- 3 Ağustos 2019
- 524
- 844
- 33
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetİlk gebelikmi
Maşallah size :) Ya benim de gönlümden geçen o ama. İlki düşük olunca şimdi de dış gebelik vs. varsa önden bir kese kontrolüne gideyim dedim.Gözün aydın
İlkinde ben kan sonucu gördükten sonra doktora gitmek için 6.haftayı beklemiştim..
İyi ki de öyle yapmışım direk ilk gidişimde kalp atışını bile duymuştum
Ne sabırlıymışım meğer![]()
Döllenme sonrası 5,6.günler gibi alt karında kalp atımı gibi pıtpıtlar oldu ara ara. Ama denk gelmiştir muhtemelen. Belirti denir mi bilmiyorum. Regle 4 gün kala falan göğüs ağrım oldu. Önceki 2 ay da oluyordu ama. Prolaktin yüksek diyeymiş. Pek bir belirti yoktu diyebilirim :) aslan pençesine çok ümit bağlamıştım. Sanki olacak diyordum bu ay ve 4 gün kala silik testle öğrendim.Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza
Belirtileriniz neler peki
Ay yanlış yazmışım sat olcak oAa baya geçmiş yok mu tıkkk yoksa 12.06 mıı
Canm aslan pençesini haftada kaç kere içiyordun?Evet
Maşallah size :) Ya benim de gönlümden geçen o ama. İlki düşük olunca şimdi de dış gebelik vs. varsa önden bir kese kontrolüne gideyim dedim.
Döllenme sonrası 5,6.günler gibi alt karında kalp atımı gibi pıtpıtlar oldu ara ara. Ama denk gelmiştir muhtemelen. Belirti denir mi bilmiyorum. Regle 4 gün kala falan göğüs ağrım oldu. Önceki 2 ay da oluyordu ama. Prolaktin yüksek diyeymiş. Pek bir belirti yoktu diyebilirim :) aslan pençesine çok ümit bağlamıştım. Sanki olacak diyordum bu ay ve 4 gün kala silik testle öğrendim.
Bazen kasık ağrısı oluyo birazda akıntım var ama iç çamaşırına çıkacak kadar değil negatife de hazırlıklı bekliyoruzNaptın canım sen bekleme nasıl gidiyor belirti falan var mi ?
Bende dolgunluk hassasiyet var kasık ağrısı arada oluyo temizlik yaparkende eğilip kalktıkça alt karında ağrı oldu ama psikolojikte olabilirler canım geçen aylarda çok kasık ağrısı vardı hep psikolojikmişBenimde bata 6 gun var ama sadece klasik gogus hassasiyeti ara ara otururken cok öne geldigimde yada cok yurudugumde ufak kasik agrilari oluyor sende varmi belirti canim
Tamam canım teşekkür ederim cevap içinEwet cnm suan pik durumda bugünü yarini boş gecme
Benimde boyle olmustu gunduz silikti aksam kasık agrim artinca dedim birtane yapiyim ve koyuydu. Evet degerlendirin. Yarinda koyu cikicak yarinda iliskiye devamİyi akşamlar kızlar ben bugün yaptım testte yumurtlama görünmüyordu takvim de yumurtlama günüm olduğu için içim rahat etmedi az önce yine yaptım yanlış anlamamışım değil mi yumurtlama var galiba suan ovülasyon testini ilk kez kullanıyorumda acemiyim biraz![]()
Bende tesadüfen yaptım İnan çok şaşırdımBenimde boyle olmustu gunduz silikti aksam kasık agrim artinca dedim birtane yapiyim ve koyuydu. Evet degerlendirin. Yarinda koyu cikicak yarinda iliskiye devam![]()
Ben bugün catlamayi gordum siliklesti bugünde degerlendirdik artik adete kadar bekleyis basladıBende tesadüfen yaptım İnan çok şaşırdım
Ben yaparken Ramazandı. Her gece 12 gibi bir bardak içiyordum. Yemeklerden 2 saat sonra gibi öneriliyordu. 1 ay devam ettim.Canm aslan pençesini haftada kaç kere içiyordun?
Hayir canim takvime gore denedim bu ay sadece 2 kere deneme sansimiz oldu akintimin yogun oldugu zamandi. İlk denememiz sözde yumurtlama dönemine denk getirdiğimizBende dolgunluk hassasiyet var kasık ağrısı arada oluyo temizlik yaparkende eğilip kalktıkça alt karında ağrı oldu ama psikolojikte olabilirler canım geçen aylarda çok kasık ağrısı vardı hep psikolojikmiştesti ne zaman yapacaksın ovu testi yapıyor musun bu arada
Anladım canım bat tarihinde mi oldu erken yumurtlama olunca mi erkene cekti peki ?ben kan revan içindeyim dünden beri içimde ne var ne yok sökülüyor ahahah
fındık ben 5- 11 mayısta regl olmuştum bat 7 hazirandı ama 30 mayısta yine adet oldum çok erken yumurtlamışım ilk deneme diye uygulamadan takip ediyodum o 23ü diyodu.. 16 sı yumurtlamışım o günde benim çok misafirim gelmiştii önceki gün de hazırlık yapmıştım yine değerlendirmemiştik nasılsa yumurtlamaya var diye... ahh ahhhh en önemli 2 gün boş geçmişiz sonra gün aşırı değerlendirmiştik ama olmamış tabiAnladım canım bat tarihinde mi oldu erken yumurtlama olunca mi erkene cekti peki ?
sen a demişsin ben tüm hayat hikayemi anlatmışım ahhaha evet erken yumurtladığım için erken oldumm malesefff Y yeni minnakfındık ben 5- 11 mayısta regl olmuştum bat 7 hazirandı ama 30 mayısta yine adet oldum çok erken yumurtlamışım ilk deneme diye uygulamadan takip ediyodum o 23ü diyodu.. 16 sı yumurtlamışım o günde benim çok misafirim gelmiştii önceki gün de hazırlık yapmıştım yine değerlendirmemiştik nasılsa yumurtlamaya var diye... ahh ahhhh en önemli 2 gün boş geçmişiz sonra gün aşırı değerlendirmiştik ama olmamış tabi
Sagol canım bende siparis ettm şimdi trendyoldan. Bitki cayı icmeyi cok severim zatenBen yaparken Ramazandı. Her gece 12 gibi bir bardak içiyordum. Yemeklerden 2 saat sonra gibi öneriliyordu. 1 ay devam ettim.
Anladım canım ben de 8-13 Mayıs hasta oldum normal yumurtlamam 20 si yada 21 gözüküyor ama o gün ne akıntı ne belirti olmadı önce yumurtlamisim bende ama onceki günleri degerlendirdik gün aşırı batım 4 üne bekliyorum bende bakalım kuzumfındık ben 5- 11 mayısta regl olmuştum bat 7 hazirandı ama 30 mayısta yine adet oldum çok erken yumurtlamışım ilk deneme diye uygulamadan takip ediyodum o 23ü diyodu.. 16 sı yumurtlamışım o günde benim çok misafirim gelmiştii önceki gün de hazırlık yapmıştım yine değerlendirmemiştik nasılsa yumurtlamaya var diye... ahh ahhhh en önemli 2 gün boş geçmişiz sonra gün aşırı değerlendirmiştik ama olmamış tabi
İyi olmussa vallahi kuzummm yaaasen a demişsin ben tüm hayat hikayemi anlatmışım ahhaha evet erken yumurtladığım için erken oldumm malesefff Y yeni minnak
ayyyy tutmuştur inşallahhhh ya güzel haberlerinizi hevesle bekliyorummm moral oluyooAnladım canım ben de 8-13 Mayıs hasta oldum normal yumurtlamam 20 si yada 21 gözüküyor ama o gün ne akıntı ne belirti olmadı önce yumurtlamisim bende ama onceki günleri degerlendirdik gün aşırı batım 4 üne bekliyorum bende bakalım kuzumtutumu acaba içimden geçiyor yaaa
![]()