Acı sancı oldu mu ne kadar sürüyor inşallah bebeğine kavuşursun canmMerhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
İnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılarMerhaba şuan aşılamadan yeni çıkmış biri olarak yazıyorum..
2 başarısız tüp bebek transfer dahi olamadı.
sonrasında doğal gebelik nçsan da bebeğimin kalbi durdu.
bugün tek yumurta güzel gelişmiş ve aşılama oldum inşallah tutar ve sağlıklı bir gebelik oluşur. Rabbim isteyen herkese versin inşallah
Canınız sağolsun, ne zaman yapıldı aşılamanız?Ben iki kere vurdum iğneyi ama ikisinde de o hava meselesini unuttum öyle havayla karışık vurdum yani
O işlem Oraya yapılırken birde idrarı tutmaya çalışmak zor valla ya napicaz bakalımİnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
O işlem Oraya yapılırken birde idrarı tutmaya çalışmak zor valla ya napicaz bakalım
Neden idrara sıkışık olmalı kiİnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
Amin tüm isteyenleri inşallahİnşallah ilk seferde olur rabbim uğraştırmasın
Aşılama yaptırmamıştım. Sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım doğal ilişki sonrasında. Ama bu ay aşılama yapacağız. Hayırlısı Allahtan artık insallah tutar.Canınız sağolsun, ne zaman yapıldı aşılamanız?
Bende bugün 2. Aşılamamı oldum ilkinde sıkışık olun denmemişti bu baska merkez sıkışıklığın sebebi karından ultrason bakıyolar o an spermin gidişini görmek içinNeden idrara sıkışık olmalı ki
ne güzelBende bugün 2. Aşılamamı oldum ilkinde sıkışık olun denmemişti bu baska merkez sıkışıklığın sebebi karından ultrason bakıyolar o an spermin gidişini görmek için
İnşallahAşılama yaptırmamıştım. Sadece femara ve çatlatma iğnesi kullandım doğal ilişki sonrasında. Ama bu ay aşılama yapacağız. Hayırlısı Allahtan artık insallah tutar.
İnşallah canım hepimiz alalıminşllah güzel sonuşlar alırsın canım
Acı yok sancıda olmadı 5 dk en dibe kadar aşılamayı yapıyor sonra 30 dk yattım sadece iyice tutsun diye sanırım. İnşallh canımsteyen herkese nasip etsinAcı sancı oldu mu ne kadar sürüyor inşallah bebeğine kavuşursun canm
İnşallah canım hepimiz tuttsunİnşallah tutar rabbim yüzünü güldürur inşallah ben de yarın olacağım aşılama ilk kez olacağım , o esnada su içilmesi ve tuvalete sıkışık olması söyleniyor senin de öyle mi yaptılar
Ultrason ile karından bakıp aşılamayı yumurtaya doğru yapmak için anladığım buydu bugün ki işlemden:) ekrana bakarak aşıladı çünküNeden idrara sıkışık olmalı ki
Acı yok sancıda olmadı 5 dk en dibe kadar aşılamayı yapıyor sonra 30 dk yattım sadece iyice tutsun diye sanırım. İnşallh canımsteyen herkese nasip etsin
Beni birde çatalın üzerinde bacak bacak üzerine attırıp beklettiler gBeni çok yatırmadılar 10-15 dk yattım. Hatta daha sonra sıkışık girdiğim için sorarak tuvalete girdim. Umarım tutar hepimizinŞu 2 hafta nasıl bekliycem bilmiyorum
Benimde Hemşirem geldi rahat yat diye çataldan ayaklarımı aldılar. Rabbim nasip etmişse herşey teferruat. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız biz de burda. Bir de aşılamanın ertesi günü ilişki önerdiler mi size de?Beni birde çatalın üzerinde bacak bacak üzerine attırıp beklettiler gsonra tuvalete nasıl koştuysam
Herşeyin hayırlısı aynen canımBenimde Hemşirem geldi rahat yat diye çataldan ayaklarımı aldılar. Rabbim nasip etmişse herşey teferruat. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız biz de burda. Bir de aşılamanın ertesi günü ilişki önerdiler mi size de?
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallahBenimde bugün yapıldı herşey rast gitti ama bakalım tutar inşallah. En zoru beklemek şimdi. Şu 2 hafta çabuk geçsin inşallah
neler öğrenmek gerekmiş daha geride kalmışım biz şu adetin 2.günü bir aşamadıkUltrason ile karından bakıp aşılamayı yumurtaya doğru yapmak için anladığım buydu bugün ki işlemden:) ekrana bakarak aşıladı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?