Canım osmaniyeli misinBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
Evet Osmaniyeliyim sizde miCanım osmaniyeli misin
EvetttEvet Osmaniyeliyim sizde mi
Osmaniyeli misiniz kızlar nasıl Osmaniye güzel mi bizde tercih yapmıştık orayı bekliyoruz daha inşallah gelir bakalımCanım osmaniyeli misin
5 ve altı negatif diye biliyorumBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
Evet canım osmaniyedenim. Osmaniye güzel yer fakat çok sıcak. Yaz mevsimi çok kötü oluyor. Zaten osmaniyede 2 mevsim var sonbahar yazOsmaniyeli misiniz kızlar nasıl Osmaniye güzel mi bizde tercih yapmıştık orayı bekliyoruz daha inşallah gelir bakalım
Adana gibi sıcak alışkın sayılırım sıcağa ya mersinliyim bendeEvet canım osmaniyedenim. Osmaniye güzel yer fakat çok sıcak. Yaz mevsimi çok kötü oluyor. Zaten osmaniyede 2 mevsim var sonbahar yaz
Adet günün geçtimiBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
Bencede sonucu yazsada bizde heyecanlandıkKızzım sen kesin hamilesin
Evet ozman tabi aliskinsindirAdana gibi sıcak alışkın sayılırım sıcağa ya mersinliyim bende
26-27pik canım diğerleri pik değil.Allah aşkına bi bakın sürekli pozitif son 3 gün koyu neden çatlamıyor
yok ne zararı olsunBende bu akşm 6 bin adım attım bizim ara sokakta. Yürüyüş yapmanın bir zararı olmaz herhalde diye düşündüm
Dimi bundan sonra akşamları hep tempolu 6 bin adım atmayı düsünüyorum zaten . Otur otur besiye çekilmiş koyunlara döncez yakındayok ne zararı olsun
Bat geçtimiBeta 2.4 geldi negatif demi kızlar ilk defa bu değerle karşılaştım <1 oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?