Unutmadım vakit bulamadim birturlu calisiyorum erkenden uyuyorum dun yapayim dedik hepsini yaptim yanlislikla sildim
Pko olan arkadaşım ilk defa ovulasyonla yaptı hamile kalmıştı başka arkadaşımda ovulasyon takibiyle hamile kalmıştı. İlk denemelerinde hatta ovulasyon testiniKızlar adetleri düzenli olupta ovulasyonla en geç kaçıncı ayda gebelik olur bilginiz var mi peki
Bende pco yok ona ragmen gecikigo
Yaş ve bat yazarsan ekleyeyimBenide eklerseniz
BenKızlar ovulasyon testi kullananlar var mi aramızda
Ben kullanacaktim ama beklenmedik biranda yumurtladimMerhabalar yakı kullanacak arkadaşlar nasıl kullanacaksınız bilgi verebilir misiniz
Ne zaman oldu canım yumurtlama? Belirtiler nelerdiBen kullanacaktim ama beklenmedik biranda yumurtladimkullanamadim adet olup yunurtlamaya kadar kullanmayi dusunuyodum nasip degilmis adet olmsdan yunurtladim
13 mayis gecesi kanli sumuksu akinti gelmis adet olucam saniyorum tabi ertesi gun artti o akinti aklima dustu bi ovulasyon testi yaptım kipkirmizi cktiNe zaman oldu canım yumurtlama? Belirtiler nelerdi
De hadi hayırlı olsun inşallah canım. Benim de iki gündür yumurta akı gibi akıntım var uzayan. Normalde olmuyor bende yumurtlama,masaj yapıyorum bu ay ondan mı acaba bilmiyorum13 mayis gecesi kanli sumuksu akinti gelmis adet olucam saniyorum tabi ertesi gun artti o akinti aklima dustu bi ovulasyon testi yaptım kipkirmizi cktisiliklesiyo yavas yavas baklm goguslerim sisti hassaslasti kasiklsrimda agrilar var o akinti daha yoğun sekilde devam ediyor
Valla bendede olmuyodu sanieim daha oncesinde saglikli yumurtlayamaiyoduk bu yumurtlama cok yogun geciyo benmde umarim saglikla gelir bebisler o akinti saglikli yumurtanın habercisiymisDe hadi hayırlı olsun inşallah canım. Benim de iki gündür yumurta akı gibi akıntım var uzayan. Normalde olmuyor bende yumurtlama,masaj yapıyorum bu ay ondan mı acaba bilmiyorum
İnşallah canım ne diyim ki.. önümüzdeki ay 3. Tüp Bebek transferim var. Öncesinde de 3 başarısız aşılama.. bu ay olsa diye çok dua ediyorumValla bendede olmuyodu sanieim daha oncesinde saglikli yumurtlayamaiyoduk bu yumurtlama cok yogun geciyo benmde umarim saglikla gelir bebisler o akinti saglikli yumurtanın habercisiymis
Tam tup bebek oncesi hamile kalan cok insan var olur insallah kac yildir istiyosunuzİnşallah canım ne diyim ki.. önümüzdeki ay 3. Tüp Bebek transferim var. Öncesinde de 3 başarısız aşılama.. bu ay olsa diye çok dua ediyorum
2.5 yıl oldu. Pko oldugum için sürekli âdet düzensiz. Yumurtlama olmuyor ondan endişem. Nasip tâbi her şey..Tam tup bebek oncesi hamile kalan cok insan var olur insallah kac yildir istiyosunuz
En sonki iki düşükle adetim biraz düzene girdi aslında ona da şükür2.5 yıl oldu. Pko oldugum için sürekli âdet düzensiz. Yumurtlama olmuyor ondan endişem. Nasip tâbi her şey..
Hayirlisi olsun hakkinda insallah rabbim kucağini bos birakmasin2.5 yıl oldu. Pko oldugum için sürekli âdet düzensiz. Yumurtlama olmuyor ondan endişem. Nasip tâbi her şey..
Nasil yaniEn sonki iki düşükle adetim biraz düzene girdi aslında ona da şükür
Cümlemizin inşallah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsunHayirlisi olsun hakkinda insallah rabbim kucağini bos birakmasin
İlk iki tüp Bebek düşükle sonuçlandıNasil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?