendirsem olur mu ? Yumurtlama çatlamasında agri falan olur mu peki ?

Ayy insallah onu soracaktım kuzum sana ben diyelim ki bugün degerlendirdim yarın bekleyip ertesi günü degerlendirsem olur mu ? Yumurtlama çatlamasında agri falan olur mu peki ?
Ovulasyon testi ile 4 aydır deniyoruz biz ben hep ovu testi yaptım planlı gittim ilk ay dediğin gibi bir gün ara ile yaptık iste eşin sperm leri tam oluşsun diye ama oda öyle olmuyormuş sanırım o aylarda olmadı sonrasında yumurtlayana kadar gün aşırı yumurtlama ve çatlaması döneminde hergün denedik sen yumurtlamanı uygulamadan takip ediyorsan bazen yanlıs olabiliyor arkadasımdan biliyorum

Çatlamada kasıklarımda çok net ağrı acı olmustuu bel ağrısı ile birlikte yani benm hep kasık ve bel ağrım oldu fena şimdide var gerçi

Haso18 Haso18 canım bende de 3 gündür ara ara belime ağrı giyiyor bugün de bel ağrısı var hafif hafif de göğüs ağrısı ve göğüste dolgunluk var sende birşeyler varmı bat günümüz aynı ya
Beyaz kremsi akintim var sol kasikta gaz sıkışması gibi sancilar oluyo gogsumde dokununca sızlıyor sadece onun disinds bir durum yok ben belirtilere pek inanmiyorum ama dinleme kendini

Hanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardır🤩 normal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız
Hayırlı ömürlü olsun hamilesniz♥️

Ovulasyon testi ile 4 aydır deniyoruz biz ben hep ovu testi yaptım planlı gittim ilk ay dediğin gibi bir gün ara ile yaptık iste eşin sperm leri tam oluşsun diye ama oda öyle olmuyormuş sanırım o aylarda olmadı sonrasında yumurtlayana kadar gün aşırı yumurtlama ve çatlaması döneminde hergün denedik sen yumurtlamanı uygulamadan takip ediyorsan bazen yanlıs olabiliyor arkadasımdan biliyorum
Evet kuzum olabilir dün hariç 15 inden 19 u kadar kesintisiz yaptık dün yapamadik bugün yaparsak yarın olmaz öbür gün olur artık hangi sinde denk gelirse yaaa 🤣🤣🤣🤣🥰🥰

Yaaa o değilde ya ben erken yumurtladim eğer yarın akıntım gelmezse çünkü 3 gün öncesinde çok akıntım vardi bugün fazla yok nerdeyse bende anlamadım yaaa 🤣🤣🤣🤣

Buda son olsun 😂😂 bu ayki yumurtlamayida atlattik 😂♥️

Eklentiler

• IMG_20210520_235315_4.jpg
    IMG_20210520_235315_4.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 44
Back