• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Suan bu belirtilerin hepsi var bugun karnimda adet agrisi gibi agri var die üzüldüm senin yazini goruncr yine bir ümit ettim. Ilk çocuğuma ilk ayimda hamile kaldim aradan 4 yil gecti. Simdi yine ilk ayda hamile kalir miyim diye düşünüp duruyorum cevremde ikinci cocuk hemen olmuyor diyolar.
Tabi bu kişiden kişiye değişiyor ablam da seninle aynı durumda bbekliyorsa dr gitti ablam da sorun yok eşinden sperm testi istediler

Mevsim değişikliği ve stres coook etkiliyor ...😐
evet şeker aynen folik asit kullanmaya başlamıştım ben bu ay belki o düzen oluşturacaktırr zaten gecikip negatif olsa üzülürdüm bir sürü zaman gitti diyee çabucacık yeni aya umutlarımla yenilendim :DD

evet şeker aynen folik asit kullanmaya başlamıştım ben bu ay belki o düzen oluşturacaktırr zaten gecikip negatif olsa üzülürdüm bir sürü zaman gitti diyee çabucacık yeni aya umutlarımla yenilendim :KK70:
Aynen yüklerinden arınmış oldun öBur ay inşallah kalırsın canım 🤩 böyle umutla bekleyen herkes kalsın inşallah 🙏🙏🙏

Aynen yüklerinden arınmış oldun öBur ay inşallah kalırsın canım 🤩 böyle umutla bekleyen herkes kalsın inşallah 🙏🙏🙏
amiiiin zaten o kadar belirti yaşadım ki ne ishalim kaldı ne kabızım kaldı ne tıkanıklığım ne tortum yoruldum yeminle yoruldum doğurmuş kadar oldum 1 hafta nadas olsun :D

IMG-20210530-WA0029.webp
Bugün adetimin 13.günü kızlar. Bugünde yumurtlama devam mı ediyor ben öyle anladım ? Yorumlarınızı bekliyorum.😊

Canım inşallah bir şey yoktur😔
Kızlar bir anda gidip benı terk etmeyin burda :KK70: Ben daha olmadımm
Ben daha burdayım canım 1haftaö var
Kızlar diyelim suan bende döllenme oluyor. Yarın doktor alttan muayene yapsa bir sıkıntı olur mj sizce? Annem yaptırma alttan muayene bebek varsa düsük yaparsın bide dedi korkuttu
Hamilelerde de 12.haftaya kadar alttan bakıyor doktorlar canım.
Hiç bir sıkıntı olmaz.
Alttan direk içeri baktığı için daha iyi görüyorlar.
Ben hamileyken de 12.haftaya kadar hep alttan bakıldı👍

2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim🥰

Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım🥰🤰

LİSTEYE ALIMLAR BİTMİSTİR TESEKKUR EDERİZ

İSİMB.A.TYAŞSONUÇ
@kizkizakiz23.0521:anneadayı:
@angelasel23.0522
@Bihtercikolata23.0534
@rbozaydin24.0528
@pembemavianne24.0536:anneadayı:
@zeynom443525.0529
@Symklc9126.0530
@Kadinx26.0531
@Birizz26.0529
@muhendisannee.27.0528
@gzdogrtmn28.0527
@aysesma28.0536
@SimgeD28.0528
@psklgg30.0524
Lavinya58 Lavinya58 31.0525
@meimisaki31.0529
Haso18 Haso18 01.0619:anneadayı:
@tanrisevsinnn01.0626
@lylzcn01.0627
@Asiprenses3331201.0632
Adige- Adige- 01.0628
@hkorak02.0626
@esem-1502.0632
Teach_Mavi Teach_Mavi 02.0629
@ladymiracle02.0631
@Alina2603.0629
@Aponjj03.0629
@tugce211003.0621
@Monarosa0104.0626

Canım ben sımdı pembe lekelenmem oldu regl öncesı oluyor hep kasıklarımdada agrı basladı 1 hazırandı bat tarıhım.. Şimdi 24 hazıran yeni bat tarihim

Yarin erken gebelik testi alip yapicam dayanamiyorum 4 haziranı beklemeye. Salida dahiliye kontrolum.var doktora dicem gebelik testide istesin

Canım benim bu ay da öyle oldu çatlamadan sonra hep böyle silik gidiyo bende anlamadım
Çatlama dan sonra silik olur hep ama seninki de fala silik sanki.. Ama bunu takana gerek yok bence nasılsa yumurtşadın
Kizceler maalesef degerim 13 cikti kimyasal geciriyorum 😔😔
Canım..
Gerçekten çok üzüldümm😔😔😔
Doktorlar birazda bundan diyor sanırım adet iniz geçmeden test yapmayın diye.. Sağlıksız olan gebelik adetle atılıyor..
Gebe kalabiliyorum döllenme oluyor anlamış oldun.. Kistin de tamizlenir bu adetle bir güzel..
Önümüzdeki ayda sağlıklı gebeliğin olur inşallah canım..
Saraçoğlu kimyasal gebelik geçirenlere bçnar suyu öneriyor bir araştır canım 💗

Canım inşallah bir şey yoktur😔

Ben daha burdayım canım 1haftaö var

Hamilelerde de 12.haftaya kadar alttan bakıyor doktorlar canım.
Hiç bir sıkıntı olmaz.
Alttan direk içeri baktığı için daha iyi görüyorlar.
Ben hamileyken de 12.haftaya kadar hep alttan bakıldı👍
Tamam canm sağol bilgi icin o zaman sıkıntı yok

Hasretciğim çok üzüldüm canım. Moralini bozma hemen yüksek tut çok gençsin daha. Hamile de kalabiliyorsun sonuçta onu da gördün. Bir dahaki ay denersin. En önemlisi her şeyde moral❤️

Back
X