- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Yumurtlama sonrasi hic kesilmedimi o agri peki yoksa sonradanmi başladıAynen,sadece bu günleri degerlendirdim. Adet olacakmış gibi bel ağrısı, kasık ağrısı hissettim,hala da hissediyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama sonrasi hic kesilmedimi o agri peki yoksa sonradanmi başladıAynen,sadece bu günleri degerlendirdim. Adet olacakmış gibi bel ağrısı, kasık ağrısı hissettim,hala da hissediyorum.
Bu ay hiç akıntı olmadı ilk defa, sadece arada kramp tarzı ağrılar oldu. Yumurta geliştirici ilaç ters tepti galibaBAT i 1,2,3,4 Haziran olan arkadaşlar ne hissediyorsunuzyumurtlamalar oldu mu inşallah
![]()
Hayırlı olsunnn bence kesin hamilesinizHanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardırnormal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız
Sonradan başladı, adetime 10 gün kalaYumurtlama sonrasi hic kesilmedimi o agri peki yoksa sonradanmi başladı
Sorman hata hamilesin sen git kan verHanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardırnormal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız
Merhabalar, öncesinde talihsiz bir durum yaşadım.. hayırlısıyla bu seferde devam edebilir gebelik olursa..İlk gebeliğiniz mi olacak
Cumaları işte en yoğun günHayırlı olsunnn bence kesin hamilesinizne güzel böyle pozitif ler görürüz hepimiz inşallah, yarın kan testi vericek misiniz pazartesi yi mi bekleyeceksiniz
İnşallah canımm benmm en kısa zamanda sizlerdee pozitifler görürsünüz inşallah kan sonucumu paylaşırım nasip olursa yani adet olmazsamSorman hata hamilesin sen git kan verdarısı bize
Bence suphen olmasin hem kaset test hem çizgi gayet net kalıbımi basarum hamile olduğunaİnşallah canımm benmm en kısa zamanda sizlerdee pozitifler görürsünüz inşallah kan sonucumu paylaşırım nasip olursa yani adet olmazsam![]()
İnşallahAynı durumdayız sayılır bnde pazartesi klomen kullanımı sonrası kontrole gidicem. Inşallah güzel sonuclarimiz olur
Allahımm ağzından bal damlıyor balımmBence suphen olmasin hem kaset test hem çizgi gayet net kalıbımi basarum hamile olduğuna![]()
Ilk defa aşılama olucak hiç yumurtlama desteği de almamıştım ilk klomen le başladık hayırlısıyla inşallahİnşallahama polikistik over varsa sendede femera daha etkiliymiş
O ilaçların faydası oluyor, inşallah önümüzdeki aya gerek bile kalmazBu ay hiç akıntı olmadı ilk defa, sadece arada kramp tarzı ağrılar oldu. Yumurta geliştirici ilaç ters tepti galibaönümüzdeki ay ovülasyon testiyle takip edicem
![]()
Ah inşallahO ilaçların faydası oluyor, inşallah önümüzdeki aya gerek bile kalmaz
AminIlk defa aşılama olucak hiç yumurtlama desteği de almamıştım ilk klomen le başladık hayırlısıyla inşallah![]()
Hayırlı olsun tatlım hamilesin ama hemen kan ver bencede en azından için rahat etsinHanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardırnormal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız
Sağol balımm evet evet büyük ihtimal yarın erkenden vereceğimHayırlı olsun tatlım hamilesin ama hemen kan ver bencede en azından için rahat etsin
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimHanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardırnormal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız
Hayırlı olsun canım, yumurtlama ne zaman olmuştuHanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardırnormal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız