- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.920
- 148
- 22
Olmazsin insallahGünaydınlarbenimde karnim agriyor ve bat bugun sanirim adet oluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmazsin insallahGünaydınlarbenimde karnim agriyor ve bat bugun sanirim adet oluyorum
Testt yapmadın mı kız nasıl duruyorsunuz sizGünaydınlarbenimde karnim agriyor ve bat bugun sanirim adet oluyorum
İgrenin etkisi gecmemismidir artk12. Gün iğnenin
Bence geçmiştir ama emin değilim yarın kan vereceğimİgrenin etkisi gecmemismidir artk
Insallah bakalim hayirlisi canimOlmazsin insallah
8 gun once erken gebelik testi yapmıştım negatifti simdide karnim cok agriyor canım muhtemelen adet olurum hic gerek yok yani test yapmaya geliyor gelmekte olanTestt yapmadın mı kız nasıl duruyorsunuz siz![]()
Hadi hayirlisi olsun insallahBence geçmiştir ama emin değilim yarın kan vereceğim
Canımm cok acele ediyosun 2-3 gün daha bekle :)12. Gün iğnenin
8 gün önce yaptıgın negatif cıkabilir onlar 6 gün önce yazıyolar üstüne unutma:)) ayrıca geç döllenme olabilir vs vs. Adet belirtileri aynı zamanda hamileliğe de işaret edebiliyorInsallah bakalim hayirlisi canim
8 gun once erken gebelik testi yapmıştım negatifti simdide karnim cok agriyor canım muhtemelen adet olurum hic gerek yok yani test yapmaya geliyor gelmekte olan![]()
Bilemedim allah büyük iki güne belli olur artık iğne yarın etkisi bitmiş olur idrarda belli eder kendini belkiCanımm cok acele ediyosun 2-3 gün daha bekle :)
Evet dogru bende erken yaptigimin farkındayım niye o kadar erken yaptım hic bilmiyorum8 gün önce yaptıgın negatif cıkabilir onlar 6 gün önce yazıyolar üstüne unutma:)) ayrıca geç döllenme olabilir vs vs. Adet belirtileri aynı zamanda hamileliğe de işaret edebiliyor
Bekliyorum ben canım bir gelişme olursa haber veririm mutlaka
Ah canım benım insallah olmazsın. Bu ay düzenli ilişki olmuş muydu ki?ben elendim bu ay canim hic umudum yok inan bugun adet olmazsam yaparım yarin ama dedigim gibi pek umutlu degilim dunde kasıklarim agriyordu suanda da feci derecede karin ağrısı var hani onceki gunlerdede karin agrisi oluyordu geciyordu ama bu sefer geçmiyor o yuzden teste yapmaya da gerek yok
![]()
Canım insallah vardırda bence birkaç gün kafandan uzaklaştırmaya calısıp öyle dene testi. Anam benden de meraklısı varmış ben kendime diyodum beş güne bir test yapıyorum komediyim diyeBilemedim allah büyük iki güne belli olur artık iğne yarın etkisi bitmiş olur idrarda belli eder kendini belki
Sadece uygulama üzerinden yumurtlama gununde ve sonraki gunler oldu canım ovulasyon testlerine baslayacagim adet bitimindeAh canım benım insallah olmazsın. Bu ay düzenli ilişki olmuş muydu ki?
Uygulamalar cok bilemiyo canım keske gün aşırı yapsaydınız bütün ay. Ama nasip kısmet belki tutmuştur hiç belli olmazzSadece uygulama üzerinden yumurtlama gununde ve sonraki gunler oldu canım ovulasyon testlerine baslayacagim adet bitiminde