Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adetleri düzenli olupta ovulasyonla en geç kaçıncı ayda gebelik olur bilginiz var mi peki
Pko olan arkadaşım ilk defa ovulasyonla yaptı hamile kalmıştı başka arkadaşımda ovulasyon takibiyle hamile kalmıştı. İlk denemelerinde hatta ovulasyon testini

Merhabalar yakı kullanacak arkadaşlar nasıl kullanacaksınız bilgi verebilir misiniz
Ben kullanacaktim ama beklenmedik biranda yumurtladim kullanamadim adet olup yunurtlamaya kadar kullanmayi dusunuyodum nasip degilmis adet olmsdan yunurtladim

Ne zaman oldu canım yumurtlama? Belirtiler nelerdi
13 mayis gecesi kanli sumuksu akinti gelmis adet olucam saniyorum tabi ertesi gun artti o akinti aklima dustu bi ovulasyon testi yaptım kipkirmizi ckti siliklesiyo yavas yavas baklm goguslerim sisti hassaslasti kasiklsrimda agrilar var o akinti daha yoğun sekilde devam ediyor

De hadi hayırlı olsun inşallah canım. Benim de iki gündür yumurta akı gibi akıntım var uzayan. Normalde olmuyor bende yumurtlama,masaj yapıyorum bu ay ondan mı acaba bilmiyorum

De hadi hayırlı olsun inşallah canım. Benim de iki gündür yumurta akı gibi akıntım var uzayan. Normalde olmuyor bende yumurtlama,masaj yapıyorum bu ay ondan mı acaba bilmiyorum
Valla bendede olmuyodu sanieim daha oncesinde saglikli yumurtlayamaiyoduk bu yumurtlama cok yogun geciyo benmde umarim saglikla gelir bebisler o akinti saglikli yumurtanın habercisiymis

Valla bendede olmuyodu sanieim daha oncesinde saglikli yumurtlayamaiyoduk bu yumurtlama cok yogun geciyo benmde umarim saglikla gelir bebisler o akinti saglikli yumurtanın habercisiymis
İnşallah canım ne diyim ki.. önümüzdeki ay 3. Tüp Bebek transferim var. Öncesinde de 3 başarısız aşılama.. bu ay olsa diye çok dua ediyorum

İnşallah canım ne diyim ki.. önümüzdeki ay 3. Tüp Bebek transferim var. Öncesinde de 3 başarısız aşılama.. bu ay olsa diye çok dua ediyorum
Tam tup bebek oncesi hamile kalan cok insan var olur insallah kac yildir istiyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…