Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar, 05.06 beklenen tarihim. yaşım da 37. Umarım olumlu sonuç alır, burada da ileri yaş gebelikte endişeleri olan arkadaşlar için yardımcı olabilirim
İlk gebeliğiniz mi olacak

Merhaba bende varım
Yaş 25
Bat 31 Mayıs ve 1 haziranın başı
4. Deneme
Folik asit kullanıyorum
Haso18

Beni de eklermisiniiz bat 31 mayıs yaş 23

Ben pcosluyum ilk oğlumda biliyordum zor olacağını ve bir kaç kür birden yaptım o ay nasip oldu hiç beklemedim hamile kaldım. Ama ikinciyi 14 aydır bekliyoruz maalesefki. Hiç kür vesayre yapmak aklıma gelmedi bu ay bir kür yaptım tutarsa Rabbim nasip etti kürler de vesile oldu diyeceğim. Hele bir hayırlı haber alayım haykıracağım isteyen herkes istifade etsin. Allah isteyen herkese ama herkese anne olmayı o duyguyu tattırsın inşaallah

Bat 13 haziran yas 31 beni de ekler misin kiz

Ben yeniyim de listeye nerede bakıyoruz Haso18

Son düzenleme:
Bakalim bu ay ne olacak yine başlıyoruz yeni bir serüven bismillah neyse üzülmeye son güzel günler göreceğiz allahin izniyle

Az sohbetli gidelim
Neler yapacaksınız bu ayki denemelerde?

Bakalim bu ay ne olacak yine başlıyoruz yeni bir serüven bismillah neyse üzülmeye son güzel günler göreceğiz allahin izniyle
Amin İnşALLAH Rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin İnşALLAH

Az sohbetli gidelim
Neler yapacaksınız bu ayki denemelerde?
Ben ovulasyon testi ile yumutlama günlerimi 4 gün boyunca değerlendirdik bugün de son günümüz ayın sonunu bekliyorum bu ay umudum var hadi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…