Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. Gün iğnenin

Eklentiler

• 5BB3B460-81DE-43A0-ADC8-863F9A605A7C.jpeg
    5BB3B460-81DE-43A0-ADC8-863F9A605A7C.jpeg
    206,9 KB · Görüntüleme: 35
  • F1455C51-1CA3-49D6-A610-6EC7D1352A10.jpeg
    F1455C51-1CA3-49D6-A610-6EC7D1352A10.jpeg
    51,9 KB · Görüntüleme: 36
Insallah bakalim hayirlisi canim 😊

8 gun once erken gebelik testi yapmıştım negatifti simdide karnim cok agriyor canım muhtemelen adet olurum hic gerek yok yani test yapmaya geliyor gelmekte olan 😊
8 gün önce yaptıgın negatif cıkabilir onlar 6 gün önce yazıyolar üstüne unutma:)) ayrıca geç döllenme olabilir vs vs. Adet belirtileri aynı zamanda hamileliğe de işaret edebiliyor

Elimden gelse günlük testle kontrol edeceğim ama elimde yeterli sayıda test kalmadı hemen koş git bi test kap😂😂 B Birizz
😂 ben elendim bu ay canim hic umudum yok inan bugun adet olmazsam yaparım yarin ama dedigim gibi pek umutlu degilim dunde kasıklarim agriyordu suanda da feci derecede karin ağrısı var hani onceki gunlerdede karin agrisi oluyordu geciyordu ama bu sefer geçmiyor o yuzden teste yapmaya da gerek yok 😊

8 gün önce yaptıgın negatif cıkabilir onlar 6 gün önce yazıyolar üstüne unutma:)) ayrıca geç döllenme olabilir vs vs. Adet belirtileri aynı zamanda hamileliğe de işaret edebiliyor
Evet dogru bende erken yaptigimin farkındayım niye o kadar erken yaptım hic bilmiyorum 🤭 ama tam bat gunu bu kadar siddetli karin ağrısı yasamak adet belirtisi diye dusunuyorum canim ve geçmiyor yani insallah olmam da test yaparim o kolay 🙏🌸

😂 ben elendim bu ay canim hic umudum yok inan bugun adet olmazsam yaparım yarin ama dedigim gibi pek umutlu degilim dunde kasıklarim agriyordu suanda da feci derecede karin ağrısı var hani onceki gunlerdede karin agrisi oluyordu geciyordu ama bu sefer geçmiyor o yuzden teste yapmaya da gerek yok 😊
Ah canım benım insallah olmazsın. Bu ay düzenli ilişki olmuş muydu ki?

Bilemedim allah büyük iki güne belli olur artık iğne yarın etkisi bitmiş olur idrarda belli eder kendini belki
Canım insallah vardırda bence birkaç gün kafandan uzaklaştırmaya calısıp öyle dene testi. Anam benden de meraklısı varmış ben kendime diyodum beş güne bir test yapıyorum komediyim diye :KK70:

Sadece uygulama üzerinden yumurtlama gununde ve sonraki gunler oldu canım ovulasyon testlerine baslayacagim adet bitiminde
Uygulamalar cok bilemiyo canım keske gün aşırı yapsaydınız bütün ay. Ama nasip kısmet belki tutmuştur hiç belli olmazz

Back