- Emoji Skoru
- 4.651
- Puanlar
- 53
Merhaba beni de ekler misiniz yaş 31 bat 08 HaziranHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba beni de ekler misiniz yaş 31 bat 08 HaziranHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim![]()
Bazen oyle oluyor canim hormanlar stress hava degisimi Normal bunye zorlaniyor. Benimde bugun ilk regl gunum dongulerim 25-26 gunde bire dustu. Pek cok etken sebep oluyor. Insallah haziranda mujdeli haberleri alirizBen Mayıs da 2 gün gecikmeli regl oldum ve çok yoğun oldum şuan kasıklarima bıçak saplamasi gibi birşey oluyor bazende başım dönüyor bana ne oluyor anlamıyorum
Beklenen adet tarihi bat =)Bat nedir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz yas 24 haxiran için düşünüyorum.
Pof gene mi =^Gunaydin kizlar bugun kirmizilari gordum. Benide listeye eklermisiniz? 7 haziran bat. 31 yasindayim. 4 cu deneme olucak
Bekledigin adet tarihin canm haziranin kacinda adet olucaksin tahminiBat nedir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz yas 24 haxiran için düşünüyorum.
İnsallah canm benmde esimin dogum gunu 6 si bende ona supriz yapmak istiyorumYaş 26 bat 4 Haziran :))) doğum günümde 7 Haziran . O ay hamile kalırım inşallah
Gecikmeler baslayinca hamilelik yakin drler insallah benm topigim.ugur getururBen Mayıs da 2 gün gecikmeli regl oldum ve çok yoğun oldum şuan kasıklarima bıçak saplamasi gibi birşey oluyor bazende başım dönüyor bana ne oluyor anlamıyorum
İnsalllahhhhhhhhİnsallah canm benmde esimin dogum gunu 6 si bende ona supriz yapmak istiyorum
İnşaallah kuzumBazen oyle oluyor canim hormanlar stress hava degisimi Normal bunye zorlaniyor. Benimde bugun ilk regl gunum dongulerim 25-26 gunde bire dustu. Pek cok etken sebep oluyor. Insallah haziranda mujdeli haberleri aliriz
Çatlamış. Hemen yatak odasınaKizlar ovulasyon testinden anlayan varmi ?
Ben catlama oldugunu dusunmuyorum kuzum adet gormedim yumurtlama oldugunuda dusunmuyorum aslindaÇatlamış. Hemen yatak odasına![]()
Yumurtlama görmüş müydünüz, ya çatlama yada gelecek yumurtlama çok yakında hadi inşallahKizlar ovulasyon testinden anlayan varmi ?
Goedum yumurtlama ama adet gecikmemin 20. GunuYumurtlama görmüş müydünüz, ya çatlama yada gelecek yumurtlama çok yakında hadi inşallah![]()