Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür elbette, zor da olsa
Ben bu ay hamile kalacagima inaniyorum nisnaliykende heo haziran gecerdi icimden esimin dogum gunu 06.06 cok unutluyum sende umudunu kaybetme nasibin bekliyodur seni emin ol

Ben bu ay hamile kalacagima inaniyorum nisnaliykende heo haziran gecerdi icimden esimin dogum gunu 06.06 cok unutluyum sende umudunu kaybetme nasibin bekliyodur seni emin ol
Sebebini bilmiyorum ama benim de içimden bu ay geçiyor. Tâbi çok istediğim için de olabilir ama ne bilim kebdimiidaga yakın hissediyorum bu ay gebeliğe Çok dua ediyorum

Sebebini bilmiyorum ama benim de içimden bu ay geçiyor. Tâbi çok istediğim için de olabilir ama ne bilim kebdimiidaga yakın hissediyorum bu ay gebeliğe Çok dua ediyorum
Anneler hissedermis hadi baklm hayirli saglikli sekilde gelsin

Pko olan arkadaşım ilk defa ovulasyonla yaptı hamile kalmıştı başka arkadaşımda ovulasyon takibiyle hamile kalmıştı. İlk denemelerinde hatta ovulasyon testini
İlk denemesinde hamile kalanları kıskanıyorum valla maşallah ben ilk denemede pik görmedim acemiliğime denk geldi testleri iyi yapamadım belki de ikinci ay net iki gün yumurtlama gördüm değerlendirdim olmadı bakalım bu ay ne olacak bekliyorum bide bizim iki ay sonra tayin işi var taşınma süresi yorucu o yüzden bu ay olsun istiyorum hemen

Beni de ekler misiniz yaş 29, bat 31 mayıs. Pcosluyum ama hormonlarim normal çıktı. 4. ayımızdayız, ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım. Ilk 3 ay kendimi aşırı dinleyip belirti peşinde koştuğum için psikolojik olarak bir sürü belirti yaşadım. O yüzden artık hiç birşeyin üstünde durmayıp anca reglim gecikirse acaba demeyi planlıyorum. Herkese bu ay güzel haberler dilerim.

Her ay hissederdim yumurtlama olacağı zaman bu ay hiç bir şey hissetmiyorum ne akıntı ne ağrı ne şişkinlik.. Bat 2 haziran normalde şu günlerde olması gerekirdi ama hiç bir belirti yok ovülasyon testi sipariş ettim önümüzdeki ay öyle denicem, inşallah gerek kalmaz ama

Bende hic hissetmezdim sagliksiz yunurtalar fazla belirti vermiyomus

Bende hic hissetmezdim sagliksiz yunurtalar fazla belirti vermiyomus
Önceki aylardan farklı olarak doktor letu verdi onu kullandım, acaba ondan mı böyle oldu diyorum ama o ilaç yumurta geliştirici, daha çok hissetmem gerekirdi sanki

Önceki aylardan farklı olarak doktor letu verdi onu kullandım, acaba ondan mı böyle oldu diyorum ama o ilaç yumurta geliştirici, daha çok hissetmem gerekirdi sanki
Vallahi hic anlamiyorum ben tedavi surecinde degilim ilacta hic kullanmadim hicbir fikrim yok kadin vucudu muazzam gercekten umarim hayra vesiledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…