- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
evde test yaptim negatif cikti sonra saatler sonra hafif cizgi belirdi ama bozuldu muhtemelen ondan. yarin tekrar denicem kan vermem sanirim olsa testte çıkar zatenCanim biz senle ayni gun olmustuk sen ne yaptin verdin mi kan
Erken gebelik dene bakalim canimevde test yaptim negatif cikti sonra saatler sonra hafif cizgi belirdi ama bozuldu muhtemelen ondan. yarin tekrar denicem kan vermem sanirim olsa testte çıkar zaten
Canım maşallah yüksek çıkmış inşallah daha da yükselirKızlar bugün aşılamanın 11. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım az önce baktım 18,54 çıkmış. Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. İlk aşılamam. 4 tane olgun yumurtam vardı sizce tutmusmudur biri? İlaçların etkisinden mı bu sonuç çıktı sizce? Birde aşılamadan sonra 1 hafta duphaston kullandım acaba bu ilaç sonucu etkiler mi
İnşallah canım. İnşallah hepimizin gönlünden geçen başına gelir.Canım maşallah yüksek çıkmış inşallah daha da yükselir
Bana doktorum ilişki demedi. 4 tane çatlamak üzere olan yumurtam vardı. Muhtemel çoğul gebeliğin daha da önünü acmamak için demedi :)) ama ben bir persembe günü aşılama olmuştum pazar günü de ilişki olmuştu.Kızlar merhaba doktorunuz kaçıncı günü ilişki dedi size
Aminnn cnm aminnnİnşallah canım. İnşallah hepimizin gönlünden geçen başına gelir.
Canım seninde aşılamadan sonra kaşık ve bel ağrısi ne kadar sürdüBana doktorum ilişki demedi. 4 tane çatlamak üzere olan yumurtam vardı. Muhtemel çoğul gebeliğin daha da önünü acmamak için demedi :)) ama ben bir persembe günü aşılama olmuştum pazar günü de ilişki olmuştu.
Ben aşılama akşamı duvarları tirmaladim desem az gelir. Eşim gece yarısına kadar sırtımı karnımı ovusturdu öyle biraz rahatladım. Karnım en az 6 aylık hamile gibi çıktı bir anda. Benim çok ağrım oldu kuzum hala oluyor ama şu anki adet sancısı gibi daha çok. Karnımın şişliği hala duruyor tabii ilk günlerdeki gibi değil ama en azından şu an acımıyor. İlk 1 hafta hem acıdı hem davul gibi oldu hem aşırı sancım oldu. Şu an hala pantolanlarimi göbeğimden dolayı kapatamiyorumCanım seninde aşılamadan sonra kaşık ve bel ağrısi ne kadar sürdü
Şansınızı arttırmış olursunuz. Yılmak yok yola devamAminnn cnm aminnnbizimde cumartesi aşılama oldu bugun ilişki oldu gün aşırı ilişki olsun dedi
Benim kasığımda ve belimde oldu özellikle belim acaba psikolojik olarak mi dedim ama geçmedi ins hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalımBen aşılama akşamı duvarları tirmaladim desem az gelir. Eşim gece yarısına kadar sırtımı karnımı ovusturdu öyle biraz rahatladım. Karnım en az 6 aylık hamile gibi çıktı bir anda. Benim çok ağrım oldu kuzum hala oluyor ama şu anki adet sancısı gibi daha çok. Karnımın şişliği hala duruyor tabii ilk günlerdeki gibi değil ama en azından şu an acımıyor. İlk 1 hafta hem acıdı hem davul gibi oldu hem aşırı sancım oldu. Şu an hala pantolanlarimi göbeğimden dolayı kapatamiyorum
Benim kasığımda ve belimde oldu özellikle belim acaba psikolojik olarak mi dedim ama geçmedi ins hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Belin ağrıyorsa çok ayakta durmamaya çalış. En azından herşey kesinleşene kadar. İnşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin...
Anladım canım.. sıkma canını vardır hayır bundan da elbet insan üzülüyor zaman kaybettiği için endişe artıyor sıkılıyor ama yılmak yok motivasyonumuzu yüksek tutmak zorundayız.Sağ yumurtalığımdaki durmuş hiç büyümüyor soldaki 5 günde 2 mm büyümüş gonal f dün bitti. Doktorum cumaya kadar bekleyelim dedi, hiçbirşey kullanmayacam. İğneyle büyümeyen kendiliğinden hiç büyümez diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Kaçıncı gününüz acaba benim aşılama dahil 14. Saymazsak 13.günüm çok heyecanlıyım test alıp yapsam mıbenim testim bugün aşırı silik çıktı kan vericem inşallah vardir
Bebisim yumurta gelistirici masaj var ebru ceylan in bilmiyorum duydun mu buraya yazdim mi ama ise yariyormus avakado faydali diyor bi de arastir. Insallah hayirlisiyla olurSağ yumurtalığımdaki durmuş hiç büyümüyor soldaki 5 günde 2 mm büyümüş gonal f dün bitti. Doktorum cumaya kadar bekleyelim dedi, hiçbirşey kullanmayacam. İğneyle büyümeyen kendiliğinden hiç büyümez diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Benimde dun 11 gunumdu 7.74 ciktiKızlar bugün aşılamanın 11. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım az önce baktım 18,54 çıkmış. Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. İlk aşılamam. 4 tane olgun yumurtam vardı sizce tutmusmudur biri? İlaçların etkisinden mı bu sonuç çıktı sizce? Birde aşılamadan sonra 1 hafta duphaston kullandım acaba bu ilaç sonucu etkiler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?