Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamanın 11. Günü dayanamayıp kan testi yaptırdım az önce baktım 18,54 çıkmış. Sevinsem mi sevinmesem mi bilemedim. İlk aşılamam. 4 tane olgun yumurtam vardı sizce tutmusmudur biri? İlaçların etkisinden mı bu sonuç çıktı sizce? Birde aşılamadan sonra 1 hafta duphaston kullandım acaba bu ilaç sonucu etkiler mi

Canım maşallah yüksek çıkmış inşallah daha da yükselir

Kızlar merhaba doktorunuz kaçıncı günü ilişki dedi size
Bana doktorum ilişki demedi. 4 tane çatlamak üzere olan yumurtam vardı. Muhtemel çoğul gebeliğin daha da önünü acmamak için demedi :)) ama ben bir persembe günü aşılama olmuştum pazar günü de ilişki olmuştu.

Canım seninde aşılamadan sonra kaşık ve bel ağrısi ne kadar sürdü

Canım seninde aşılamadan sonra kaşık ve bel ağrısi ne kadar sürdü
Ben aşılama akşamı duvarları tirmaladim desem az gelir. Eşim gece yarısına kadar sırtımı karnımı ovusturdu öyle biraz rahatladım. Karnım en az 6 aylık hamile gibi çıktı bir anda. Benim çok ağrım oldu kuzum hala oluyor ama şu anki adet sancısı gibi daha çok. Karnımın şişliği hala duruyor tabii ilk günlerdeki gibi değil ama en azından şu an acımıyor. İlk 1 hafta hem acıdı hem davul gibi oldu hem aşırı sancım oldu. Şu an hala pantolanlarimi göbeğimden dolayı kapatamiyorum

Benim kasığımda ve belimde oldu özellikle belim acaba psikolojik olarak mi dedim ama geçmedi ins hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım

Benim kasığımda ve belimde oldu özellikle belim acaba psikolojik olarak mi dedim ama geçmedi ins hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım
Belin ağrıyorsa çok ayakta durmamaya çalış. En azından herşey kesinleşene kadar. İnşallah rabbim hayırlı evlat nasip etsin...

Anladım canım.. sıkma canını vardır hayır bundan da elbet insan üzülüyor zaman kaybettiği için endişe artıyor sıkılıyor ama yılmak yok motivasyonumuzu yüksek tutmak zorundayız. Hem Gelisicek belki bilmeyiz dimi üzülme sen

Bebisim yumurta gelistirici masaj var ebru ceylan in bilmiyorum duydun mu buraya yazdim mi ama ise yariyormus avakado faydali diyor bi de arastir. Insallah hayirlisiyla olur

Az önce 2 tane test aldım yaptım kaset test malesef negatif çıktı ilk aşılama deneyimimdi heyecanlı günler geçirdim ama olmadı sanırım. Yarın zaten doktor kontrolüm var o da kanda bakar sanırım, rabbim nasip etmedi bu ay demekki

Benimde dun 11 gunumdu 7.74 cikti seninki gayet guzel cikmis bwnim hic umudjm kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…