Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın kızlar dünden beri aşırı mide bulantım ve mide ağrım var dün akşama doğru kasık bel ağrısı da başladı ve kasıklarımla belimdeki ağrı bugün hala devam ediyor. Acaba bugün test mi versem gerçi pek umudum yok bana üşütme, enfeksiyon yada adet belirtisi olabilir gibi de geliyor ama bilemedim
Progestronu ağızdan mı kullanıyorsun canım kaçıncı günündesin bide

Kızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Hayırlı olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar herkese selam ben 18 hazirandan asilama yaptırdım bugün 15 günü test sonucun 47 cıktı doktor hamilesin dedi aşılamanın 9 günü 6 12 günü 8 15 günü 47 Inşallah saglikla devam eder dua edin nolur allah hepimize evlatlarımıza kavustursun
Hayırlı olsun canım gözün aydın. Bu kan verme süreci bile ne yıpratıcı dimi acaba artacak mı nasıl olacak diye 🤗ama inşaallah güzel ilerlicek iyi düşün canım elini karnına koy dua et hep 🌸

Kizlar progestan fitili iliskiden once mi kullandiniz sonra mi? Bugun asilama oldu dr hem iliski olsun hem de aksam fitil koy dedi esim de hep gece 12 de geliyor nasil yapsam bilemedim. 7 gibi koysam geceye kadar temizlenir mi yada temizlenmese bile esime zarari olur mu

Kizlar progestan fitili iliskiden once mi kullandiniz sonra mi? Bugun asilama oldu dr hem iliski olsun hem de aksam fitil koy dedi esim de hep gece 12 de geliyor nasil yapsam bilemedim. 7 gibi koysam geceye kadar temizlenir mi yada temizlenmese bile esime zarari olur mu
Bence ilişiden sonra olmalı çünkü erimesi baya zaman alıyor ama sen bilirsin yine de

Hayırlı olsun❤ Allah kucağına almayı da nasip etsin inşaAllah

Malesef negatif canım. Ağrılarımın sebebide kanamalı idrar yolu enfeksiyonu olmuşum o yüzdenmiş
Ahh canım üzülme demicem insan gerçekten çok üzülüyor ama inşaallah önümüzde ki deneme de güzel haberler alalım belki daha önce tedaviye başlamadan önce olur belli mi olur

Kızlar ben regl oldum. (Aşılamanın 14. gününde) zaten umudum yoktu yinede üzüldüm bir kaç ay hicbirsey yapmayi düşünmüyorum cok yoruldum galiba

X