Ayyy bende çok çok çok mutluyummmmmm hadi 3 4 güne daha net sevinmece amiiiiiiinnnnEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
Yaaaaaa gercektenmi ekle baklm belki gorebilriiz bizde ayyy insallah vardir bebis yaaaEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
bir de senin son adet tarihi ne zamandıııEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
Erken die düşünüyorum günümün geçmesini beklicem sanırım test için bakalım hayırlısı olsun artıkTest yap canım ya gebesin herhalde
Hadi hayırlısı olsun canım benim çok sevindim yaaEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
Ben yasamdim hic canmadete daha 10 gün var sabah kusması için erken değil mi üşüttüm kesin demeye devam edeyim hamiş olup yaşayanlar var mı ilk zamanlarındaa
21 nisan canım ama benim döngülerim uzun 47-50 günbir de senin son adet tarihi ne zamandııı
tebrikler canım maşallah :)Test bozuk gibi kirmizi oldu ama ay kalbim cok hızlı atiyor napcam ben
İnşallah canım hayırlısıİnsallah değerin yukselmistir de gerek kalmaz tekrarina
Oh oh gelsin hamişlerEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
Ayy cok heyecanlıEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
Ayyy insallah cumlemize
Canım benım ben normalde daha yapmazdım test cünkü batıma var ama 2 gündür süreklş kasık bel ağrısı olunca artık şüphelendim yaptım bakalım 4 gün sonra tekrarlıcam:)Ayy cok heyecanlıcanım umutlandirmak istemem ama bence sende hamilesin
Bir kaç güne netleşir hadi inşallah hamilesindirrrCanım benım ben normalde daha yapmazdım test cünkü batıma var ama 2 gündür süreklş kasık bel ağrısı olunca artık şüphelendim yaptım bakalım 4 gün sonra tekrarlıcam:)
İnsallah dogrudur
Kız sen erken mi yumurtladın yoksaEğer gördüğüm şey gerçekten yanlış değilde geçen 5 gün önce bana tamamiyle negatifi gösteren test suan coook içerde hayali bir çizgi belirtmiş. (5sn icinde belirdi)Ne yazık ki fotoğraflarda bi türlü cıkartamadım. Ama cok mutluyum suan da . Testi 3-4 gün sonra tekrarlayacagım
Kız olabilir bilmiyorum ki çünkü bende döngü karısık biz yumurtlama takip etmeden full 2 günde bir degerlendiriyozKız sen erken mi yumurtladın yoksa
Bat a göre şuan idrarda değil kanda bile çıkmaması gerekir..
Üst üste güzel haberler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?