Tamam onuda atarimAma listede lazım karışıkta olsa
O zaman benide ekler misinTektek yazmak zorda yazılı listeyi kaydet sen karışık ben duzenleyim
Liste yazili notlara kopyals yapistir yapmistimTektek yazmak zorda yazılı listeyi kaydet sen karışık ben duzenleyim
ya kuzu sorma kızcağız adet olamıyor kist var diye adet söktürücü fln da vermişler hamiş çıkmışşKızlar valla böyle şeyler okuyunca bende umutlandım bak şimdiya size bişey sorcam çatlamadan sonra kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı Haso18
Kız benide ekle bari bat 26.06 yaş 27Liste yazili notlara kopyals yapistir yapmistim
Kız hadi inşallah siz böyle diyince umut oldu bana daha adet olmadımya kuzu sorma kızcağız adet olamıyor kist var diye adet söktürücü fln da vermişler hamiş çıkmışş
12Kızlar valla böyle şeyler okuyunca bende umutlandım bak şimdiya size bişey sorcam çatlamadan sonra kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı Haso18
Teşekkür ederim balımm
hee anlattığım hikayede şey olmuş 1 gün kan gelmiş 2-3 gün leke devam etmiş adet mi demiş sonra devam etmiş doktora gitmiş doktor hamişlik yok demiş adet sökücü vermiş kullanmış sonra hala olmayınca bir test daha yapayım demiş aaa ne görsün pozitif hemen gitmiş doktora adetten sonra 20 günlük bir süreç daha olmuş yaniTeşekkür ederim balımm
Ben ilk evlendigimde 7ay dogumkntrl hapi kullandim adetlerimi duzene sokmustu. Biraktigim ay hamile kaldım oglumaHanimlar aranizda dogum kontrol hapi kullanan var mi? Ben 2 ay kadar kullanip biraktim sonrasinda korunmadim. Ama dogum kontrol hapi birakildiktan sonra ki 3 ay yumurtlama duzene girmeyebilir diye okudum. Tecrubesi olan ? 5 aydir da deniyoruz acaba hala yumurtlama duzene girmedi mi diye dusunuyorum.
Allah verince demekki veriyor ya
hee anlattığım hikayede şey olmuş 1 gün kan gelmiş 2-3 gün leke devam etmiş adet mi demiş sonra devam etmiş doktora gitmiş doktor hamişlik yok demiş adet sökücü vermiş kullanmış sonra hala olmayınca bir test daha yapayım demiş aaa ne görsün pozitif hemen gitmiş doktora adetten sonra 20 günlük bir süreç daha olmuş yani
7ay kullandım bıraktım o ay hamile kaldım korumadı beniDoğum kontrol yöntemlerinde kullandığınız ay kadar bırakıncada koruyor diye duydum tabi herşey kader kısmet illa bırakınca koruyacak diye bişey de yok
Yaa iyi sevindim 1 2 ay anca engellemistir o zaman ☺ Duzensizligim yok sukur gunu gunune oluyorumBen ilk evlendigimde 7ay dogumkntrl hapi kullandim adetlerimi duzene sokmustu. Biraktigim ay hamile kaldım ogluma
Ay benide korumasa eger koruyosa ne istedigimi bilmiyorum7ay kullandım bıraktım o ay hamile kaldım korumadı beni
Canim baktim da baya hic kist yaptığını görmedim ben ya o suyunKız benide ekle bari bat 26.06 yaş 27henüz bu ay adet olmadım ama olsun benide ekle öbür aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?