- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Ben hayalet çizgi gördüm vallahi kuzum insallahSizde goruyomusunuz?
Cidden birde ovulasyon testi yapsana canımMaşallahbence kan verin acilde veya elinizde varsa ovu testi yapar mısınız? Bizde görelim onda nasıl çıkıyor? Ben şok oldum 3_4 gün önce negatifti kan testi çok ilginç
Çok normal arkadaslar döllenme olmamıstır. Döllenme olup rahme yerlestikten sonta kan ve idrara hcg degeri yansıyor. Bunu günlerdir buraya yazıyorum ki negatifi görüp umutsuzluğa kapılan olmasınn. Bat tarihi 12 gün geçtikten sonra bile pozitifi gören varMaşallahbence kan verin acilde veya elinizde varsa ovu testi yapar mısınız? Bizde görelim onda nasıl çıkıyor? Ben şok oldum 3_4 gün önce negatifti kan testi çok ilginç
Valla bende şok oldum inanamiyorum son 1 ovu testim var sivi alimini kesip yapicamMaşallahbence kan verin acilde veya elinizde varsa ovu testi yapar mısınız? Bizde görelim onda nasıl çıkıyor? Ben şok oldum 3_4 gün önce negatifti kan testi çok ilginç
O kadar çok sevindim kiSizde goruyomusunuz?
Ahahshhshd dur hele bi ben o kan testini gormedem inanmamHa öyle ha şöyle diye diye hamile kaldın valla ben bile inanamadımhadi gözün aydın bak hiçbir sorun yokmuş herşeyin bir zamanı varmış gördün mü? Diğer sabırsız arkadaşlara örnek olsun sağlıkla kucağına al gerçekten tanımıyorum burdaki kimseyi ama çok seviniyorum
Yumurtlamanın 13. Catlamanim 10. GunuO kadar çok sevindim kiDarısı hepimizin basına, yumurtlamanın kaçıncı günüydü?
Canımmm çokk çok sevindim hadi inşallah pozitiftir varsa hemen bida test yap, yarın kan ver, gözün aydınnnn darısı hepimize inşallahAyyy insallah insallah yarin bir test daha yapayim baklm duruma gore
Yoook maalesefCanımmm çokk çok sevindim hadi inşallah pozitiftir varsa hemen bida test yap, yarın kan ver, gözün aydınnnn darısı hepimize inşallah
Kan testinde bile inanamıcan o kadar şartladın kendiniAhahshhshd dur hele bi ben o kan testini gormedem inanmam
Soklardayim yani cok garip degilmiKan testinde bile inanamıcan o kadar şartladın kendini
Kiz dökül bakalım hangi günler birliktelik oldu ne yaptın?Yumurtlamanın 13. Catlamanim 10. Gunu
Cidden garip ama sana umudu kesme demiştikSoklardayim yani cok garip degilmi
Ay valla hicbirsey yaomadim fazla kilom vardi 5 kilo verdim 3 guj ust uste yunuetlama gosterdi sonra catlama toplam 6 gun değerlendirdikKiz dökül bakalım hangi günler birliktelik oldu ne yaptın?
Hayirlisi baklm yarin belli olur ak koyun kara koyunCidden garip ama sana umudu kesme demiştik
Ama negatif olsa kesinlikle çift çizgi olmazdı. Yani yalancı pozitiflik vermez gebelik testleri. Yalancı negatiflik olabilir ama anlıyor musunSoklardayim yani cok garip degilmi
Valla daha onxe 1 kere yasadim ben bunu olabiliyornAma negatif olsa kesinlikle çift çizgi olmazdı. Yani yalancı pozitiflik vermez gebelik testleri. Yalancı negatiflik olabilir ama anlıyor musun
Hangi günler yumurtlama günüm gün sonraki 3 gün ne zamanAy valla hicbirsey yaomadim fazla kilom vardi 5 kilo verdim 3 guj ust uste yunuetlama gosterdi sonra catlama toplam 6 gun değerlendirdikbirde yaki yapistirmistim ay basinda ama hamilemiyim bilmyrm
Hangi günler yumurtlama günüm gün sonraki 3 gün ne zaman
Yumurtlamadan onceki 1 gun yumurtlama gunu 3 gun catlama ve catlama sonrası1 gunHangi günler yumurtlama günüm gün sonraki 3 gün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?