Oldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum,uzayan akıntı oldu iki gün ama öyle çok fazla değilSenin oldumu yumurtlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum,uzayan akıntı oldu iki gün ama öyle çok fazla değilSenin oldumu yumurtlama
Hmm hadi hayirlisi olsun ben ovulasyon testiyle takip ettigim icin net biliyorumOldu mu olmadı mı hiç bilmiyorum,uzayan akıntı oldu iki gün ama öyle çok fazla değil
Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim![]()
Hayırlı olsun canım, yumurtlama hangi gündü, üzerinden kaç gün geçti?Merhaba kızlar,ben de listeye adımı yazdırdım ama gebeyim.Allah isteyen herkese nasip etsin. Kan testinde 188 cıktı değerim. Ovulasyon testi ile yumurtlama günlerimi gördüm.
Çok teşekkür ederim. 5 mayıstı ama 5 mayısı degerlendiremedim. Öncesinde 2 mayıs, 4 Mayıs ve sonrasında 6 mayıs ve 8 mayısı değerlendirdim .Hayırlı olsun canım, yumurtlama hangi gündü, üzerinden kaç gün geçti?
Ovülasyon testini nasıl uyguladın canım nelere dikkat ettin ? Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bebişinÇok teşekkür ederim. 5 mayıstı ama 5 mayısı degerlendiremedim. Öncesinde 2 mayıs, 4 Mayıs ve sonrasında 6 mayıs ve 8 mayısı değerlendirdim
Sadece bu gunlerimi değerlendirdin canım sol kasik agrisi vs falan hissettin mi 8 mayistan sonrasındaÇok teşekkür ederim. 5 mayıstı ama 5 mayısı degerlendiremedim. Öncesinde 2 mayıs, 4 Mayıs ve sonrasında 6 mayıs ve 8 mayısı değerlendirdim .
Sadece bu gunlerimi değerlendirdin canım sol kasik agrisi vs falan hissettin mi 8 mayistan sonrasında
Hayırlı olsun bu arada kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahÇok teşekkür ederim. 5 mayıstı ama 5 mayısı degerlendiremedim. Öncesinde 2 mayıs, 4 Mayıs ve sonrasında 6 mayıs ve 8 mayısı değerlendirdim .
Gebelik testi yaptın mi kuzum direkmen kan testi mi verdin17 gün oluyor
Çok teşekkür ederim, çok sağ olun. Adet biter bitmez kullanmaya başladım. 6 gün sürdü. Hemen ertesi günü başladım testlere.Ovülasyon testini nasıl uyguladın canım nelere dikkat ettin ? Bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı olsun bebişin![]()
Evet yaptim 8 gün vardı adetime çok silik çıkmıştı, dün bir daha yaptım daha koyuydu, bugün de kan testi verdim.Gebelik testi yaptın mi kuzum direkmen kan testi mi verdin
Amin inşallah çok teşekkür ederim sağ olun. Allah isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun bu arada kuzum rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen,sadece bu günleri degerlendirdim. Adet olacakmış gibi bel ağrısı, kasık ağrısı hissettim,hala da hissediyorum.Sadece bu gunlerimi değerlendirdin canım sol kasik agrisi vs falan hissettin mi 8 mayistan sonrasında
8 mayıstan sonra degerlendirmedim.Sadece bu gunlerimi değerlendirdin canım sol kasik agrisi vs falan hissettin mi 8 mayistan sonrasında
Anladım canım benim sağlıkla kucağına al inşallah8 mayıstan sonra degerlendirmedim.
Amin inşallahAnladım canım benim sağlıkla kucağına al inşallah![]()