Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kür yapacaksan aynı anda 2kür yapmamalısın
İbrahim Saraçoğlu özellikle uyarıyor sırayla yapılmalı belli sıraları var
Videolarını izle canım çok güzel anlatıyor.
Aut maydonoz kürü icilmiyorya soeun olurmuki acaba.

Aynen canım trendyolda satılıyor ovu testleri 50li paketlerden al şimdiden gelsin. Adet bittikten hemen sonra yapmaya basla. Kimin ne zaman yumurtlayacağı hiç belli olmuyo bunuda gördük

B Birizz
Aynen ben de trendyol dan alıyorum gayet yeterli tespit konusunda..
Bende adetin 6.günü hala lekeleniyorken yumurtladım mesela..
İşi uygulamaya bıraksam kaçıracaktım yumurtayı..

Hangisini aliyorsunuz kizlar ben ebru ceylanin testlerini alayim dedim de 30 tane varmis icinde 2 de gebelik testi varmis
Ya birde bizim vajinismusu yendikten sonraki ilk denemelerimizdi o yuzden ovulasyon testi almadim uygulamadan takip edeyim dedim

Hangisini aliyorsunuz kizlar ben ebru ceylanin testlerini alayim dedim de 30 tane varmis icinde 2 de gebelik testi varmis
Ya birde bizim vajinismusu yendikten sonraki ilk denemelerimizdi o yuzden ovulasyon testi almadim uygulamadan takip edeyim dedim
Trendyolda laboquick var 50 adet 109.90 mıydı neydi ben onu favorilermiştim.

Süt Maydanoz ne işe yarıyor duymadım hiç ama bende sen saraçoğlu un kürler ini yap sırayla
Ben ilk gebeliğimde yapmıştım ve 2.ayımda hamile kalmıştım
Sut maydonoz buharina oturuluyormus tupler tikaliysa acsin ve vucuttaki enfeksiyonu acsin diye

Ne kadar Ebru ceylan da testler?

Birde bu egzersizi yapacagim adet boyunca yumurtalik kistim icin hatta yumurtlamaya kadar yaparim kisti olanlar sizde yapabilirsiniz bilmiyorsaniz yumurtlama masajida var hatta ayni kisinin

Erken gebelik testi ile mı öğrendin canım? Normal gebelik testi olmuyor değil mi
Hiç erken gebelik testi kullanmadım. Normal gebelik testi ile öğrendim. Instagramdan minnak kurabiyelerden strip ovulasyon testi almıştım, yanında 4 tane gebelik testi vardı. Hassas testler olduğunu söylüyorlar. O testlerle öğrendim ama çok silik cıktı. 6 gün kala da bebe time gebelik testi kullandım çok daha net cıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…