Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selamlar gec mi kaldim buraya katilmakla bilmiyorum ama bende haziranda gebelik planliyorum yaşım 29 bat 26.05 Haso18 isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Amin cümlemize canım Hoş geldin canım yooo geç kalmış sayilmazsin
Hosbuldum canim iyi sevindim öyleyse son 3 4 gündür bende de degisik seyler oluyor 2 gun belim feci ağrıdı dizlerimde sızı gibi ağrı vardi karnimda arar ara ağrıyor kasiklarimda oyle dun aşırı bas ağrısı vardı gözlerimi acamiyordum 2 saat kadar tuttu agrisi suandada göğüslerime dokununca ağrıyor ama dun erken gebelik testi yaptim bir sey cikmadi psikolojik mi acaba diyorum adetime de 6 7 gun var olsa cikardi testte sol overde 4 cm kistim var hamilelige engel degil dedi gittiğim doktorlar ama ben yinede korkuyorum ve umutsuzum da biraz açıkçası

Canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum açıkçası yaaa biraz bekle batin geciksin 1 gün öyle yap yaaa insallah 4 cm kistin hemen dökülür ya hiç umutsuzum deme hersey nasip hayırlısı rabbim neyleyse güzel eyler umut her zaman var

Aynen bekleyeyim dedim ama beklemek de cok zor değil mi yaa zaman geçmiyor sanki insallah canim coook amin insallah sende hamilesindir

Aynen bekleyeyim dedim ama beklemek de cok zor değil mi yaa zaman geçmiyor sanki insallah canim coook amin insallah sende hamilesindir
İnsallah canım beklemek evet zor yaaa ama yapacak bir şey yok beklemekten ben bugün uygulamaların hepsini sildim bu şekilde bekliyorum

Haso18 canım bende de 3 gündür ara ara belime ağrı giyiyor bugün de bel ağrısı var hafif hafif de göğüs ağrısı ve göğüste dolgunluk var sende birşeyler varmı bat günümüz aynı ya

İnsallah canım beklemek evet zor yaaa ama yapacak bir şey yok beklemekten ben bugün uygulamaların hepsini sildim bu şekilde bekliyorum
En iyisini yapmışsınız erken testler çok hayal kırıcı oluyor ya, en azından diğer türlü hep bir umut oluyor beklemek zor vücut psikolojik olarak belirti gösterebiliyor, geçen ay o kadar midem bulanıyordu ki aha tuttu bu sefer dediydim ama hüsrann

Bendeki de öyle oldu gecen ay hastalığım yoğun geçti tutamamis anlaşılan ama suan ise olursa olur olmazsa olmaz havasındayım suan yaaa batın ne zaman senin canım

Sağol balımm evet evet büyük ihtimal yarın erkenden vereceğim
Güzel haberler alırsın insallah yarın canım bizede dua etmeyi unutma bu ay hepimiz çift çizgi görelim insallah
dikkat et bence canım bende Şubat ayında bi hamilelik geçirdim bat a kadar bu belirtilerim vardı kısmet olmadı benimki de senin vardır insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…