• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bugün aşılama tedavisine başladım ilk iğnemi oldum inşallah önümüzdeki.hafta aşılama olacak.haziran ayına ben de dahil olurum umarım. Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Evet
Gözün aydın 💐
İlkinde ben kan sonucu gördükten sonra doktora gitmek için 6.haftayı beklemiştim..
İyi ki de öyle yapmışım direk ilk gidişimde kalp atışını bile duymuştum☺️
Ne sabırlıymışım meğer😂😂
Maşallah size :) Ya benim de gönlümden geçen o ama. İlki düşük olunca şimdi de dış gebelik vs. varsa önden bir kese kontrolüne gideyim dedim.
Hayırlı olsun çok sevindim sizin adınıza 🥰
Belirtileriniz neler peki
Döllenme sonrası 5,6.günler gibi alt karında kalp atımı gibi pıtpıtlar oldu ara ara. Ama denk gelmiştir muhtemelen. Belirti denir mi bilmiyorum. Regle 4 gün kala falan göğüs ağrım oldu. Önceki 2 ay da oluyordu ama. Prolaktin yüksek diyeymiş. Pek bir belirti yoktu diyebilirim :) aslan pençesine çok ümit bağlamıştım. Sanki olacak diyordum bu ay ve 4 gün kala silik testle öğrendim.

Evet

Maşallah size :) Ya benim de gönlümden geçen o ama. İlki düşük olunca şimdi de dış gebelik vs. varsa önden bir kese kontrolüne gideyim dedim.

Döllenme sonrası 5,6.günler gibi alt karında kalp atımı gibi pıtpıtlar oldu ara ara. Ama denk gelmiştir muhtemelen. Belirti denir mi bilmiyorum. Regle 4 gün kala falan göğüs ağrım oldu. Önceki 2 ay da oluyordu ama. Prolaktin yüksek diyeymiş. Pek bir belirti yoktu diyebilirim :) aslan pençesine çok ümit bağlamıştım. Sanki olacak diyordum bu ay ve 4 gün kala silik testle öğrendim.
Canm aslan pençesini haftada kaç kere içiyordun?

Benimde bata 6 gun var ama sadece klasik gogus hassasiyeti ara ara otururken cok öne geldigimde yada cok yurudugumde ufak kasik agrilari oluyor sende varmi belirti canim
Bende dolgunluk hassasiyet var kasık ağrısı arada oluyo temizlik yaparkende eğilip kalktıkça alt karında ağrı oldu ama psikolojikte olabilirler canım geçen aylarda çok kasık ağrısı vardı hep psikolojikmiş 😂 testi ne zaman yapacaksın ovu testi yapıyor musun bu arada

İyi akşamlar kızlar ben bugün yaptım testte yumurtlama görünmüyordu takvim de yumurtlama günüm olduğu için içim rahat etmedi az önce yine yaptım yanlış anlamamışım değil mi yumurtlama var galiba suan ovülasyon testini ilk kez kullanıyorumda acemiyim biraz ☺️
Benimde boyle olmustu gunduz silikti aksam kasık agrim artinca dedim birtane yapiyim ve koyuydu. Evet degerlendirin. Yarinda koyu cikicak yarinda iliskiye devam 🤗

Ovu testini 14 gbi şu içmeyi bırakıp 16 30 da yapıyorum ve ilk kez piki yakaladım buradakiler 12 17 arası yap demişti doğruymuş onceden ogleden önce yapmıştım 1 ay sacma sapan cikmisti ve adetim yeni bitmişti belirtim de yoktu iyiki test yapmisim olmazsa bu ay gene alcam test

Bende dolgunluk hassasiyet var kasık ağrısı arada oluyo temizlik yaparkende eğilip kalktıkça alt karında ağrı oldu ama psikolojikte olabilirler canım geçen aylarda çok kasık ağrısı vardı hep psikolojikmiş 😂 testi ne zaman yapacaksın ovu testi yapıyor musun bu arada
Hayir canim takvime gore denedim bu ay sadece 2 kere deneme sansimiz oldu akintimin yogun oldugu zamandi. İlk denememiz sözde yumurtlama dönemine denk getirdiğimiz 😃

Anladım canım bat tarihinde mi oldu erken yumurtlama olunca mi erkene cekti peki ?
fındık ben 5- 11 mayısta regl olmuştum bat 7 hazirandı ama 30 mayısta yine adet oldum çok erken yumurtlamışım ilk deneme diye uygulamadan takip ediyodum o 23ü diyodu.. 16 sı yumurtlamışım o günde benim çok misafirim gelmiştii önceki gün de hazırlık yapmıştım yine değerlendirmemiştik nasılsa yumurtlamaya var diye... ahh ahhhh en önemli 2 gün boş geçmişiz sonra gün aşırı değerlendirmiştik ama olmamış tabi

fındık ben 5- 11 mayısta regl olmuştum bat 7 hazirandı ama 30 mayısta yine adet oldum çok erken yumurtlamışım ilk deneme diye uygulamadan takip ediyodum o 23ü diyodu.. 16 sı yumurtlamışım o günde benim çok misafirim gelmiştii önceki gün de hazırlık yapmıştım yine değerlendirmemiştik nasılsa yumurtlamaya var diye... ahh ahhhh en önemli 2 gün boş geçmişiz sonra gün aşırı değerlendirmiştik ama olmamış tabi
sen a demişsin ben tüm hayat hikayemi anlatmışım ahhaha evet erken yumurtladığım için erken oldumm malesefff Y yeni minnak

Anladım canım ben de 8-13 Mayıs hasta oldum normal yumurtlamam 20 si yada 21 gözüküyor ama o gün ne akıntı ne belirti olmadı önce yumurtlamisim bende ama onceki günleri degerlendirdik gün aşırı batım 4 üne bekliyorum bende bakalım kuzum 🙏🤭 tutumu acaba içimden geçiyor yaaa 🙏🙏🥰💋

Anladım canım ben de 8-13 Mayıs hasta oldum normal yumurtlamam 20 si yada 21 gözüküyor ama o gün ne akıntı ne belirti olmadı önce yumurtlamisim bende ama onceki günleri degerlendirdik gün aşırı batım 4 üne bekliyorum bende bakalım kuzum 🙏🤭 tutumu acaba içimden geçiyor yaaa 🙏🙏🥰💋
ayyyy tutmuştur inşallahhhh ya güzel haberlerinizi hevesle bekliyorummm moral oluyoo

Back
X