• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İğnelerden olabiliyor sanırım benimde ilk 2 gün kasığımda batmalar oluyordu
Olabilir dedim acaba ayakta olduğum için mi oldu acaba. Birde şu an progestan kullanıyorum ama ağızdan alıyorum o da iştahsızlık yaptı yemek yerken bir anda midem bulanıyor canım istemiyor doktorun asistanı mide bulantısı yaparsa fitil olarak kullan demişti bugünde aynı yaparsa olmadı fitil olarak devam edicem

İyi günler arkadaşlar bugün aşılamamın 2.günü ama sol kasığıım iğne gibi batıyor, kramp giriyor bacağıma kadar ağrım oluyor bugün sürekli hareket halindeyim ve ayaktayım o yüzden midir yoksa iğnelerin etkisi mi acaba sizlerde durumlar nasıldı ilk günler
Büyük ihtimal iğnelerin etkisindendir canım benik bu 4cü çatlatma iğnem hepsinde ayrı etkisi oldu

Erken gebelik yapmadin finmi
Benimki erken gebelik testi negatif cikti cok uzuldum yaa ama asilama dahil 11. Gunde yaptim bat 7 gun var 🤷🏻‍♀️ umut var mi sizce
Erken gebelikten yapmadim . Bence en iyisi kan sonucu . 13 14 gun kan verirseniz daha iyi. Kader kismet olur inşallah

Büyük ihtimal iğnelerin etkisindendir canım benik bu 4cü çatlatma iğnem hepsinde ayrı etkisi oldu
Benimde üçüncü ilkinde klomen sonrası yapılmıştı onda pek bişey olmadı, 2. de iğneden vurulmuştum 10 gün ondan sonra yapılmıştı onda bel ağrım olmuştu, şimdiki de önce gonal f kullandım çatlatma iğnesi olup aşılama oldum. Benim işlem sonrası da çok ağrım oldu beklerken

Kizlar bana da bisey deyin lutfen benim bugun asilamanin 11 ignenin 13 gunu erken gebelij testi silik cikti sizce var midir

Back