Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tektek yazmak zorda yazılı listeyi kaydet sen karışık ben duzenleyim

Kızlar valla böyle şeyler okuyunca bende umutlandım bak şimdi ya size bişey sorcam çatlamadan sonra kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı Haso18

Kızlar valla böyle şeyler okuyunca bende umutlandım bak şimdi ya size bişey sorcam çatlamadan sonra kaç gün sonra testiniz pozitif çıktı Haso18
ya kuzu sorma kızcağız adet olamıyor kist var diye adet söktürücü fln da vermişler hamiş çıkmışş

Teşekkür ederim balımm
hee anlattığım hikayede şey olmuş 1 gün kan gelmiş 2-3 gün leke devam etmiş adet mi demiş sonra devam etmiş doktora gitmiş doktor hamişlik yok demiş adet sökücü vermiş kullanmış sonra hala olmayınca bir test daha yapayım demiş aaa ne görsün pozitif hemen gitmiş doktora adetten sonra 20 günlük bir süreç daha olmuş yani

Ben ilk evlendigimde 7ay dogumkntrl hapi kullandim adetlerimi duzene sokmustu. Biraktigim ay hamile kaldım ogluma

Allah verince demekki veriyor ya

İyi akşamlar bat 8 gun var bugünu saymazsak 7 aslında. Gündüz hafif bas agrim ve sag kasik agrim vardi ozellikle yürüyünce ve ayaktayken. Şuanda şiddetli bir bas agrisi var bu belirti olabilir mi acaba?

Canim benimde bat 24.06 Haso18 çok karıştı sanırım liste yapabilirseniz eklerseniz sevinirim olmazsada dert değil buradayız nasil olsa hamişte olsam söylerim

Kız benide ekle bari bat 26.06 yaş 27 henüz bu ay adet olmadım ama olsun benide ekle öbür aya
Canim baktim da baya hic kist yaptığını görmedim ben ya o suyun bence oyle bir sey değildir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…