• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk denemesinde hamile kalanları kıskanıyorum valla maşallah 😂 ben ilk denemede pik görmedim acemiliğime denk geldi testleri iyi yapamadım belki de ikinci ay net iki gün yumurtlama gördüm değerlendirdim olmadı bakalım bu ay ne olacak bekliyorum bide bizim iki ay sonra tayin işi var taşınma süresi yorucu o yüzden bu ay olsun istiyorum hemen 😅
İnsallah olur kuzum ya kendini şartlama akışına bırak olacağı varsa oluyor zaten 🙏🤭

Kizlar bugun covid asisinin ilk dozunu oldum . Bebek calismalarini ertelemeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
Ben doktora sormuştum ilk aşıdan 2 ay sonra 2.aşıdan 1 ay sonra çocuk planı yapın dedi. Çünkü araştırma olmadığı için yan etkisi olur mu olmazmı belirsizlik var. Bende 2.dozumu 3 mayısta oldum onun için 1 ay erteledik bizde .sizde isterseniz doktorunuza tekrar sorun 😌

Merhaba kızlar bende bu hafta reglim sonunda başlıyorum testi ilk kez kullanacağımda önemli noktaları bilenler yazarsa çok sevinirim ☺️
Hoşgeldin canım 🤗 canım ben ilk ay bir saat su alımını kestim tecrübesizlik işte 🤦🏼‍♀️ Ve hiç C çizgisi kadar koyuluk görmedim ya yumurtlama olmadı ya da bi saat beklediğim içindir sonra 2 saat beklemek gerekli diye okudum öyle denedim geçen ay iki gün yumurtlama gördüm ama tabi olmadı 🙈

Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim 😍😍
Selllamm bnde ilk aşılamayı olacağım. Bat 13 haziran ( dongum dengesiz o yüzden tam 30.günü yazdım) yaş 28 🌸🌸 eklermisin canım benide

Ben doktora sormuştum ilk aşıdan 2 ay sonra 2.aşıdan 1 ay sonra çocuk planı yapın dedi. Çünkü araştırma olmadığı için yan etkisi olur mu olmazmı belirsizlik var. Bende 2.dozumu 3 mayısta oldum onun için 1 ay erteledik bizde .sizde isterseniz doktorunuza tekrar sorun 😌
Anladim Tesekkur ederim. Ben yeni birinci asiyi yeni oldum ikinci asim temmuzun ortasinda mecburen ara vericem. Riske edemiyorum bebisimi.😞 insallah boylesiil hayirli olur

Bende pcosluyum, ama regli düzensizliğinden tam bat günü bilemiyorum:( ovulasyon testi deniyorum. Umarım ikimize de nasip olur

Aynı durumdayız 😔
Haberleşelim gelişme olursa, ovulasyon testinde de hangi gün T biraz koyu çıksa deniyorum. Sürekli bir acaba gebe miyim ama regli tarihi belli olmadıgı için gecikmeyi de bilemiyorsun.Zor gercekten, umarım ovulasyon testinden gebe kalırsak anlarız😊

Haberleşelim gelişme olursa, ovulasyon testinde de hangi gün T biraz koyu çıksa deniyorum. Sürekli bir acaba gebe miyim ama regli tarihi belli olmadıgı için gecikmeyi de bilemiyorsun.Zor gercekten, umarım ovulasyon testinden gebe kalırsak anlarız😊
Bn ovulasyon testi denemiyorum 😊Bu ay az bı akıntı gördüm onun üzerine deniyorum bakalım, olmazsa zaten transferim var nasipse

Merhabalar bende polikistik over sendromlulardanım maalesef femeraya başladım aynı zamanda d vitamini ve folikasit kullanıyorum Pazartesi kontrolüm var çok heyecanlıyım ilk defa kullanıyorum ilk kullanımda gebelik elde eden çok okudum Haziran ayında inşallah bende pozitifi görmek istiyorum artık hayırlısıyla 2 yıldır bekliyoruz 🥰

3 gün önce HSG çekindim tüpler açık çıktı kızlar 🙏 doktora sordum tekrardan ilişki gün aşırı olsun mutlaka ve âdetin 10. Günü başla 10 gün devam etsin dedi. Bu ayda böyle deneyeceğim Rabbim bilir hayırlısını 💜💜

Beni ekler misiniz bat 23 Mayıs, yaş 27 folik asit kullanıyorum.

Son düzenleme:
Selam kızlar...
Şimdi doktordan geldim.. Adetin 2. Günü gidip test vermiştim.
Hormon larım iyi çıktı. Ultrason da da yumurta gördü.
Benim amh 0.1 ve ikinci bebeği istiyoruz.
Doktor tahmin ettiğim gibi senin için en iyisi direk tüp bebek dedi..
Baktı ben tüp bebeğe sıcak bakmıyorum
Yumurta gelişimine yardımcı bir ilaç verdi.
Burda kullanan çok olduğundan Klomen i sordum..
Hiç işe yaramaz klomen dedi. Klomen zaten normalde de pek işe yaramaz dedi hiç gerek yok dedi. Kafasına göre kullanan çok dedi..çok belli etmedi ama Klomen konusunda baya sinirli gibi duruyordu :KK57: :KK48:
Vitamine bakayım şimdi alayım hemen.
Yani lh testlerine devam

Back