• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk denemem bu aydi uygulama kullandım olmadı Ovulasyon testi kullanmaya başlamayi planlıyorum. Tavsiye ettiğiniz marka var mi
3 ayım benimde testlerde bi ay certain marka kullandım içinde bozuk çıkanlar oldu pek memnun kalmadım iki aydır Ebru Ceylan’ın testlerinden kullanıyorum surelab onun markası memnunum uygunda hem

Bekliyorum suan bat 25 mayıs. Ama olmadı bu ay da hissediyorum :/
Hiç morelini bozma ummadığın anda oluyo bekleyince de hiç zaman geçmiyor zamanla da bi umutsuzluk olabiliyor biz 5 aydır düşünüyoruz 3 aydırda ovulasyon kullanıyorum eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama zaman alabiliyor hayırlısı olsun canım 🥰

Hiç morelini bozma ummadığın anda oluyo bekleyince de hiç zaman geçmiyor zamanla da bi umutsuzluk olabiliyor biz 5 aydır düşünüyoruz 3 aydırda ovulasyon kullanıyorum eşimde de bende de bir sıkıntı yok ama zaman alabiliyor hayırlısı olsun canım 🥰
Her şeyin hayırlısı kuzum iliskiye yumurtlama zamanı mi yoksa 3 gün önce yumurtlama günü sonrası 3 gün sonra mi giriyorsun peki

İnstagram da birgebeningunlugu sayfası var, orda surelab var guzel yani ben almıştım 1 ay kullandım olmadı. Simdi laboquick aldım onu kullanıyorum ondan da memnunum. Ama henüz sonuç yok tabi
3 ayım benimde testlerde bi ay certain marka kullandım içinde bozuk çıkanlar oldu pek memnun kalmadım iki aydır Ebru Ceylan’ın testlerinden kullanıyorum surelab onun markası memnunum uygunda hem
Deneyeyim bu ay teşekkürler
Deneyeyim bu ay teşekkürler

Her şeyin hayırlısı kuzum iliskiye yumurtlama zamanı mi yoksa 3 gün önce yumurtlama günü sonrası 3 gün sonra mi giriyorsun peki
Yumurtlamayı görünce yumurtlama dahil 3 gün değerlendiriyoruz belime yastıkta koyup yarım saat bekliyorum etkili olabilir bu geçen sene test yapmıyordum mesela tahmini yumurtlama zamanını öyle değerlendirdim hamile kalmıştım hemen ama malesef düşükle sonuçlanmıştı

Yumurtlamayı görünce yumurtlama dahil 3 gün değerlendiriyoruz belime yastıkta koyup yarım saat bekliyorum etkili olabilir bu geçen sene test yapmıyordum mesela tahmini yumurtlama zamanını öyle değerlendirdim hamile kalmıştım hemen ama malesef düşükle sonuçlanmıştı
Yaaa sağlıklı değildir öyle düşün doktora göründün mü peki canım batin ne zaman bu arada değerlendirmeye başladın mi

2 güne 1 şeklinde degerlendirince de bi şekilde denk gelir diye düşünüyorum ama umutsuzluk oluşuyor bazen elimde olmadan ama yine de umut tabii hep olmalı 🥰

Yaaa sağlıklı değildir öyle düşün doktora göründün mü peki canım batin ne zaman bu arada değerlendirmeye başladın mi
İlk düşükte araştırmıyorlar nedenini malesef ama doktora çok kez kontrole gittim herhangi bir sıkıntım yok eşimde spermiogram testi iyi çıkmıştı bekliyoruz bakalım batım 7 Haziran daha yumurtlama görmedim canım yapmaya devam ediyorum testi muhtemelen 14 yada 15 gün görürüm

İlk düşükte araştırmıyorlar nedenini malesef ama doktora çok kez kontrole gittim herhangi bir sıkıntım yok eşimde spermiogram testi iyi çıkmıştı bekliyoruz bakalım batım 7 Haziran daha yumurtlama görmedim canım yapmaya devam ediyorum testi muhtemelen 14 yada 15 gün görürüm
Anladım canım benim batda 4 Haziran günü. Aramızda 3 gün var o zaman ben yumurtlama testi yapmıyorum uygulamayla gidiyorum bakalım 🙏🌸

Ama yumurtlama 16. Gunden sonra olursa nasil olcak 😔

İşte onu bilemiyorum canım doktor söyleseydi iyi olurdu aslında.ovulasyon testiyle yumurtalamani takip edip yumurtalan geçince ilaca baslayabilirsin ancak öyle anlarsın.

Kizlar bugun covid asisinin ilk dozunu oldum . Bebek calismalarini ertelemeyi dusunuyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?

Ben arastirdim. Ikinci dozdan sonra oneriyorlar bebegi. Ozellikle bebek gelisimi icin hic saglikli degilmis
İlk dozu olup sonrasında hamile kalanlar olmuş o yüzden ikinci doz vurulmayacaklarmış ve şimdilik bi sıkıntı yaşamayan arkadaşlarda var o yüzden kafamız baya karışık ya

İlk dozu olup sonrasında hamile kalanlar olmuş o yüzden ikinci doz vurulmayacaklarmış ve şimdilik bi sıkıntı yaşamayan arkadaşlarda var o yüzden kafamız baya karışık ya
Evet her bunye farkli tabiki canim ya . Ben o vicdan yukunu tasiyamam bisi olursa 😞cok duygusallasiyorum dusununce

Back