Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah bence kan verin acilde veya elinizde varsa ovu testi yapar mısınız? Bizde görelim onda nasıl çıkıyor? Ben şok oldum 3_4 gün önce negatifti kan testi çok ilginç
Cidden birde ovulasyon testi yapsana canım
Vardır sende kesin.. Nasıl çıkacak çok merak ediyorum

Maşallah bence kan verin acilde veya elinizde varsa ovu testi yapar mısınız? Bizde görelim onda nasıl çıkıyor? Ben şok oldum 3_4 gün önce negatifti kan testi çok ilginç
Çok normal arkadaslar döllenme olmamıstır. Döllenme olup rahme yerlestikten sonta kan ve idrara hcg degeri yansıyor. Bunu günlerdir buraya yazıyorum ki negatifi görüp umutsuzluğa kapılan olmasınn. Bat tarihi 12 gün geçtikten sonra bile pozitifi gören var

Valla bende şok oldum inanamiyorum son 1 ovu testim var sivi alimini kesip yapicam

Ahahshhshd dur hele bi ben o kan testini gormedem inanmam

Kiz dökül bakalım hangi günler birliktelik oldu ne yaptın?
Ay valla hicbirsey yaomadim fazla kilom vardi 5 kilo verdim 3 guj ust uste yunuetlama gosterdi sonra catlama toplam 6 gun değerlendirdik birde yaki yapistirmistim ay basinda ama hamilemiyim bilmyrm

Ama negatif olsa kesinlikle çift çizgi olmazdı. Yani yalancı pozitiflik vermez gebelik testleri. Yalancı negatiflik olabilir ama anlıyor musun
Valla daha onxe 1 kere yasadim ben bunu olabiliyorn

Ay valla hicbirsey yaomadim fazla kilom vardi 5 kilo verdim 3 guj ust uste yunuetlama gosterdi sonra catlama toplam 6 gun değerlendirdik birde yaki yapistirmistim ay basinda ama hamilemiyim bilmyrm
Hangi günler yumurtlama günüm gün sonraki 3 gün ne zaman

Benim 2 gün yumurtlama gösterdi salı çarşamba bugünde catladi .
Pazar pazartesi salı ve bugun birliktelik oldu ne diyosun iyi mi ? Haso18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…