Bana istanbulda cip asilama yapan dr lazim kizlar avrupa yakasindaÜzülme canım rabbim en iyi zamanda en sağlıklı şekilde verir elbet, dua edelim çok kafaya takmayalım elbette olacak inşallah
Bence direk tüp bebek düşün kuzum aşılamayla uğraşma hiç, ben öyle düşünüyorum artıkBana istanbulda cip asilama yapan dr lazim kizlar avrupa yakasinda
Kacinci gununKizlar sonuc negatif
13. GunKacinci gunun
Var canim hayirli olsun. 5 in üstü var demektirKizlar bende bugun kan verdim asilamanin 11 gunu 7.74 cikti var midir acaba
Noldu canim gittin mi doktora ne dedi merak ettim. İnşallah iyi geçmiştir.Sağol canım bende pzt gidecem bakalım ne diyecek. Zaten ileri derece pko m var, ilaçsız adet olamıyorum birde üstüne yumurta gelişmeyince baya yıkıldım. Ama şimdi mesajını görünce bir nebze rahatladım yani büyüme ihtimali var
Kac cikti deger13. Gun
sizde erkek faktörlü infertilite mi var? bende cip asilama oldum ama sonuç negatif ciddi fark yarattigini düşünmuyorumBana istanbulda cip asilama yapan dr lazim kizlar avrupa yakasinda
0.1Kac cikti deger
Ya erkek degil kadinda aciklanamayan infertilite . Oda olmuyo ben luleburgazdayim . Dr danmi bendenmi bilmiyorum. Xunku kizimda baska dr daydisizde erkek faktörlü infertilite mi var? bende cip asilama oldum ama sonuç negatif ciddi fark yarattigini düşünmuyorum
bizim de ayni böyleydi canim oglumda baska doktorda yaptırmıştim ama ondan mi bilmem bi daha asilama yaptirir miyim emin değilim. tüp bebegin parasi da az değil gerçiYa erkek degil kadinda aciklanamayan infertilite . Oda olmuyo ben luleburgazdayim . Dr danmi bendenmi bilmiyorum. Xunku kizimda baska dr daydi
Ne desem seni teselli etmicek ama pes etmek yok güzel sonuç alasıya kadar devamKizlar sonuc negatif
iki gün sonra tekrar kan baktır canim sonucun düşük ama muhtemelen çok yeni olduğu içinKizlar bende bugun kan verdim asilamanin 11 gunu 7.74 cikti var midir acaba
Canim biz senle ayni gun olmustuk sen ne yaptin verdin mi kaniki gün sonra tekrar kan baktır canim sonucun düşük ama muhtemelen çok yeni olduğu için
Sonucunuz hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah herhangi bir belirtiniz var mıydıCanim biz senle ayni gun olmustuk sen ne yaptin verdin mi kan
Insallah tesekkkur ederim kasik agrim vardi gezerken is yaparken oluyodu genelde bide belirti mi bilmiyorum ama ben normalde su icen biri degilim 4 5 gundur icim yaniyor sankiSonucunuz hayırlı olsun sağlıkla ilerler inşallah herhangi bir belirtiniz var mıydı
Sağ yumurtalığımdaki durmuş hiç büyümüyor soldaki 5 günde 2 mm büyümüş gonal f dün bitti. Doktorum cumaya kadar bekleyelim dedi, hiçbirşey kullanmayacam. İğneyle büyümeyen kendiliğinden hiç büyümez diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalımNoldu canim gittin mi doktora ne dedi merak ettim. İnşallah iyi geçmiştir.
Tsk ederim.arkadaşım kismet ne zaman nasip olursaNe desem seni teselli etmicek ama pes etmek yok güzel sonuç alasıya kadar devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?