• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Heh merak ettigim buydu canım.. benmde suan sanki 2 kg ödem varmıs gibi üstümde alt krnım gereksiz bi sekilde sisiyo falan, göğüsler zaten baya şişti. Genelde adet olcagıma yakın böyle oluyo ama hamilelikte de oluyor mu onu merak etmiştim
Belirtiler aynıymıs hatta ben hah adet oldum diye wc ye gidip aaa 😃diye geri döndüm o derecede karın ağrısı kasık ağrısı yasadım belki hala olabilirim belli olmaz bana gecen ay iyi hüsran oldu çünkü 😑

Tutunmaya yardımcıymıs bilemedim birde ben eşime Gingengli kuvvet macunu yaptırmıstm onu yediriyordum neyden fayda geldi şimdi karıştı ortalık ama 😃
Aaaa bakk macun da yararlı oda olabilir sen sonuca odaklan yavrum tutmuş bak çok şükür darısı bize inşallah bakalım tutunacakmi artık tutunamaynlar diyorum her ay hasta olduğumda 🤣🤣🤣🤣

Benim normalde takvime gire bugün yumurtlamam ama hiç bir belirti yok suan daha önce yoğun akıntı vardı suan hiç akıntı yok bakalım artık kuzum
Benimde bugun yumurtlma günüm 💜💜 kasik ağrısi ve bol akıntım var.. ovu testlerimi evde unutmuşum onu da takip edemiyorum .. gün aşırı devam ediyoriz bakalım tutacak mi

Kuzum ben bilmiyorum ki hamile miyim 🤗 çift çizgiyi yeni gördüm benm göbişim hep var ama alt karında ondan ayrı doluluk hissi var göğüs hassasiyeti hatta benm göğüslerimde damarlar belli oldu derim inceledi gibi çok ilginç hiç duymamıştım göğüs yanlarına dokunulmayacak derecede ağrı acı oldu tatlım
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın 🙏🙏 darısı bizlere olsun.. ben bişey sormak istiyorum bu ay ovu takibi yaptınız mı ? Birde ilişki gün aşırı mi oldu hergun mu? Veya özel birşey yaptınız mı gebelik için?

Back