- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Valla 29 30 gibi yaparim herlde insallahCümlemizin inşallah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla 29 30 gibi yaparim herlde insallahCümlemizin inşallah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun
Hayırlısı olsun inşallahValla 29 30 gibi yaparim herlde insallah
Rabbim kucahina almanı nasip etsij insallah buda bisey en azindan hamile kaliyosunİlk iki tüp Bebek düşükle sonuçlandı![]()
Çok şükür elbette, zor da olsaRabbim kucahina almanı nasip etsij insallah buda bisey en azindan hamile kaliyosun
Ben bu ay hamile kalacagima inaniyorum nisnaliykende heo haziran gecerdi icimden esimin dogum gunu 06.06 cok unutluyumÇok şükür elbette, zor da olsa
Sebebini bilmiyorum ama benim de içimden bu ay geçiyor. Tâbi çok istediğim için de olabilir ama ne bilim kebdimiidaga yakın hissediyorum bu ay gebeliğeBen bu ay hamile kalacagima inaniyorum nisnaliykende heo haziran gecerdi icimden esimin dogum gunu 06.06 cok unutluyumsende umudunu kaybetme nasibin bekliyodur seni emin ol
İnşallah hayırlı haberlerini alırız canımBen bu ay hamile kalacagima inaniyorum nisnaliykende heo haziran gecerdi icimden esimin dogum gunu 06.06 cok unutluyumsende umudunu kaybetme nasibin bekliyodur seni emin ol
Anneler hissedermis hadi baklm hayirli saglikli sekilde gelsinSebebini bilmiyorum ama benim de içimden bu ay geçiyor. Tâbi çok istediğim için de olabilir ama ne bilim kebdimiidaga yakın hissediyorum bu ay gebeliğeÇok dua ediyorum
İlk denemesinde hamile kalanları kıskanıyorum valla maşallahPko olan arkadaşım ilk defa ovulasyonla yaptı hamile kalmıştı başka arkadaşımda ovulasyon takibiyle hamile kalmıştı. İlk denemelerinde hatta ovulasyon testini
Her ay hissederdim yumurtlama olacağı zaman bu ay hiç bir şey hissetmiyorum ne akıntı ne ağrı ne şişkinlik.. Bat 2 haziran normalde şu günlerde olması gerekirdi ama hiç bir belirti yok13 mayis gecesi kanli sumuksu akinti gelmis adet olucam saniyorum tabi ertesi gun artti o akinti aklima dustu bi ovulasyon testi yaptım kipkirmizi cktisiliklesiyo yavas yavas baklm goguslerim sisti hassaslasti kasiklsrimda agrilar var o akinti daha yoğun sekilde devam ediyor
Bende hic hissetmezdim sagliksiz yunurtalar fazla belirti vermiyomusHer ay hissederdim yumurtlama olacağı zaman bu ay hiç bir şey hissetmiyorum ne akıntı ne ağrı ne şişkinlik.. Bat 2 haziran normalde şu günlerde olması gerekirdi ama hiç bir belirti yokovülasyon testi sipariş ettim önümüzdeki ay öyle denicem, inşallah gerek kalmaz ama
![]()
Önceki aylardan farklı olarak doktor letu verdi onu kullandım, acaba ondan mı böyle oldu diyorum ama o ilaç yumurta geliştirici, daha çok hissetmem gerekirdi sankiBende hic hissetmezdim sagliksiz yunurtalar fazla belirti vermiyomus![]()
İnşallah bu ay hep pozitif haberler alırız bu gruptanİnşallah hayırlı haberlerini alırız canım![]()
Vallahi hic anlamiyorum ben tedavi surecinde degilim ilacta hic kullanmadim hicbir fikrim yok kadin vucudu muazzam gercekten umarim hayra vesiledirÖnceki aylardan farklı olarak doktor letu verdi onu kullandım, acaba ondan mı böyle oldu diyorum ama o ilaç yumurta geliştirici, daha çok hissetmem gerekirdi sanki![]()
Gerçekten öyle herkes te tamamen farklı.. Hayırlısı hepimiz içinVallahi hic anlamiyorum ben tedavi surecinde degilim ilacta hic kullanmadim hicbir fikrim yok kadin vucudu muazzam gercekten umarim hayra vesiledir
Ben varımKızlar ovulasyon testi kullananlar var mi aramızda![]()
Merhaba kızlar bende bu hafta reglim sonunda başlıyorum testi ilk kez kullanacağımda önemli noktaları bilenler yazarsa çok sevinirimKızlar ovulasyon testi kullananlar var mi aramızda![]()
Merhaba beni de eklermişiz yaş 29 bat 15 HaziranHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim![]()