gebelik testi yaptın mıKızlar beni iki haftadır göğüslerim şiş ama sol göğüsum baya şiş ilk defa böyle oldu bu sabah da sol göğüsum mene ucu beyaz gördüm ve göğüsteki damarlarım çok açık belki ama neden iki göğüsüm değil de sadece bir göğsüm böyle üçü beyaz
31 inde olman gerekiyo dimi bence misafirliğe gitmeden bir test yapıverrKızlar beni iki haftadır göğüslerim şiş ama sol göğüsum baya şiş ilk defa böyle oldu bu sabah da sol göğüsum mene ucu beyaz gördüm ve göğüsteki damarlarım çok açık belki ama neden iki göğüsüm değil de sadece bir göğsüm böyle üçü beyaz
Sabah tuvalete gittim sonra pişman oldum keşke test yapsaydım diye31 inde olman gerekiyo dimi bence misafirliğe gitmeden bir test yapıverr
Çok kuzum yapmadım bat günm pazartesi neden göğüsülerim böyle oldu anlamıyorumgebelik testi yaptın mı
Ne oldu ki listeyeKizlar ben bu listeyi yapamiyorum napcaz ya
Süt bezleri çalışıyor olabilir eğer gebelik varsa zaten normal bir durum canımÇok kuzum yapmadım bat günm pazartesi neden göğüsülerim böyle oldu anlamıyorum
liste komple gitmiş ahahaKizlar ben bu listeyi yapamiyorum napcaz ya
Bi bakarmısınız sizlerde
hayal mi görüyorum bilmiyorum ama ben hayalet çizgi görüyorum :d
İnşallah vardır inşallahSüt bezleri çalışıyor olabilir eğer gebelik varsa zaten normal bir durum canım
Ben tam olarak görmedim ya ama inşallah yanlış görmüşümdürBi bakarmısınız sizlerde
Evet ya niye düzelmiyo bizim listemizKizlar ben bu listeyi yapamiyorum napcaz ya
Net değil fotoğraf
Bende görüyorum şuan kasettehayal mi görüyorum bilmiyorum ama ben hayalet çizgi görüyorum :d
Evet canım güzel çekemedim ama ben gördümNet değil fotoğraf
Amin canım senden hayırlı haber gelsinnnnİnşallah vardır inşallah
Bat günün muyduEvet canım güzel çekemedim ama ben gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?