Akıntı geliyor ama sol kasik agrisi falan ara ara giriyor bakalım neler olacakBAT i 1,2,3,4 Haziran olan arkadaşlar ne hissediyorsunuzyumurtlamalar oldu mu inşallah
10 güne her şeyimiz belli olurAkıntı geliyor ama sol kasik agrisi falan ara ara giriyor bakalım neler olacakbu ay
Evet canım senin bat ne zaman benim kisi 4 üne10 güne her şeyimiz belli olur
Erken gebelik teste güvenmiyorum ama yaaa10 güne her şeyimiz belli olur
Amin cümlemize canım Hoş geldin canım yooo geç kalmış sayilmazsinSelamlar gec mi kaldim buraya katilmakla bilmiyorum ama bende haziranda gebelik planliyorum yaşım 29 bat 26.05Haso18 isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim
Hosbuldum canim iyi sevindim öyleyse son 3 4 gündür bende de degisik seyler oluyor 2 gun belim feci ağrıdı dizlerimde sızı gibi ağrı vardi karnimda arar ara ağrıyor kasiklarimda oyle dun aşırı bas ağrısı vardı gözlerimi acamiyordum 2 saat kadar tuttu agrisi suandada göğüslerime dokununca ağrıyor ama dun erken gebelik testi yaptim bir sey cikmadi psikolojik mi acaba diyorum adetime de 6 7 gun var olsa cikardi testte sol overde 4 cm kistim var hamilelige engel degil dedi gittiğim doktorlar ama ben yinede korkuyorum ve umutsuzum da biraz açıkçasıAmin cümlemize canım Hoş geldin canım yooo geç kalmış sayilmazsin
Canım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum açıkçası yaaa biraz bekle batin geciksin 1 gün öyle yap yaaa insallah 4 cm kistin hemen dökülür ya hiç umutsuzum deme hersey nasip hayırlısı rabbim neyleyse güzel eyler umut her zaman varHosbuldum canim iyi sevindim öyleyse son 3 4 gündür bende de degisik seyler oluyor 2 gun belim feci ağrıdı dizlerimde sızı gibi ağrı vardi karnimda arar ara ağrıyor kasiklarimda oyle dun aşırı bas ağrısı vardı gözlerimi acamiyordum 2 saat kadar tuttu agrisi suandada göğüslerime dokununca ağrıyor ama dun erken gebelik testi yaptim bir sey cikmadi psikolojik mi acaba diyorum adetime de 6 7 gun var olsa cikardi testte sol overde 4 cm kistim var hamilelige engel degil dedi gittiğim doktorlar ama ben yinede korkuyorum ve umutsuzum da biraz açıkçası
Aynen bekleyeyim dedim ama beklemek de cok zor değil mi yaaCanım ben erken gebelik testlerine güvenmiyorum açıkçası yaaa biraz bekle batin geciksin 1 gün öyle yap yaaa insallah 4 cm kistin hemen dökülür ya hiç umutsuzum deme hersey nasip hayırlısı rabbim neyleyse güzel eyler umut her zaman var
İnsallah canımAynen bekleyeyim dedim ama beklemek de cok zor değil mi yaazaman geçmiyor sanki insallah canim coook amin insallah sende hamilesindir
İnşallah kuzum inşallahHayırlı olsun canım saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbim2 gün sonra kan tahlili ver bence Darısı bizlere inşallah
İnsallah kuzum uaaaİnşallah kuzum inşallahnasip olursa pazartesi günü giderim darısı güzel haberi bekleyen herkese
Kendimce böyle kaydetmiştim adetin 11.günü yumurtlama oldu tesekkür ederim canımm nasip olursaHayırlı olsun canım, yumurtlama ne zaman olmuştu
En iyisini yapmışsınızİnsallah canımbeklemek evet zor yaaa ama yapacak bir şey yok beklemekten ben bugün uygulamaların hepsini sildim bu şekilde bekliyorum
Bendeki de öyle oldu gecen ay hastalığım yoğun geçti tutamamis anlaşılanEn iyisini yapmışsınızerken testler çok hayal kırıcı oluyor ya, en azından diğer türlü hep bir umut oluyor beklemek zor vücut psikolojik olarak belirti gösterebiliyor, geçen ay o kadar midem bulanıyordu ki aha tuttu bu sefer dediydim ama hüsrann
Güzel haberler alırsın insallah yarın canım bizede dua etmeyi unutma bu ay hepimiz çift çizgi görelim insallahSağol balımm evet evet büyük ihtimal yarın erkenden vereceğim
dikkat et bence canım bende Şubat ayında bi hamilelik geçirdim bat a kadar bu belirtilerim vardı kısmet olmadı benimki de senin vardır insallahHaso18 canım bende de 3 gündür ara ara belime ağrı giyiyor bugün de bel ağrısı var hafif hafif de göğüs ağrısı ve göğüste dolgunluk var sende birşeyler varmı bat günümüz aynı ya
İnşallah canımm benimm dualarım hepimiz içinGüzel haberler alırsın insallah yarın canım bizede dua etmeyi unutma bu ay hepimiz çift çizgi görelim insallah
Göğüs sızısı, yanlarına dokunamama acı hissim oldu benim birde normalde dolgunlaşır sertleşir ya benm gevşemişti göğüslerim bu ay yumurtlamada oldu tabi herkes farklı yaşar kuzumKızlar yumurtlama gününde göğüs sizisi agrisi çeken oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?