Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyy bende çok çok çok mutluyummmmmm hadi 3 4 güne daha net sevinmece amiiiiiiinnnn

Yaaaaaa gercektenmi ekle baklm belki gorebilriiz bizde ayyy insallah vardir bebis yaaa

bir de senin son adet tarihi ne zamandııı

adete daha 10 gün var sabah kusması için erken değil mi üşüttüm kesin demeye devam edeyim hamiş olup yaşayanlar var mı ilk zamanlarındaa

Hadi hayırlısı olsun canım benim çok sevindim yaa darısı bana kızlar dua edin ne olur

Oh oh gelsin hamişler

Haso18 gözün aydin canim cok sevindim Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

Ayy cok heyecanlı canım umutlandirmak istemem ama bence sende hamilesin

Ayy cok heyecanlı canım umutlandirmak istemem ama bence sende hamilesin
Canım benım ben normalde daha yapmazdım test cünkü batıma var ama 2 gündür süreklş kasık bel ağrısı olunca artık şüphelendim yaptım bakalım 4 gün sonra tekrarlıcam:)
İnsallah dogrudur

Canım benım ben normalde daha yapmazdım test cünkü batıma var ama 2 gündür süreklş kasık bel ağrısı olunca artık şüphelendim yaptım bakalım 4 gün sonra tekrarlıcam:)
İnsallah dogrudur
Bir kaç güne netleşir hadi inşallah hamilesindirrr 5 gün kaldı benim ama korkuyorum test yapmaya gününü beklicem, bel ağrısı, göğüs hassasiyeti, şişlik dışında hiç bir belirti yok. Adet belirtilerim bunlar hem

Kız sen erken mi yumurtladın yoksa
Bat a göre şuan idrarda değil kanda bile çıkmaması gerekir..
Üst üste güzel haberler geliyor

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım
İki gündür güzel haberler alıyoruz maşallah diyelim..

Kız sen erken mi yumurtladın yoksa
Bat a göre şuan idrarda değil kanda bile çıkmaması gerekir..
Üst üste güzel haberler geliyor
Kız olabilir bilmiyorum ki çünkü bende döngü karısık biz yumurtlama takip etmeden full 2 günde bir degerlendiriyoz Eşim diyp bazen motor mu var bende diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…