Değildir kız dur bi bakalımKızlar galiba benim belirti dediğim her şey böbrek üşütmesi sabah idrarım yeşile çalıyordu üstüne de sanki kar yağmış ara ara gibi tortu vardı
Siz ne zaman test yapcaksinizAy inşallah bakalım inşalllah bir güzel haberde bizden gelir
Korkuyorum valla hiç yapasım yok :)Siz ne zaman test yapcaksiniz
Siz ondan korkmayin o sizden korksunKorkuyorum valla hiç yapasım yok :)
Bakalım canım olmassam adet alır yaparım testSiz ondan korkmayin o sizden korksun
Listeyi bu gun mutlaka duzenliycem
Hadi hayırlısı olsun inşallah olmazsinBakalım canım olmassam adet alır yaparım test
Bir günde benim için düzenlersin inşallahListeyi bu gun mutlaka duzenliycem
Amin cicimBir günde benim için düzenlersin inşallahamin amin amin
Canim benide eklermisin listeye. Yas 29 bat 8 haziranHenuz sonlanmadi tesekkur ederim
Amin cicimkizlsr o liste hep kayiyor nasil duzgun yapicam onu
Yaaaa kuzum beniiiiim hayırlı mübarek olsunnn, Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çooook sevindimSizde goruyomusunuz?
Cok tesekkur ederim sen naptin ne zaman kan verceksin tekrarYaaaa kuzum beniiiiim hayırlı mübarek olsunnn, Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çooook sevindim
Birazdan gideceğim kuzum eşimi bekliyorum, inanılmaz sevindiiiim sana kendimden çokCok tesekkur ederim sen naptin ne zaman kan verceksin tekrar
İnsallah değerin yukselmistir de gerek kalmaz tekrarinaBirazdan gideceğim kuzum eşimi bekliyorum, inanılmaz sevindiiiim sana kendimden çokinşallah bize de tekrarı nasip olur böyle haberlerin
Ohoo siz yapana kadar ben bu sabah erken gebelik testi yaptımBakalım canım olmassam adet alır yaparım test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?